نه الان نگاه کردم مشکلی نداره (خط 3 اندیشه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه الان نگاه کردم مشکلی نداره (خط 3 اندیشه)
دوستان یه خبر خوش و توپ براتون دارم . سایت Subscene.com فیلتر شد. هر کی IP داره رو کنه .
آره الان خوبه مثل این که درست شد . ساعت 11 12 خیلی بد بود
پاک شه .........................
دوستان لطف کنن ؛ سرعت آپلود هم تست کنن و نتیجه رو اعلام... م رسی..
آپلود من که معمولا از 9 کیلو بایت تا 20 کیلوبایت متغییر هست .
128 اندیشه .
خط 3
Last edited by pedram9; 27-06-2010 at 16:57.
درود...
دوستان من از شرکت پارس آفلاین! اینترنت میگیرم ، میخواستم کوچ کنم بیام اندیشه سبز ، چندتا سوال داشتم ازتون ممنون میشم پاسخ بدید...
1- مودم بنده Symphony هستش که شرکت پارس آنلاین داده + نصب ، نیازی نیست برای اندیشه مجددا" مودم بگیرم؟؟
2- پیش شماره تلفن خونه بنده 222 هستش ، سرعت چجوریه؟ مناسبه؟!
3- بعد از ثبت نام و نصب چند روز طول میکشه تا به اینترنت متصل بشم؟!
ممنونم ، شاد باشید...
Last edited by e3tar; 28-06-2010 at 03:40.
1) مودم سیمفونی به راحتی با اندیشه هم کار میکنه فقط کافیه یه بار ریست کنید و بعد از وصل شدن خط یک بار تنظیم اتوماتیک کنید که اون هم خیلی شبیه tp link هست و به سادگی انجام میشه .
2)تا جایی که میدونم خط 2 مشکل سرعت نداره و تنها مشکلش برای بعضی افراد هست که تازه میخوان adsl بگیرن و خطشون pcm هست . اون هم به دلیل تراکم بالاتر خط 2 هست که راسته بازار رو هم شامل میشه .. شما که قبلا از شرکت دیگه اشتراک داشتی این مشکل رو نداری ... اینجا هم اطلاعات بیشتر برای علاقمندان در مورد اینکه pcm اصلا چیه :
3) بین 2-3 روز در بهترین حالت تا حداکثر 10 روز در بدترین حالت ... بستگی به مرکز مخابراتتون داره که چقدر وظیفه شناس باشن ! در اصل نیابد طول بکشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید... مثلا همین هفته پیش خط 6 مال یکی از دوستان که یکی از مراکز کم ترافیک حساب میشه ظرف 3 روز وصل شد .
موفق باشی.
چه سرویسی مسگرفتی و سرعتت ماکزیمم به چند میرسید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)