تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 2376 اولاول ... 40045049049649749849950050150250350451055060010001500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسایی هم که اومدین این تایپیک رو به هم ریختن اصلا خیالشون نیست چون با نام کاربریه اصلیشون نیمدن...

اومدن هرچی دوست داشتن گفتن و رفتن کسی هم کاری به کارشون نداشت.
    کافر همه رو به کیش خود پندارد
    یادمه صفحات قبل گفتی که اخراج شدی
    اما من تو فروم های دیگه هم تو بخش ورزشی فعالیت می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چي چي رو خنديدي؟
    بايد گريه كنيم ، خيلي حرف زشتي بود!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

* هفته هفتم:
    استقلال اهواز - استقلال تهران

تاریخشو کسی میدونه؟

یادمه صفحات قبل گفتی که اخراج شدی
    اشتباهی دیدی.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا اين قلعه نويي چطوري روش شده بعد از بازي مصاحبه كنه؟!
    خيلي ميخواد اداي مربياي حرفه اي(احيانا قطبي) رو در بياره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

می دونید چرا استقلال باخت :
    1- در دروازه : طالب لو همه را یاد ساشا ایلیچ انداخته بود . احتمالا می خواسته انتقامش رو از فیروز بگیره
    2- دفاع : یکی از یکی بهتر . از قربانی بگیر که یه تنه از دفاع می خواد دریبل بزنه بره جلو تا گل بزنه ...
    3- هافبک ها : جباری که ماشالله فقط تو تیم ملی خوب بازی می کنه . جان واریو انصافا خوب بازی می کرد فقط یه مشکل داشت اونم این بود که پستش با جباری یکی بود به عبارتی دو بازی کن از یک جنس توی یه تیم بودند . حالا کی باید بره بیرون اونی که اسم و رسم نداره . پسیتون ها هم که امیر آبادی اصلا نفوذ نکرد یا بهتر بگم اجازه نفوذ نداشت . مثل این که قلعه نوعی یادش رفته بود که یه تیم نباید از یه جناه به صورت مطق حمله کنه ( یکم توازن هم بد نیست ) . این طوری می شه که با یه تعویض خسرو حیدری از بازی عملا کنار میره .
    4- خط حمله : اکبر پور فقط اسمش تو میدون بود و یه ضربه سر زد اونم با خوش شانسی تمام بعد از برخورد به دستان دروازه بان رفت تو دروازه . اما انصافا این عباسفر خیلی خوب بازی کرد . اگه درست تغذیه بشه بدرمون می خوره .
    5- تعویض ها : مهمترین مشکل استقلال همینه . والله این عباس فرد یکی از بهترین بازیکن های توی زمین بود حداقل از اکبر پور بهتر بود اون وقت تعویض می شه و کی میاد جاش علیزاده . بهتره خودمون را گول نزنیم . درسته که پاس گل داد اما یه تیم رو فلج کرده توی همین چند دقیقه که اومد چند تا موقعیت خوب خراب کرد ....
    خروج جان واریو که به نظر من بهترین بازی کن استقلال بود جای تعجب داشت . حالا چرا نباید جباری یه بار تعویض بشه ؟ از قلعه نوعی این تعویض ها بعید بود .
    اومدن تقی پور اونم در خط حمله هم قلعه نوعی را زیر سوال برد هم تقی پور را در شرایت روحی بدی قرار میده . استفاده از مجیدی در پستی که هنوز من نفهمیدم دفاع بود؟ هافبک بود ؟ فروارد بود ؟
    6- سیستم بازی : استقلال از همون اول بازی داشت سیستم علی اصغری بازی می کرد . قلعه نوعی هنوز نفهمیده از چه بازیکنی در دفاع ، هافبک یا فروارد استفاده کنه . من نمی گم سیستم 3-5-2 بده اما اگه می خواهی اونو انجام بدی مهره هایی که به درد این سیستم می خوره هم تو ترکیب قرار بده .
    7- تاکتیک بازی : استقلال تاکتیک خاصی نداشت . بعد از خوردن گل هم که سریع رفت سراغ علی اوتی . باید بگم اگه قرار به باخت باشه بهتره که استقلال بدون علیزاده ببازه . نمی دونم امیر از این علیزاده چی دیده که همش تو ترکیب تیمه .
    8- اون موقعی که امیر دنبال جاسوس و خبر سازی بود تیم فیروز خان در آرامش تمرین می کرد . کاش این درس عبرتی بشه که استقلال و امیر دنبال جنجال و خبرسازه نباشن و فقط به بهبود کیفیت بازی استقلال بپردازن .

حرف آخر استقلال با این رویه هیچی نمی شه . فقط خدا کنه که تفکر قلعه نوعی عوض بشه . اون ژنرالی که استقلال رو قهرمان کرد اینی نیست که می بینیم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

البته اینایی که نوشتم چیزیه که از بازی دیدم و یه چیزایی هم از قلم انداختم مثل بازی افتضاح کاظمی .
    البته شاید هم من کارشناسی خوبی نداشتم .
    بهر حال این نظر منه دیگه ببخشید . اگه زیاد نوشتم یا ایراد داره
    به امید قهرمانی استقلال

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

2

اشتباه شد..............................

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر خودم استقلال هنوز هم در حمله ایراد هایی داره مثلا همین سیاوش اکبر پور در این بازی به جز اون 20 دقیقه ی نیمه ی دوم همه ی بازی رو بد کار کرد البته این هم هست که سیاوش اکبرپور بازیکن سرعتی است و اگر این جباری که اصلا در این بازی خوب کار نکرد با پاس های عمقی سیاوش اکبرپور رو راه می انداخت تیم میتونست به گل برسه ...

از نظر دفاعی و هافبک های دفاعی ما : مدافعان ما زیاد بد کار نکردند و به نظر من هافبک های دفاعی ما خیلی بد کار کردند و گذاشتند که بازیکنان شوت زن صبا با شوت دروازه رو باز کنند چون اصلا مهاجمان صبا نتونستند کاری رو انجام بدند بلکه بازیکنان هافبک صبا بود با با شوت ها ی خود دروازه رو باز میکردند.

به نظر من اشکال استقلال این بود وباید استقلال رو مهاجمان خودش کار کنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس از شكست سه بر يك برابر صبا
    قلعه نويي: بايد چهار بر يك پيروز مي شديم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: تا دقيقه 60 ديدار مقابل صباباتري قم چند فرصت مسلم گلزني را از دست داديم و بايد چهار بر يك پيروز مي شديم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست 3 بر يك مقابل صباباتري قم در جمع خبرنگران گفت: بازي خوبي بود و هر دو تيم جوانمردانه بازي كردند. اين پيروزي را به فيروز كريمي و صبا باتري تبريك مي گويم؛ اما اگر تا دقيقه 60 بازيكنان از فر صت هاي به دست آمده استفاده مي كردند و توپ هاي ما گل مي شد، مي توانستيم صبا را بانتيجه 4 بر يك شكست دهيم.
    وي افزود: داوري در اين مسابقه بسيار بد بود و خداداد افشاريان دو پنالتي را به سود ما نگرفت؛ اما بازيكنانم عملكرد بدي نداشتند. اگر به دنبال مقصر مي گرديد، مشكل اصلي تيم ما تاكتيكي بود و من مسئوليت اين شكست را بر عهده مي گيرم.
    وي ادامه داد: برخي قصد دارند جو تيم مرا بر هم بريزند. تيم استقلال را قهرمان تحويل دادم و زمانيكه به استقلال برگشتم اين تيم سيزدهم بود به همين دليل نياز به زمان داريم.
    در اين لحظه برخي از خبرنگاران تهراني كه به قم رفته بودند به دليل امكانات كم ورزرشگاه يادگار امام با برخي از خبرنگاران قمي درگيري لفظي پيدا كردند و سرمربي استقلال نيز از فرصت پيش آمده نهايت استفاده را برده و سالن نشست خبري را ترك كرد.
    استقلال با اين شكست تا رده هفدهم جدول هجده تيمي ليگ سقوط كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس از پيروزي صباباتري قم
    كريمي: ضعف‌هاي استقلال را به خوبي مي‌شناختم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صبا باتري قم گفت: ضعف هاي اسقلال را به خوبي مي شناختم و توانستيم با حرفه‌اي‌گري پيروز شويم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي پس از برتري 3 بر يك مقابل استقلال تهران گفت: يكي از زيباترين بازي هاي ليگ برتر هشتم را تا اين هفته شاهد بوديم و هر دو تيم با تمام توان وارد ميدان شدند و بازي خوبي ارائه كردند كه ماحصل آن رد وبدل شدن چهار گل و ايجاد ده‌ها موقعيت گلزني روي دروازه ها بود.
    وي افزود: استقلال مي توانست برنده اين مسابقه باشد؛ اما بازيكنان ما حرفه اي عمل كردند و از موقعيت هاي خود نهايت استفاده را بردند. ضمن آنكه دروازه بان ما درخشش فوق العاده اي داشت و مهاجمان استقلال عجول بودند.
    كريمي تاكيد كرد: اين ديدار نكات تاكتيكي زيادي را در بر داشت و من با شناختي كه از ضعف هاي استقلال داشتم و لزومي هم نمي بينم كه در اينجا به آنها اشاره كنم، توانستيم حريف را شكست بدهيم.
    سرمربي سابق استقلال ادامه داد:فقط متاسفم كه صعود صبا در جدول با شكست استقلال تهران مصادف شد.
    سرمربي صبا باتري در خصوص قضاوت مسابقه گفت: صحنه خاصي نديدم اما فقط از افشاريان يك خواهش دارم اين كه پس از آنكه وقت هاي تلف شده اي كه محاسبه كرد، به اتمام رسيد سوت پايان مسابقه رابه صدا در آورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •