این سایته چرا فیلتره ؟؟؟![]()
این سایته چرا فیلتره ؟؟؟![]()
دوستان این سایت pilot persia رو کسی دیده ؟
سیستمش چطوریه ؟
یادمه یه روز پرسیدم که چطوری با A380 گردش به چپ و راست داشته باشم ، فکر کنم امیر بود یا داش ابرام گفت مثل بقیه هواپیماهاست !!من هر چی تلاش کردم نتونستم با چپ و راست کردن جوی استیک هواپیما رو جابجا کنم ، جوی استیک فقط رو زمین کار می کنه ! کسی میدونه چجوری میشه به راست و چپ گردش کرد ؟؟؟!
بعد نکته ی دوم اینه که نمیشه تشخیص داد که هدینگ یا ارتفاع یا سرعت رو برای اتو پایلوتباید کجا وارد کرد و فعالش کرد ! اگه کسی می تونه تصویری آموزش بده ممنون میشم .
ویرایش: راستی یادم رفت ، من با این ارتفاعی که IFR بهم میده مشکل دارم ، از دوبی می خوام بیام امام خمینی 10000 پا میده !!! هم دیر میرسم هم کمه !چه جوری میشه تقاضای ارتفاع بیشتر کرد ؟ ما تو واقعیت که از تهران میریم مشهد یه اهواز 30 هزار پا ارتفاع می گیریم ! بعد تو این مسافت بزرگ اینجوری میدن!عجب..
پ.ن: داش امیر وی پی ان بدم می تونی کمک کنی راجب اون پینت یا رنگ آمیزی ؟! من زیاد به زبون انگلیسی تسلط ندارم ، یعنی اصلاً ندارم![]()
Last edited by DonFidelio2; 05-04-2011 at 13:47.
بچه ها من وقتی یه گواهینمامه گرفتم تا شبیه ساز رو پاک نکردم و دوباره نصب نکنم نمیتونم همون لایسنس رو بگیرم
چه طوری میشه بدون این کار دوابهر همون لایسنس رو گرفت؟
پ.ن:آخه من SPL گرفتم ولی PPl رو داداشم گرفت میخوام یه بار دیگه برم تا به نام خودم هم یکی دیگه باشه ولی وقتی complete میشه دیگه گواهینامه نمیهده
شما که داداشت گرفته!!!
اگر از تو بزرگ تره تشویقش کن بازم ادامه بده اگر از تو کوچیک تره...
معغمولا کوچک تر ها دوست دارن که مورد تحسین قرار بگیرند این کار را انجام بده و به او حسادت نکن
من هم در باره ی مشکل شما اصلاعی ندارم
درود
Last edited by amir h1999; 05-04-2011 at 14:13. دليل: اشتباه چاپی
فکر کنم 50 سال پیش به این کار میگفتم اسپم زدن نه؟؟؟!!!شما که داداشت گرفته!!!
اگر از تو بزرگ تره تشویقش کن بازم ادامه بده اگر از تو کوچیک تره...
معغمولا کوچک تر ها دوست دارن که مورد تحسین قرار بگیرند این کار را انجام بده و به او حسادت نکن
من هم در باره ی مشکل شما اصلاعی ندارم
درود
مگه من گفتم حسادت کردم؟
من گفتم میخوام یه دونه به اسم خودم هم باشه
بچه ها این شبیه ساز با گرافیک Ati Readon HD 6370 DDR3 1024MB جواب میده؟
اینم مشخصات این کارت گرافیک
خواهشا زود جواب بدید ... دارم یه لپ تاپ میگیرم، میخوام ببینم جواب میده یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه صفحه ی اول رو بخونید میفهمید که با همه چیز جواب میده
چه با مال من که 8400gs هست و چه با 6970
اساسی ترین مشکل شما هم همین تسلط نداشتن روی زبان انگلیسیه
متنش خیلی سادس ولی من سرعت تایپم خیلی پایینه که بخوام توضیح بدم
بهترین آموزش هم SDK manual for FSX هست که خوب انگلسیه
بهترین کار هم استفاده از google translate هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست عزیز با این کارت گرافیک میتونید راحت پرواز کنید" فقط این که FS با فناوری Nvidia سازگاری بهتری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)