تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 531 اولاول ... 400450490496497498499500501502503504510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها لطفا یکی به من بگه چطوری باید Hibernate رو تو ویندوز 7 فعال کرد
    هر کار میکنم پیداش نمیکنم

یکی از دوستان از طریق رجیستری یه راه حلی گفت که انجام دادم ولی باز هم موفق نشدم فعال کنم

تو Power Option هم اصلا گزینه ای برای فعال کردم Hibernate وجود نداره

با تشکر

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها لطفا یکی به من بگه چطوری باید Hibernate رو تو ویندوز 7 فعال کرد
    هر کار میکنم پیداش نمیکنم

یکی از دوستان از طریق رجیستری یه راه حلی گفت که انجام دادم ولی باز هم موفق نشدم فعال کنم

تو Power Option هم اصلا گزینه ای برای فعال کردم Hibernate وجود نداره

با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

nero 10 روی سون 64 بیتی نصب میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام من یه مشکل با لپ تاپم با ویندوز 7 64bit دارم.سی پی یو من core i7 720qm 1.6up to 2.8 هست.قبلا که ویندوز اورجینالش نصب بود ویندوز به سی پی یوم امتیاز 7.2 داده بود.بعد تعویض ویندوز امتیاز 7 داده.روی صفحه امتیازم که هستم سی پی یومو نوشته q720 1.6 1.6 و دیگه چیزی درباره 2.8 ننوشته.ویندوزمم ریکاوری کردم بازم مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنماییم کنین.
    مثل اینکه پست من جا موند.کسی جواب منو نمیدونه؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

مثل اینکه پست من جا موند.کسی جواب منو نمیدونه؟
    سلام
    درباره تغییر امتیاز می شه گفت که ویندوزتون اشتباه امتیاز داده بود. چون من هم لپ تاپی با همون پردازنده ای که می گین دارم و به من هم از ابتدا امتیاز 7 داده و اکنون هم همینه.

درباره اینکه چرا فقط می نیویسه 1.6 گیگاهرتز چون فرکانس پیشفرض پردازنده شما این هست و ویندوز فقط همین رو نمایش می ده. فرکانس 2.8 جزو فرکانس های اورکلاک به حساب میاد و به عبارت دیگه ویندوز هرگز فرکانس های اورکلاکی رو نمایش نمی ده

************************************************** **********************************

دوستان راهی وجود داره که من بتونم از آپدیت هایی که ویندوز دانلود می کنه بک آپ داشته باشم؟! 350 مگابایته...

شاد و
    سبز باشین

7. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    درباره تغییر امتیاز می شه گفت که ویندوزتون اشتباه امتیاز داده بود. چون من هم لپ تاپی با همون پردازنده ای که می گین دارم و به من هم از ابتدا امتیاز 7 داده و اکنون هم همینه.

درباره اینکه چرا فقط می نیویسه 1.6 گیگاهرتز چون فرکانس پیشفرض پردازنده شما این هست و ویندوز فقط همین رو نمایش می ده. فرکانس 2.8 جزو فرکانس های اورکلاک به حساب میاد و به عبارت دیگه ویندوز هرگز فرکانس های اورکلاکی رو نمایش نمی ده

************************************************** **********************************

دوستان راهی وجود داره که من بتونم از آپدیت هایی که ویندوز دانلود می کنه بک آپ داشته باشم؟! 350 مگابایته...

شاد و
    سبز باشین
    آخه دوست من قبلا 2.8 رو تو ویندوز اورجینالش مینوشت.الان نمینویسه.آخه چطور امکان داره ویندوز اون موقع اشتباه داده باشه.من اون موقع چندین بار امتیازو تست کردم باز همون 7.2 بود.

9. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من یه مشکل با لپ تاپم با ویندوز 7 64bit دارم.سی پی یو من core i7 720qm 1.6up to 2.8 هست.قبلا که ویندوز اورجینالش نصب بود ویندوز به سی پی یوم امتیاز 7.2 داده بود.بعد تعویض ویندوز امتیاز 7 داده.روی صفحه امتیازم که هستم سی پی یومو نوشته q720 1.6 1.6 و دیگه چیزی درباره 2.8 ننوشته.ویندوزمم ریکاوری کردم بازم مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنماییم کنین.
    سلام من جواب سووال شما راندارم ولی من وینذوز 7 32 بیتی نصب کردم این امتیاز دهی را کجای ویندوز پیدا کنم تا ببینم مال سیستم من با سی پی یو core i3 چند است؟ ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام من جواب سووال شما راندارم ولی من وینذوز 7 32 بیتی نصب کردم این امتیاز دهی را کجای ویندوز پیدا کنم تا ببینم مال سیستم من با سی پی یو core i3 چند است؟ ممنون
    شما روی computer راست کلیک کنین و properties رو انتخاب کنین و داخل rating برین و بقیشو خودتون متوجه میشین.

12. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود

دوستان من میخوام پس از دو ماه ویندوزم رو از طریق اینترنت اپدیت کنم چند جایی خوندم که مایکروسافت رو ویندوزایی که با کرک اکتیو شدن حساس شده میخوام بدونم حقیقت داره یا نه که با خیال راحت اپدیتش کنم

موفق باشید

14. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

بله عزیز بنده 1 ماه پیش به خاطریک اپدیت بیجا ، که هیچ تغییری که برای ما محسوس هم باشه در ویندوز ایجاد نمکیه ،
    به خاطر ریاستارت مداوم بعد بالا اومدن ویندوز مجبور به تعویض ویندوز شدم

البته مورد هایی که مشخص هستند اپدیت بشن مشکلی ایجاد نمیکنند ، مثل windows live و یا languge و ...
    اما از مورد هایی مثل security update for win 7 , و یا Windows Malicious Software Removal Tool که خطر ناک به نظر میرسند
    بهتره اجتناب کرد.
    Last edited by mohsen_1363; 06-05-2010 at 14:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •