سرعت طرح بعثتم قبل از ساعت 8 شب خودشو بگشه به 220 میرسه واکثرا روی 140 تا 150 هست.بعد از ساعت 8 شب هم که اصلا درباره سرعت دانلود صحبت نکن،از مدیا فایر و آپلود باز سرعت دانلود به زور به 50 میرسه.اگه میدونستم این طوریه نمیگرفتمش
![]()
سرعت طرح بعثتم قبل از ساعت 8 شب خودشو بگشه به 220 میرسه واکثرا روی 140 تا 150 هست.بعد از ساعت 8 شب هم که اصلا درباره سرعت دانلود صحبت نکن،از مدیا فایر و آپلود باز سرعت دانلود به زور به 50 میرسه.اگه میدونستم این طوریه نمیگرفتمش
![]()
Last edited by ahmad710; 18-01-2012 at 16:16.
ممنون اقا ولی زدم اینا نبودش!
وارد سامانه نمیشه که دقیقا بگم، ولی 1گیگ کامل رو دسکتاپ دانلود شده بود و جمعا یه 600-700 مگی هم تو لیست دانلود پر کرده بود!سلام
اقا تست کردی شبانه بعثت رو؟
خوب بود؟
بعثت:
بعثت + یه کارای خاص(!):
مرکز انقلاب
امیرجان شما سرعت شبانه ات چطوره؟شبی چقدرمی تونی بگیری
شبانش ناامیدم کرد
سرعت بین 60-120 و اون هم با تورنت
با لینک مستقیم خیلی داغون بود
و پینگش با گوگل هم 450(!)
البته من از 7 ساعت، 5 ساعت دانلود کردم و حدود 1.3 GB شد
ولی در کل خوراک تورنته!!
حالا امشب از SpeedTest براتون تست می گذارم
درود
من 10روز پیش پورت شاتل تخلیه کردم رفتم 256 نامحدود مخابرات گرفتم سرعت دانلودش ( 30kb/s ) واسه من کافیه ولی ping افتضاحه با vpn از دایال هم بدتره ,سرعت وبگردی مخصوصا ف.ی.س.بوک اعصاب خوردکن ...
فردا میخام برم قراردادشو فسخ کنم
حالا بین 512 پیشگامان و طرح بعثت مخابرات موندم کدومشو بگیرم - مرکز فرشچی
لطفا اگه کسی یکی از اینارو داره راهنمایی کنه :
1.سرعت لود صفحات
2.سرعت دانلود روزانه
3. سرعت دانلود شبانه
امیر خان این کارای خاص سری هستش یا میتونی واسه ماهم بگی چیکار کردیبا تنظیم MTU که فکر نکنم اینقدر بره بالا !!!
چندوقته بعثت داری ؟ کیفیت بمرور پایین نمیاد
سرعت لود صفحات و کار با v..p..n چطوری هستش , دانلودش که محشره ...
با سلام خدمت دوستان من از صبا اشتراک 128 گرفتم (مرکز ثامن) ولی الان حدود یک 2 ماهی هست مدام قطعی دارم اعصابم بهم ریخته پشتیبانی هم زنگ میزنم هر روز یک چیزی میگه دیوانمون کردم در ضمن ping هم به 700 رسیده حالا میخوام اشتراکم فسخ کنم به نظر شما از چه شرکتی سرویس بگیرم که هم سرعت دانلودش خوب باشه هم ping بالا نباشه
سلام من پیشگامان 128دارم بد نیست سرعت لود خوبه قطعی خیلی کم دانلود روزانه 120الی 220
شبانه تا 10روزپیش خیلی خوب بود اما الان شده 40الی 50
راستی شما نمی تونی 512مخابرات رو بگیری اصلا هنوزمی دن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)