سلام دوستان
چرا توی ورد حرف (ی)من نمی چسبه؟
با اکثر فونت ها اینجوریه:
![]()
سلام دوستان
چرا توی ورد حرف (ی)من نمی چسبه؟
با اکثر فونت ها اینجوریه:
![]()
مراحل رو انجام دادم ولي نشد ميشه يكم بيشتر توضيح بدي ممنون
بجای ی باید shift+x رو بزنی
سلام من يه مشكل در رابطه با word2007دارم:
مي خواهم بدونم كه در تب page layoutقسمت themes سه تا مورد اصلي قرار داره :رنگ و شكل و
افكت(theme efect) حالا ميخواهم بههم بگيد كه مورد theme efect در اين قسمت چه كار ميكنه؟
راستي وقتي متنمو در حالت theme قرار ميدم اصلا رنگ و متن و افكت را تغيير نميده بايد چه كار كنم؟
مرسي![]()
سلام ميشه بگيد در word 2007 nv jf در تب page layout قسمتtheme ها گزينهtheme efect چه كار مي كنه و چه طوري فعالش كنم؟
مرسي
malkemid عزیز درست گفتند ولی اگر بخواهی اصولی درست کنی باید حتماً از فونت های دیگری استفاده کنی مثلاً فونت هایی که با حرف B و یا با عدد 2 شروع می شوند مثل : B Zar و 2zar
توضیح کافی بود
ولی برای شما دوست عزیز گشتم آموزش تصویری اش رو هم گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 2 مشکل در برنامه word بر روی 2 سیستم متفاوت دارم
1-
تو برنامه word بعضی وقت ها هنگام پرینت مطالب نوار سبز رنگ تا نصقه پر میشه بعد نرم افزار هنگ می کنه و چیزی هم چاپ نمیشه
بعد از اینکه فایل را 2 باره باز می کنم چا پ میشه و مشکلی نداره
--------------------------------------------------------------------------
2-
در سیستم دیگری هنگامی که متنی را save as می کنم برنامه word هنگ می کنه
دلیل چیه؟
ممنون
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان من باتوجه به شکلی که ضمیمه کردم من می خوام یک متنی که در یک صفحه نوشتم دریک صفحه 4بار کپی شوددرword2003به این طریق عمل می کردم ولی در2007عمل نمی کند.اگرراهنمایی کنیدممنون می شم![]()
سلام و با تشکر از دوستانی که وقت میذارن و جواب سوالات رو میدن
من 2 تا مشکل داشتم در ورد 2007
1. تمام صفحه های پروژه ام به صورت عمودی هست اما من برای یک جدول می خوام یکی از صفحه ها افقی بشه از قسمت page layout که افقی میکنم همه با صفحه ها با هم افقی میشه
2. چطور میتونم از شکل ها وجدول ها فهرست تهیه کنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)