خیلی جالبه! از وقتی که قیمتارو گرون کرده بجای این که کیفیت بهتر بشه! کیفیت سرویس دهی اومده پایین...
احتمالا منم ماه آخر که از این شرکت سرویس میگیرم....
خیلی جالبه! از وقتی که قیمتارو گرون کرده بجای این که کیفیت بهتر بشه! کیفیت سرویس دهی اومده پایین...
احتمالا منم ماه آخر که از این شرکت سرویس میگیرم....
سلام
برنزی : ضریب اشتراک 1 به 8
نقراه ای : 1 به 5
طلایی : 1 به 3
برنزی همونیه که بقیه شرکتهای دیگه هم میدن . سرویس نقره ای چندان تعریفی نداره و به نسبت قیمت مثلا به جای 256 که سرعت دانلود حدود 45 هست به صرفه تره با همون قیمت 512 برنزی رو بگیری با سرعت 60
اون حداقل هم شرکت تعهد میده حداقل اون مقدار رو با سرعتی که بهت میده بتونی بگیری ولی هیچ گونه مصرف منصفانه در فن آوا نداریم و سرعت همونیه که روز اول بهتون دادن و سرعت به هیچ در سرویسهای نامحدود از طرف شرکت کم نمیشه .
نمیدونستم رک بودن هم شده یوزر فیک !!!
دوستان گرامی
لطفا ۵ دقیقه وقت بگذارید و به خاطر حق خودتان از این شرکت شکایت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پشتیبانی داخل این تاپیک میومد معلوم نیست کجا رفتن از دیشب که سرعتها افتضاح شده!!! یک احتمال خراب شدن سرعت به اینه که سرعتهای محدود از دستی پایین آوردن سرعت که اکثریت به طرف سرویسهای نامحدود این شرکت جذب بشن که این سرویسها را هم بدون کوچکترین اعمال تغییری دو برابر گرون کردن که راحت سود خوبی به جیب بزنه این شرکت بنظر من اگر امشبم به اینصورت بود بهترین گزینه بین های وب و پارس آنلاین![]()
پارس نیاید![]()
با سلام
ما که داستانی بس غم انگیر داشتیم با این شرکت
بعد از خرید منزل جدید ناچار به جدایی از اینترنت 8 مگ آسیا تک شدم که انصافا خوب بود (البته در مقابل فن آوا باید بگم عالی بود)
بعد از تماس با شاتل و پارس آنلاین و غیره که در مرکز خر تو خر مفتح پورت خالی نداشتند به ناچار از فن آوا دو مگ ماهی 40 گیگ گرفتم
بماند که 3 هفته تمام سر رانژه آقایون داستان شد
10 روز تلفن خونه قطع شد 10 روز اینترنت قطع بود
ما هم چپ و راست با اینا پیگیری کن با مخابرات
رانژه جزو خنده ترین کارهای ممکنه هست یعنی شما یه زوچ سیم رو میخوای بزنی تو اسپلیتر بعد DSLAM از ِDSLAM به دست (بوق و صدا)بدی سوئیچ مخابراتی یه دست هم BRAS این اساتید. سر همین داستان ما 3 هفته سر کار بودیم
بعد هم که خیر سرش وصل شد نمودار دانلود که دندان اره ای به معنای کلمه ، تورنت که تغطیل ، تک کانکشن که افتضاح
نکته جالبتر نمیدونم چه شاهکاری زدن رو DSLAM مودم غیر از G.DMT روی هیچ مودولاسیون دیگه ای آپ نمیشه
یعنی شاهکارن
الانم داره تورنت میگیره با 5000 هزار سیدر 20 کیلو بایت
خیر سرش خط 4 آپ شده نویز هم زیاد نداره
شدیدا پشیمون شدم![]()
Last edited by dimebag123; 29-10-2014 at 22:13.
ترجیحا ممنون میشیم ما رو راهنمایی کنید تا مشکلتون برطرف بشه ولی اگر بر تخلیه سرویستون مطمئن هستید، کپی کارت ملی و قبض تلفنتون رو هر طور به دست ما برسونید، سرویستون رو تخلیه می کنیم.
خیر، مشکل مربوط به بعضی لینک های مخابراتی بود، از همه دوستان عزیز خواهش می کنم زمانی که سرویستون مشکل داره حتما با پشتیبانی تماس داشته باشید. شرکت از شما پول گرفته و در ازای پولی که دریافت کرده موظفه به شما سرویس مناسب بده. همه شرکت ها این وظیفه رو دارند و چقدر خوبه که ما بتونیم این موضوعو فرهنگ سازی کنیم.
لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)