دوست من همه دوربين هاي كامپكت تو iso بالا نويز ايجاد ميكنند.در واقع اين iso هاي بالايي كه تو تبليغات دوربينهاي كامپكت ميبيني همش كلك تبليغي.
دوست من همه دوربين هاي كامپكت تو iso بالا نويز ايجاد ميكنند.در واقع اين iso هاي بالايي كه تو تبليغات دوربينهاي كامپكت ميبيني همش كلك تبليغي.
متشکرم
من هم نگفتم ISO بالا داشته باشه که
منظورم این بود که تو ISO بالا نویز کم تری داشته باشه وگرنه همه دوربین های تو این حدود قیمت تو ISO بالا نویز دارن
مثلا Fujifilm F70 EXR و Fujifilm F100fd تو ردی زیر 300 هزار تومان از خیلی دوربین ها نویز کمتری دارند
و اینم از مشخصات دوربین نمیشه فهمید. باید نمونه عکس ها رو دید و ریویوو ها رو خوند
متشکرم از توجهتون![]()
Last edited by rostamiani; 11-03-2010 at 13:07.
سلام
دیشب SX120 گرفتم، با این مشخصات:
1. دوربین 220 تومن با گارانتی نورنگار و بیمه سامان
2. کیف 3000 تومن!
3. یه جفت باطری 5500 !
از انتظار من خیلی بهتر عکس میگیره!
سوالی بود در خدمتم!
بستگی به استفاده و کاربری شما داره، شما اولویت ها و نیازتون رو بگید تا بچه ها بهتر راهنمایی کنند!دوربین CANON S90 بهتره یا IXUS 210 ؟
سلام
دوستان sx120 موقع فیلمبرداری زوم اپتیکال داره یا نه
کلا اگه یه لیست از دوربینایی که موقع فیلمبرداری زوم اپتیکال بالا ( مثلا بالای 8x دارن ، بدون توجه به اینکه اچ دی یا نه ) بهم بگین ممنون میشم؟...
دوربین های مثل ixus 100is یا مثل اینا که زوم کم دارن چی؟
اینا هم زوم اپتیکال موقع فیلم ندارن؟
w270 سونی موقع فیلم زوم داره؟
Last edited by amin khan; 13-03-2010 at 13:32.
خیر، فقط دیجیتال!دوستان sx120 موقع فیلمبرداری زوم اپتیکال داره یا نه
درود بر همگی
دوستان نظرتون راجب nikon p90 چیه اینو بخرم یا olympus sp590uz لطفا راهنمایی کنید
من عکس های این نیکونه رو بررسی کردم، چیز مالی نیست، فقط روی کاغذ جالبه، الیمپیوسه هم باز چیز خیلی جالبی نیست، بهترین گزینه ها تو این رنج این سه تا هستن:درود بر همگی
دوستان نظرتون راجب nikon p90 چیه اینو بخرم یا olympus sp590uz لطفا راهنمایی کنید
Panasonic FZ35 - Canon SX20 - Fuji S200EXR
توی این دو 500d کنون بهتره اما تو مدلای بالا تر نیکن حرف اول رومیزنهنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18-270 373 تومن نیست حتی کار کرده
اما کلا توی یک سطح هستند اگه بتونی 270-18 بگیری که بهتره با قیمت دورو وره 650 تومن
مبارک باشه دوربین خیلی خوبیه
کیفش چه رنگیه بعد مموری هم داشت
مبرک باشه لنزش برات بچرخه
شما قبلا دوربینت چی بوده و فیلم برداریش چه چه جوریه کیفیتش مثل مدلای قدیمی تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)