تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 500 از 1219 اولاول ... 4004504904964974984995005015025035045105506001000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

[QUOTE=samgun;5461431]داداش من مثل اینکه درست متوجه نشدم !! شما Keyboard BT داری ؟!

من يه كيبورد وايرلس از همون كه عكسشرو گذاشتم دارم---دو تا باطري بهش ميخوره و الان كليدش هم روشنه و چشمك ميزنه----ps3 هم روشنه اما كيبورد هيچ كدوم از كليدهاش فعال نيست!!!110 تومن خريدم اما نميتونم استفاده كنم!!!

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بروز رسانی 3.50 کنسول PS3 مشکل ساز میشود

گرچه بروز رسانی FW 3.50 کنسول PS3 توانست امکان تماشای فیلم های 3D را به این وسیله اضافه کند اما بدون مشکل هم نبوده و علاوه بر از کار انداختن دانگل -- PS3 , هماهنگی تعدادی از دسته های USB که شرکت های دیگری غیر از خود سونی برای این وسیله ساخته بودند را نیز از بین برده و این دسته ها دیگر با کنسول PS3 کار نمیکنند.

در پی شکایت بعضی از استفاده کنندگان از این دسته ها:
    شرکت MadCatz که یکی از مطرح ترین شرکت های ساخت دسته بازی برای تمامی کنسول های بازی میباشد طی بیانیه ای اعلام کرده که "درست است که هماهنگی بعضی از دسته های ساخت قبل از 2008 ما با کنسول PS3 از بین رفته و انها دیگر برای این کنسول بلا استفاده شده اند اما به شما اطمینان میدهیم که تمامی دسته هایی که در شرکت ما بعد از سال 2008 ساخته و سپس وارد بازار شده اند با این کنسول و بروز رسانی 3.50 آن هماهنگی کامل دارند.

همچنین شرکت MadCatz به تمامی مشتریان خود اطمینان میدهد که تمام وسایلی که از این به بعد برای این کنسول عرضه میکند اعم از دسته های سیم دار و بی سیم و وسایل مخصوصو بازی هایی مانند Rock Band و همچنین fight sticks های جدید انها با کنسول PS3 هماهنگ خواهد بود و در آینده نیز مشکلی برای آنها پیش نمی آید.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 4 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من يه كيبورد وايرلس از همون كه عكسشرو گذاشتم دارم---دو تا باطري بهش ميخوره و الان كليدش هم روشنه و چشمك ميزنه----ps3 هم روشنه اما كيبورد هيچ كدوم از كليدهاش فعال نيست!!!110 تومن خريدم اما نميتونم استفاده كنم!!!
    وایرلس از نوع رادیویی هست یا BlueTooth عزیزم ؟

اگه رادیویی باشه که اصلا وصل نمیشه به کنسول .

5. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

جسارت نباشه ولی من یه سوال واسم پیش اومد...

شما حد اقل 1.5 ملیون تا حالا پول بازی دادین ( خودتون گفته بودین خیلی وقت پیشا ) و کلی بازی انحصاری PS3 دارید ( که عکسشونو یه بار گذاشتین ) با

این وجود خیلی از بازی هاتون رو اصلا بازی نکردین یا خیلی کم بازی کردید ( uncharted 1 , GOW 2 , resistance 2 , yakuza 3 ,و ..و ....LBP... و.... ) و فقط U2

, GOW 3 , HR , KZ 2 , MAG رو دوس دارین ، چرا دنبال دانگلین !!!! ... !!!! ...

شرمنده اگه فضولی کردم
    سلام

بله من الان دقیقا 38 تا بازی انحصاری پلی سه دارم که کلا شیش یا هفت تاشو تا آخرش رفتم ! من عاشق بازیم حتی اگه بازی نکنم ! اگرم دانگل می خوام بخرم به دو دلیله یکی اینکه یه سری بازی ها هستن که انحصاریه و یکم قدیمی یا سبک خاصیه که تو ایران طرفدار نداره واسه همین مغازه دارا کم اوردن یا اصلا نیاوردن و تو ایران نیست دو نمونش که تا حالا دانلود کردم یکیش 3D Dot Game Hero و دومی Time Crisis 4 که من واسشون کل تهران رو گشتم ! هیچکی نداشت و الان دانلود کردم و آماده خرید دانگل که بشینم بازی کنم : )

دلیل دوم خوب بازی ها گرونه من که رو گنج نشستم مخصوصا اینکه این اخری ها به بازی های PSN هم معتاد شده بودم تو یه ماه صد و پنجاه دلار گیم کارت خریدم تو PSN خرج کردم ! البته هنوز یه سی دلاری ته حسابم مونده ! که به دلیل اینکه نمی خواستم کنسول آپدیت کنم دیگه PSN نرفتم .

حالا من منتظرم یه بازی با فریم ور بالاتر بیاد ( البته فرمول یک اومده ولی عنوان شاخی نیست کسی دنبالش نیست بخواد پچش کنه اینا ) مثلا گراند توریسما پنج ببینم می شه پچید یا نه اگه شد که هیچی اگه نشد می رم یه پلی سه دیگه می خرم به احتمال زیاد ، یکی برای اوریجینال ها یکی برای کپی ها ، البته اگه قیمتش همین جوری نره بالا ! که فعلا داره می ره بالا دستگاه از 310 هزار تومن تو یه ماه گذشته شده 370 هزار تومن ! یادش بخیر پلی سه خودم رو خریدم 430 هزار تومن همون موقع هم هفت تا بازی خریدم شد 600 رند !

مگ رو من 100 ساعت بازی کردم ، ولی خیلی خورد تو ذوقم دیدم لول 60 بالاتر نداره !
    Last edited by J A V I D; 28-09-2010 at 09:28.

7. 6 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

وایرلس از نوع رادیویی هست یا BlueTooth عزیزم ؟

اگه رادیویی باشه که اصلا وصل نمیشه به کنسول .
    بلوتوث----

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

اگه قسمت تنظيمات كنسول رو گزينه quick format كليك كرد چه اتفاقي ميافته؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

سلوم بر همه .یه سوال رفیقم چند روز پیش یه جا دیده بود که نوشته ه ک ps3 .این جریانش چیه الکیه راسته.اصلا جریانش چیه ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من موندم دانگل بخرم یا نخرم آخه مغازه دارا می گن اگه بازی بیاد که قطعا می آد که فریم ور بالاتر از 3.41 بخواد با این دانگل های موجود نمی شه بازی رو اجرا کرد ! من منتظرم یه بازی بیاد که فریم ور بالاتر بخواد ببینم می شه مثل PSP بازی هاش رو پچ کرد بعدا بخرم ...

البته یه مغازه بود دانگلش می گفت قابلیت آپدیت داره گرون ترم م یداد ، اونجا که صاحب نداره تقریبا شک ندارم یارو دروغ می گفته که بفروشه ... ولی دانگلش حداقل با چسب برق بسته بندی نشده بود !
    سلام این دانگل ها دو نوع سخت افزاری داره یکی با آی سی at90 و دیگری pic ها هستن
    نوع اول قابلیت اپدیت از طریق کامپیوتر رو داره ولی نوع دوم برای آپدیت نیاز به پروگرمر داره (البته من از بچه های فروم هات اورکلاک پرسیدم گفتن اینها هم میشه به نوعی با کامپیوتر اپدیتش کرد)

قیمت اولی 35 تومن و قیمت دومی 25 تومن

من از سایت بازی رایانه خریدم (تعدادی بازی های psn هم باهاش هست که فکر میکنم بدردت بخوره)

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

کسی از این دانگل ها گرفته.........؟؟؟نحوه عملکردش چجوریه........!!
    راستی 500 صفحه ای شدن تاپیک رو هم تبریک میگم.....
    شما اگه میخوای بگیری خیالت راحت کار میکنه

البته من هنوز دستم نرسیده

تازه میگفتن این بازی های جدید که سونی میده بیرون نیاز به فریم ور 2.5 داره اشتباهه . ظاهرا fifa 11 رو 3.41 اجرا شده

پس خیالت راحت

12. 2 کاربر از pourya.3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

[QUOTE=pourya.3232;5464066

شما اگه میخوای بگیری خیالت راحت کار میکنه

البته من هنوز دستم نرسیده

تازه میگفتن این بازی های جدید که سونی میده بیرون نیاز به فریم ور 2.5 داره اشتباهه . ظاهرا fifa 11 رو 3.41 اجرا شده

پس خیالت راحت[/QUOTE]
    یه سوال این دانگل که گفتی این یعنی چه؟.بعدش که من چه جوری میتونم فریم ور ps3 بفهمم و کجا ps3 پدیت می کنن؟؟؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من به احتمال زیاد بخرم از بازی رایانه می خرم ، ولی فعلا بازی رایانه تریپ پیش فروش برداشته و نمی دونم دیر می ده اینا من یه چیزی بخوام درخواستشو بدم تحمل ندارم شیش ماه صبر کنم ، اگه تریپ داشت با پیک بفرسته پولش رو دم خونه بگیره همین فردا می خریدم ولی اینا می گن پول رو اول بدین بعدا ما می فرستیم !! ، یکم از تک و تا بیفته همه بخرن من می رم می خرم اصلا عجله ندارم ، در مورد اون at90 و pic هم نکته اینجاست که ما باید رو حرف مغازه دار بی پدر استناد کنیم ، که اونا هم واسه اینکه بفروشن یه چی می گن واسه خودشون ...

یهو دیدین این وسط با یه روشی هم -- شد که ما چیز شو داسته باشیم ، مثلا با گوشی w810

از قدیم گفتن عجله کار چیزه اینا

15. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •