خیلی ممنون از راهنمایتون
حالا اگه قبلا من Add کرده و Ignore زرده باشم بعد Delete کرده باشم باز هم توAdd list اون طرف هستم و میتونه برام پیام بفرسته اینجا باید چیکار کنم؟
خیلی ممنون از راهنمایتون
حالا اگه قبلا من Add کرده و Ignore زرده باشم بعد Delete کرده باشم باز هم توAdd list اون طرف هستم و میتونه برام پیام بفرسته اینجا باید چیکار کنم؟
اگه اگنور كني ديگه نميرسه
ولي چون مي خواي خيالت راحت بشه با برنامه زير اي ديت رو از تو اد ليستش حذف كن
سلام
دوستان من چطوری می تونم وضعیت status خودم رو در پروفایلم به حالت آنلاین در بیارم؟
یعنی زمانی که من آنلاینم کاربری که به پروفایلم رجوع می کنه بفهمه آنم و چراغم روشن باشه.
در
کد:
هم سرچ کردم فقط 2 تا تاپیک پیدا کردم که با توضیحات توش مشکلم حل نشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به قسمت زیر رفتم
کد:
بعد تیک جلوی Check the box to hide my online status (online) from other users. رو ور داشتم ولی با این حال زمانی که روی Finished Editing میزنم این تیک دوباره زده میشه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی می دونه چه جوری میشه مشکلم رو حل کنم؟
با تشکر
سلام اگر ممكنه يك اسپمر خوب براي تبليغات در روم به من بديد - اكثر نسخه هايي كه دارم كار نميكنه - ممنون
سلام
من تازگیا یه نفر رو ignore کردم از لیستم هم حذف شده اما وقتی میاد و میره باز اون پایین کنار ساعت براش اعلام وضعیت میکنه!
رفتم تو preferences تو لیست ignore شده ها هم بودش!
نمیدونین چطور میشه از دستش راحت شم؟
قبلا ignore می کردم مشکلی نبود، نمیدونم این یکی چرا اینطوری شده!![]()
مشکل جدیدم با یاهو اینه که وقتی لوگین میشم فقط قسمت بالا و پائین مسنحر دیده میشه قسمت ادلیست کاملا سفیده انگار هنگر کرده مثلا
یعنی از بالا فقط منو ها دیده میشه و باز میشه از پائین هم تبلیغات یاهو بقیه سفید شده
سلام
يعني به طول كلي اينجوري ميمونه؟
يه عكس بزار
راستي ورژن اينا رو هم بگو
مال من اون لحظه اول لوگ اين در اين حالت قرار ميگيره ولي بعد لود ميشه
یعنی 1 نفر پیدا نمیشه کمک ما بکنه؟ به خدا کار اضطراریه
با سلام
من پچ برای یاهو 9 میخوام ه بشه چند آی دی باهم لاگین کرد
با تشکر
دوستان کسی اخیرا در login کردن مسنجر مشکل نداشته؟
من یه مدت پیش برای دو روز نمی تونستم لاگین کنم، امروز هم از صبح دوباره همون مشکلو پیدا کرده :
There was a problem signing into Yahoo messenger.Please try again a little bit later
یعنی سرور یاهو مشکل پیدا کرده؟ اون هم این همه طولانی مدت! به نظر خیلی عجیب میاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)