تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 1081 اولاول ... 4004504904964974984995005015025035045105506001000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام دوستان
    ببخشید من هر دفعه که فایل های اپدیت را از سایت کاسپراکی دانلود میکنم تا 6 در صد میرود و می گویید
    database obsuled
    فکر کنم اینطوری نوشته بود یعنی کلمات ابسولید را اشتباه نوشته باشم
    خوب باید حالا چکار کرد
    در ضمن دوستان من یک فایل زیپ اپدیت از یک سایت دانلود کردم که درونش چنین پوشه هایی است
    base
    Autopatch
    و یکی دیگه که یادم نیست اگر میشه مشکلات من را حل کنید و نگویید برویید یک جای دیگه پس بدید همین جا جواب را بدهید.
    با تشکر
    ورژن رو نگفتی ، اگر ورژنت 8 هست آپدیت های سایت کاسپراسکای فقط مخصوص ورژن 7 هستند و به 8 نمیخورند.
    همینطور برای ورژن 7 هم 3 نوع فایل روزانه، هفتگی و کل مجموعه آپدیت هاست که باید دقت کنی مجموعه کلی رو دانلود کنی. ضمنا برای آپدیت دستی هم فقط باید طبق آموزش تصویری آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول عمل کرد.

اگر موارد بالا رو برای ورژن 7 رعایت کردی یک تصویر از بخش آپدیت قرار بده تا ببینیم ارورش چی هست.

همونطور که چند صفحه قبل در جواب همین سوالت توضیح دادم : آپدیت کاسپراسکای هم شامل 3 پوشه هست. Auto patches که پچ های اصلاحی و بهبود دهنده اجزای خود انتی ویروس هستند. Bases که آخرین اطلاعات مربوط به ویروس ها و سایر تهدیدات هست و index که معرفی ورژن و نوع محصول هست. برای آپدیت دستی هم باید پوشه ای رو که هر 3 تای اینها در اون قرار گرفتند رو به کاسپر معرفی کرد. __________________

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این عکس مربوط به ورژن:

واین هم مربوط به آپدیت:

ارور خاصی نمیده ولی آپدیت هم نمیشه؟ و data base اون روی همون عددی که تو تصویر هست ثابت می مونه تا اینکه من دستی آپ کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

Infected: Trojan program Trojan-GameThief.Win32.Magania.avys K:\gi2ky.exe 106.3 KB

سلام این ویروس را کاسپر راحت میگیره ولی اگه ویروس رو دستگاه باشه نمیداره کاسپر آپدیت شه تا بگیرش یه removal میخام که این ویروس از بین بره سپس کاسپر آپدیت شه چه کار کنم/
    ضمنا به جز این ویروس یه سری دیگه نمیداره کسپر آپدیت شه این ویروسا رو چه جوری بگیریم؟
    Last edited by h_radnoosh; 05-06-2009 at 19:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Infected: Trojan program Trojan-GameThief.Win32.Magania.avys K:\gi2ky.exe 106.3 KB

سلام این ویروس را کاسپر راحت میگیره ولی اگه ویروس رو دستگاه باشه نمیداره کاسپر آپدیت شه تا بگیرش یه removal میخام که این ویروس از بین بره سپس کاسپر آپدیت شه چه کار کنم/
    ضمنا به جز این ویروس یه سری دیگه نمیداره کسپر آپدیت شه این ویروسا رو چه جوری بگیریم؟
    سلام

یه سری به تاپیک ناد32 بزن و NOD32 On-Demand Scanner رو دانلود کن فکر کنم کارتو راه بندازه

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ارور خاصی نمیده ولی آپدیت هم نمیشه؟ و data base اون روی همون عددی که تو تصویر هست ثابت می مونه تا اینکه من دستی آپ کنم.
    با توجه به اينكه اشاره كرديد كه آپديت را بصورت دستي انجام ميديد آيا پس از انجام آپديت دستي اقدام به تغيير سرور آپديت به حالت قبل ميكنيد؟چون در حالت پيش فرض سرور آپديت از طريق اينترنت و سرورهاي كاسپر ميباشه و وقتي كه در حالت آپديت دستي قرار بگيره اين تنظيم عملا بهم ميخوره.
    در صورت امكان تصويري از بخش تنظيمات آپديت قرار دهيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

میخواستم بدونم چهطوری میشه تو کسپر یک پورت رو بلاک کرد .( مثلا پورت 135 )

قبلا ممنونم
    Last edited by hsj110; 07-06-2009 at 18:44.

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

کرک 2010
    v 9.0.0.318

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

با سلام
    دوستان كسي براي kav 2010 سريال يا كرك يا key نداره ؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان كسي براي kav 2010 سريال يا كرك يا key نداره ؟
    درخواست ها و موارد مربوط به کرک و سریال فقط در تاپیک کرک و سریال کاسپراسکای مطرح میشند. ضمنا 9.0.0.318 جزو اولین نسخه های آزمایشی 2010 بوده و مناسب نیست . از 9.0.0.459 استفاده کنید.

داره خودمونی میشه mehdiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم و یه مشکل ...قبلا روی سیستم من زون آلارم و کاسپر نصب بود بعد از این که شنیدم که اینها به هم ناسازگاری دارند رفتم سکوریتی کاسپر رو نصب کردم اما سوال من اینه که چرا بر خلاف زون آلارم که هر چند دقیقه یک بار یه نتورک اتک رو بلاک میکرد سکوریتی کاسپر هیچی رو ثبت نمیکنه و نشون نمیده و مشکل من هم اینه یکی از دوستان گفت آپدیت اولیه کاسپر حدود 25 مگ است من هم حدود 33 مگ آپدیت کردم وقتی تموم شد و کامپیوترو ریست کردم ارور میده که دیتابیس خراب شده و کلا از کار میافته که مجبور شدم از اول نصبش کنم میخواستم ببینم راه حل این دو تا موضوع چیه مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •