داداش کجای کاری مثل اینکه به تاپیک مشهد سری نزدی
ما اینجا شب 150MB هم نمیتونیم دانلود کنیم سرعت شبانه کماکان بین 10 تا 15 نوسان میکنه واقعا حیف حتی برق
که بسوزه واسه ی 15kb![]()
داداش کجای کاری مثل اینکه به تاپیک مشهد سری نزدی
ما اینجا شب 150MB هم نمیتونیم دانلود کنیم سرعت شبانه کماکان بین 10 تا 15 نوسان میکنه واقعا حیف حتی برق
که بسوزه واسه ی 15kb![]()
چرا این جا...؟ مردی پاشو بیا اینجا !!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چرا خودزنی می کنی؟؟؟ من شنیده بودم که مشهدی ها از صبانت راضی هستن. شاید مشکل از خط یا سیم کشی هست.![]()
سرعت روزانه رو برده بالا اما شبانه هنوز همون 15 است اعصابه آدم میریزه به هم وقتی پا میشه میبینه با 12 یا 15
دانلود میکنه من چندین شبه که بیدار نمیشم
خدایی عصبی نمیشی ببینی داری با 12 دانلود میکنی![]()
سلام.پست من در صفحه قبل موند و کسی جواب نداد دوباره در این صفحه می نویسم.(لطفا جواب دهید)
سلام.لطفا یک سرویس دهنده اینترنت معرفی کنید که 128Kb نامحدود و 256Kb با ترافیک 5 GB داشته باشه(شبانه رایگان) البته 256 رو به خونه ها هم بده و برای مخابرات توحید(6643) پورت خالی داشته باشه.
البته با قیمت های معقول مثلا 128Kb نامحدود رو حدود 20000-26000 تومن و 256Kb با ترافیک 5GB رو با قیمت 15000-20000 تومان بده(با مالیات و آبونمان و عوارض)
هیاهو و رایان سما این سرویس ها رو دارن؟به نظرتون کدومشون بهتره؟
ممنون
اسم هیاهو رو دیدم فقط اینو بگم اینا یک ماه منو معطل کردن و بدون اینکه بگن پرتهاشون پره گفتن همه چی اوکی هست و آخرش هم با بدبختی و اذیت کردنهای زیاد قرار دادو فسخ کردم. دور این دو تا شرکتو خط بکش. هیچ ارزونی بی علت نیست.
من فکر کنم راهمو پیدا کردم
کسی با فن آوا کار کرده سرویس دهیشون خوبه یا نه ؟
و یه چیز دیگه من از خود فن آوا نگرفتم از نمایندگیشون گرفتم سرویسی که نمایندگی میده با خود اصل فن آوا که فرق نمیکنه ؟؟ میکنه ؟؟؟ یعنی ممکنه اگه برم فن آوا سرعتم بیشتر از نمایندگیش باشه ؟؟ یا اصلا ربطی نداره ؟؟؟
جواب بدید ممنون میشم خیلی فوریه
اصلا این فن آوا خوبه یا نه ؟؟؟؟؟
اساتید محترم سلام
راستش سرویس 128 واسه من کافی نیست چه کلکی سوار کنم که بتونم بیشتر بگیرم؟
دانشجو هم نیستم ممنون
یکی از بچه ها از شاتل 128 گرفته میگه با سرعت چهل پنجا ه دانلود میکنه برای همه شرکتا سرعتشون همینه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید![]()
شما اول باید شرکت سرویس دهنده تونو مشخص کنید چون بعضی ها سفت تر و بعضی ها شل تر میگیرن بعضی ها هم اصلاً نمیگیرن!
بعد با خودشون صحبت کنید که چه مدارکی لازم دارن برای این منظور و اونوقت باید دید که چه کار کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)