تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 641 اولاول ... 400450490496497498499500501502503504510550600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه met@llica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ŜĦāĦIИ ĈïŦΨ

پيش فرض

سلام بچه ها.یه مشکلی برام پیش امده .وقتی گوشیمو Flight Mode میکنم گوشیم Restart میشه.
    گوشیم P990 هست. البته همیشه اینطوری نیستا بعضی بعضی بعضی وقتا.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

4

دوستا عزیز یه سوال داشتم :
    چجوری میشه یه کاری کرد که وقتی کسی میخواد برام بلوتوث بفرسه ، گوشیم یه صدایی بده
    نمیشه . یعنی تا حالا از طریق هک ها هم نشده . انشاالله هکرها شاید بتونن.

حالا سوال خودم »
    من این کاری که گفتی امیر جون کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم . بعضیاش که نصب میشه ولی نصب نمیشه ! یه عده هم آخر نصبشون میگه فایل اینستالیشون خرابه . یه عده ای هم که نصب شدن و پاکشون کردم بازم همون مشکل اولی براشون پیش اومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه met@llica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ŜĦāĦIИ ĈïŦΨ

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه. من مدل Phone وCDA گوشیمو براتون میذارم .بنظر شما ایا خوبه.چون من گوشیمو تازه خریدم.
    Phone :CXC162037 R9G007
    CDA :CDA 162007/1 R6D23
    ممنونم ازتون.

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من گوشیمو آبان 86 خریدم ، به نظرتون الان آپدیت لازم شده یا نه ؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز گوشی سیمبین این قابلیت رو نداره که مستقسم بره تو مموری . بلکه فقط با برنامه blusoile هست که میره تو مموری .
    با این فایل فقط ادرس از مموری داخلی به مموری استیک منتقل میشه و برای فایلهای حجم بالا خوبه . همین . این کاری که شما میخوای امکان پذیر نیست .
    لازو هم نیست که بری توی فولدر دنبالش بگردی . از توی مسیج هم میتونی ذخیره کنی .
    سلام امیر خان
    انگار متوجه منظرو من نشدی. ببین وقتی این هک رو انجام بدی بعد از دریافت بلوتوث از هر فایل دریافت شده دون نسخه روی گوشی داری . یکی توی shared و یکی داخل inbox اینها از هم جداس. در واقع یکی وری مموری استیک و یکی هم روی فون مموری. علی الاصول باید بری اونی که توی inbox مسیج ها هست رو پاک کنی. وقتی 700 تا مسیج تو گوشیت باشه یه خورده وقت میبره تا پیداش کنی.
    این از این.
    مشکل اصلی اینه که تو هیچ وقت فایل های حجم بالا رو نمیتونی دریافت کنی و مشکل سر حای خودش هست. ( منظورم با حجمی بیشتر از فری اسپیس فون مموری هست مثلا یه فایل 70 مگی)
    من همه مدلشو تست کردم. تو هم تست کن.
    مرسی ریفیق

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من p990 گرفتم(مهر 86) یه رم 4 گیگ بهش وصل کردم تا الان هم 2.2 گیگ استفاده کردم تنها مشکلی که دارم اینه که دیگه نه میتونم برنامه ای نصب گنم نه میتونم پاکشون کنم
    تا حالا 119 تا برنامه نصب کردم که 30-40 تایی هم بازی هستن
    اگه میشه یه راهنمایی بکنید

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مقایسه ای بین P990i فرانسوی با تقلبیها:
    به 10 تا شكافي كه دور تا دور برچسبه ايجاد شده توجه کنید اين واسه اينه كه اگر يكي خواست جداش كنه ليبل پاره بشه و بدون استفاده بشه که اصلش این جوری هست و چینی ها این شکاف رو ندارن

حتی در کیبورد هم با هم فرق میکنند در عکس زیر مشاهده کنید عکس کیبورد 1 ماله P990i اصل هستش به طرز قرار گرفتن حروف A و DEL توجه کنید کیبورد 2 وحشتناک تقلبیه

گوشی P990i سه نمونه داره:
    1- فرانسه اصلش که لیبل اون دستکاری نشده
    2- ساخت فرانسه و سریال چنچ
    3- ساخت چین لیبل تقلبی فرانسه که خود چینی ها دستکاری کردند راه تشخیص اون هم تجربه میخواد.
    سری چین P990i بعد از مدتی ال سی دي اون تار و تار و تاریک میشه.

(برگرفته از انجمن ***********)

سلام من p990 گرفتم(مهر 86) یه رم 4 گیگ بهش وصل کردم تا الان هم 2.2 گیگ استفاده کردم تنها مشکلی که دارم اینه که دیگه نه میتونم برنامه ای نصب گنم نه میتونم پاکشون کنم
    تا حالا 119 تا برنامه نصب کردم که 30-40 تایی هم بازی هستن
    اگه میشه یه راهنمایی بکنید
    گوشی من کیبوردش اصله ولی فقط رو جعبش نوشته ساخت فرانسه
    Last edited by IrNCO; 03-06-2008 at 15:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hmdfkr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه. من مدل Phone وCDA گوشیمو براتون میذارم .بنظر شما ایا خوبه.چون من گوشیمو تازه خریدم.
    Phone :CXC162037 R9G007
    CDA :CDA 162007/1 R6D23
    ممنونم ازتون.
    من گوشیمو آبان 86 خریدم ، به نظرتون الان آپدیت لازم شده یا نه ؟
    این الان هیچ مشکلی نداره و خوبه.
    ولی اگه بخوای میتونی آپدیت کنی.
    آخرین ورژن موجود در سایت سونی اریکسون R6E28 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام امیر خان
    انگار متوجه منظرو من نشدی. ببین وقتی این هک رو انجام بدی بعد از دریافت بلوتوث از هر فایل دریافت شده دون نسخه روی گوشی داری . یکی توی shared و یکی داخل inbox اینها از هم جداس. در واقع یکی وری مموری استیک و یکی هم روی فون مموری. علی الاصول باید بری اونی که توی inbox مسیج ها هست رو پاک کنی. وقتی 700 تا مسیج تو گوشیت باشه یه خورده وقت میبره تا پیداش کنی.
    این از این.
    مشکل اصلی اینه که تو هیچ وقت فایل های حجم بالا رو نمیتونی دریافت کنی و مشکل سر حای خودش هست. ( منظورم با حجمی بیشتر از فری اسپیس فون مموری هست مثلا یه فایل 70 مگی)
    من همه مدلشو تست کردم. تو هم تست کن.
    مرسی ریفیق
    گرفتم چچ میگی .
    البته معمولا این طوری هستش که توی inbox فقط آدرس فایل ذخیره میشه . یه چیزی شبیه shortcut توی ویندوز . این فایل هم همین کارو میکنه . البته فقط واسه bluetooth ولی واسه اس ام اس نه ! .
    واسه حجم بالا هم تست کردم . فایل به اندازه ۱۲۰ مگ رو هم ریختم . مشکلی نداشت . البته بدون هک نمیشد .
    در ضمن گفتم که شما لازم نیست که حتما بری از فولدر ذخیره کنی . اون روش واسه وقتی هستش که فایل رو گرفتی . وقتی تموم شد یه صفحه میاد که \ایین نوشته save بعد میزنی میره نو inbox . اگه اونجا وایساد و قفل شد برو از فولدر بردار.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض Help Me

دوستان من گیر یه مشکل مسخره افتادم. . . . .
    .
    وقتی مسیج برام میاد میرم که ببینم نمیره application closed میده و به شماره سبب 130، البت با یکم بدبختی میشه برم تو بقیه فولدرهایه مسیج ولی تا میرم توinbox میزنه بیرون.
    .
    فعلا smsهامو با smsspam بلوک کردم بعدش میرم میخونم شون ولی شما زودتر راهنماییم کنید از این وضع درام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •