دوستان نگفتن آیا چیزهایی به قسمت bal اضافه شده یا نه؟
میشه توش پول درآورد؟
shop داره تو قسمت bal?
دوستان نگفتن آیا چیزهایی به قسمت bal اضافه شده یا نه؟
میشه توش پول درآورد؟
shop داره تو قسمت bal?
یه چیزی توی این نسخه دمو خیلی اذیت میکنه و اون پاس عمقی هست که خیلی بد شده و انگار داری به بازیکن حریف پاس میدی ، کسی نمیدونه توی نسخه کامل این مشکل برطرف شده یا نه ؟
جسارتا اضافه کنید menu ها و manager mode که به نظرم جز برتری های فیفاست! ضمن اینکه صحنه های آهسته رو نیز فیفا با زوایا و سرعت جذابتر و متنوعتری نشون می ده!
راستی این انیمیشن های فیفا که گفتید نمی دونم لامصب چی کار می کنه انقدر طبیعی و قشنگه ،از فیفا 99 که یادمه انیمیشنا ردیف بود!
Last edited by Toranj_mhg; 16-10-2009 at 22:31.
اتفاقا حسین جان اگه دقت کنی نمرات امسال فیفا 10 نسخه نکست بیشتر برای گیم پلی عالی اون و مد های بسیار زیادش هستش!علاوه بر صدا گذاری , گزارشگری و انیمیشن های فیفا کاملا برتر از PES هستند و همینطور لایسنس ها . اما در گیم پلی که بخش بسیاری مهمی از بازیه ( و کاملا به سلیقه و نگرش گیمرها مربوط میشه ) , آنلاین , مودهای بازی و گرافیک ( هر چند من معتقدم PES در این زمینه برتریهای محسوسی داره ) کاملا شانه به شانه حرکت میکنن و هرکدوم برتریهایی دارن . مساله دلزدگی از بازی بعد از مدتی بازی کردن هم دقیقا برمیگرده به همون مساله روانشناسی و سلیقه گیمرها .
اگه سه فاکتور گزارشگری و انیمیشن ها اصلاح و لایسنسها کامل میشدن من فکر میکنم میانگین نمراتی که سایتهای معتبر بازی به این نسخه PES میدادن بیشتر از فیفا میشد چون این سه تا حداقل یک نمره از بازی کم کردن .
اگه نقد ها رو بخونی کاملا اینو متوجه میشی!
این خیلی بی انصافی هستش که بگیم دلیل نمرات بیشتر فیفا فقط صدا گذاری و لیسانس تیم ها هستش!!
بیشتر دلیلش مربوط به گیم پلی بازی و جذابیت اون هستش!
کلا در بازی سه فاکتور مهم وجود داره: گیم پلی, گرافیک و صدا گذاری!
فیفا از هر سه فاکتور بالا در خد اعلایی بر خورداره!
دلیل این همه تفاوت تو امتیازات مطمئنا فقط لیسانس و صدا گذاری نیست!
یکی از دوستان گفته بود که PES نسبت به فیفا تو شبیه سازی بهتره! آخه اینو دیگه نمی دونم بر اساس چه چیزی بیان شده!
دو سایت ign و video gamer که به گرافیک امتیاز پایین دادن دلیلشون رو انیمیشنهای غیر طبیعی بازی عنوان کردن فیفا هم خیلی واضخه که چرا انیمیشنهای طبیعی داره چون از موشن کپچر استفاده کرده ولی در تمام ابعاد بازی نه مثل پرو که فقط راه رفتنها رو موشن کپچر کرده
راستی این توپ زیادی سنگین نیست؟صداش هم خیلی زیاده تازه چه پاس بدی چه شوت بزنی یه صدا میده![]()
من نمی دونم کجای گیم پلی فیفا قشنگه؟؟!! پس چرا من لذت نمی برم از فیفا ؟ چرا وقتی 5 دقیقه ازش بازی می کنم خسته میشم و بلافاصله از بازی خارج میشیم و PES رو میارم؟ اصلا هوش مصنوعی فیفا به نظر شما در چه حدیه؟ من هر بار که با فیفا یه بازی می کنم احساس می کنم علاوه بر اینکه گیم پلی اون خیلی ضعیفه هوش مصنوعی بسیار ضعیفی هم داره.
به نظر من لذت بردن یا نبردن از یک بازی یه امر کاملا سلیقه ای هستش.
کاشکی شما این پست رو نمیدادی....دوباره همون بحث همیشگی شروع شد......خوب شد گفته بودیم که انتخاب بین این دو بازی کاملا سلیقه ایی است.
عزیز من منظورم نسخه نکست جن فیفا بود!من نمی دونم کجای گیم پلی فیفا قشنگه؟؟!! پس چرا من لذت نمی برم از فیفا ؟ چرا وقتی 5 دقیقه ازش بازی می کنم خسته میشم و بلافاصله از بازی خارج میشیم و PES رو میارم؟ اصلا هوش مصنوعی فیفا به نظر شما در چه حدیه؟ من هر بار که با فیفا یه بازی می کنم احساس می کنم علاوه بر اینکه گیم پلی اون خیلی ضعیفه هوش مصنوعی بسیار ضعیفی هم داره.
اگه شما از گیم پلی اون هم بدتون میاد دیگه مشکل از بازی نیست!
همین حسین جان فیفا 09 نسخه نکست رو بازی کرده, بیاد بگه که گیم پلی در کل چطور بوده!
درسته معایبی هم داشته ولی در کل بگه که چطور بوده!
جالبه این همه پست میزنن و مقایسه و این حرفا تا ما یه پستی میدیم میشه پست جنجالی!کاشکی شما این پست رو نمیدادی....دوباره همون بحث همیشگی شروع شد......خوب شد گفته بودیم که انتخاب بین این دو بازی کاملا سلیقه ایی است.
آرمین جان کونامی داره این همه خرج ازی سازی میکنه و این همه امکانات داره بعدش میگی نداره!کونامی اگه از 50 درصد امکانات می تونه استفاده می کنه EA از 100 درصد امکانات استفاده می کنه و در مقابل بازده EA برابر با 90 هست و برای کونامی 80 درصد پس این باز هم چیزی از ارش های کونامی رو کم نمی کنه همونطور که مقوله Full License تیم ها ایرادی رو به PES وارد نکرده و نمی تونه بکنه. ولی متاسفانه منتقدین از این نکات غافل می شن و در نظر نمی گیرن که کونامی این بستر رو مثل همتای کانادایی خودش نداره و باید در نمره ها این مسئله در نظر گرفته بشه.
سری بازی Metal Gear Solid کاملا امکانات کونامی رو نشون میده! اگه اینطور نبود هیچ وقت نمی تونستن اینطور شاهکاری رو روانه بازار کنند!
Last edited by Masoud King; 16-10-2009 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)