تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 70 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamy4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من 5500 بگیر چون که تو به بیس خیلی علاقه داری یه گزینه داره که بیسش میترکونه باور نداری از بقیه بچه ها بپرس.در کل هدستاش ,لی برات کار میکنن. مال من اولش یه کم ریپ میزدن ولی الان دارن تخته گاز میرن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها راستی معمولیشو بگیرم یا موزیکشو ؟ دستتون درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها راستی معمولیشو بگیرم یا موزیکشو ؟ دستتون درد نکنه
    دوست عزیز من نمی دونم صدای w810 چطوریه ولی این که عالیه.
    دوستمون راست میگه من که بار اول هدستشو گذاشتم کفم برید باسش عالیه از نظر من ولی شما باید از یکی که داره بگیری گوش کنی تا بتونی مقایسه کنی.
    در کل خصوصیاتی داره که هیچ گوشیه دیگه ایی نداره اونم با این قیمت.
    یا علی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی اینو میخواستم بگم که من هنوز خودم فرق موزیک و معمولیشو نفهمیدم. فهمیدی به ما هم بگو!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

5 سوتیه نوکیا!!!!

من اصلا آنتی ویروس ندارم.خودمم قبول دارم چون گوشیو تازه گرفتم دهنشو سرویس کردم بس که هی برنامه ریختم روش و پاک کردم. دیگه رسما روزی یکی دوبار هنگ می کنه.
    ولی یکی به من بگه اینو دیگه کجای دلم جا بدم؟؟؟؟!!!!!
    به تصویر زیر دقت کنید:

برنامه اسپورتم بالای تقویم تاریخ روز رو درست نشون میده ولی روی تقویم تاریخ 5 روز قبلش رو به عنوان روز
    علامت می زنه!!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی یه حرکتی انجام میدی اطلاعاتش رو تو روز 20 قرار میده ولی روز 25 رو سبز می کنه!!!!!!!!!!
    نگید که مال شما هم همینجوریه که باور نمی کنم!!!!
    دوستان زیاد به خودتون فشار نیارید چون گوشیه همتون همین مشکل رو داره!!!!!!!
    اینم سوتیه جناب نوکیاست!!!
    شما هم اگر روز شروع هفته رو از دوشنبه به شنبه تغییر بدین، تقویم اصلی درست کار میکنه ولی تقویم اسپرت اینجوری میشه!!!!!!!
    من موندم چه مرضی داشتن دوباره واسه این تقویم برنامه نوشتن،خوب از کد های همون اصلی استفاده می کردن دیگه!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    بازم اومدم.
    آقایون و خانومای گرامی همچنان من که نتونستم مشکل تم هام و رفع کنم و حیفیم میاد مموری کارتم و ریست کنم!!!!؟؟؟؟
    اینا رو بی خیال
    جدیداً وقتی اس ام اس می فرستم نمی دونم چی شده موقع ارسال پیامک گوشی گیر میزنه و تا وقتی که نور lcd خاموش نشه که حدود 30 ثانیه طول می کشه دیگه نمیشه با گوشی کار کرد!!!!؟؟؟؟ یعنی یه جورایی قفل میکنه!!؟؟
    دیگه نمی دونم این یکیو چیکار کنم
    اگه میشه کمکم کنید !!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    بازم اومدم.
    آقایون و خانومای گرامی همچنان من که نتونستم مشکل تم هام و رفع کنم و حیفیم میاد مموری کارتم و ریست کنم!!!!؟؟؟؟
    اینا رو بی خیال
    جدیداً وقتی اس ام اس می فرستم نمی دونم چی شده موقع ارسال پیامک گوشی گیر میزنه و تا وقتی که نور lcd خاموش نشه که حدود 30 ثانیه طول می کشه دیگه نمیشه با گوشی کار کرد!!!!؟؟؟؟ یعنی یه جورایی قفل میکنه!!؟؟
    سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:
    نوشته شده توسط dada1580
    متاسفانه بعضي از تمها اينجوري هستن. علتش رو نميدونم . شايد استاندارد نيستن. ولي به هر حال واسه پاك كردنشون گوشيتو از طريق ram reader يا data transfer به كامپيوتر وصل كن. برو توي private بعدش توي فولدر 10207114 و بعدش توي import . اونجا هر تمي نصب كردي توي يك فولدر جداگانه هست. فولدر مربوط به اون تم رو پاك كن. مشكلت حل ميشه.
    برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    بازم اومدم.
    اینا رو بی خیال
    سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:
    نوشته شده توسط dada1580
    متاسفانه بعضي از تمها اينجوري هستن. علتش رو نميدونم . شايد استاندارد نيستن. ولي به هر حال واسه پاك كردنشون گوشيتو از طريق ram reader يا data transfer به كامپيوتر وصل كن. برو توي private بعدش توي فولدر 10207114 و بعدش توي import . اونجا هر تمي نصب كردي توي يك فولدر جداگانه هست. فولدر مربوط به اون تم رو پاك كن. مشكلت حل ميشه.
    برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همگی
    بازم اومدم.
    اینا رو بی خیال
    شما فکر کنم بهتره برنامه ی sms accelerator را روی گوشی تون نصب کنید.
    این برنامه را خود نوکیا ساخته . حجم بسیار کمی هم داره . با نصب این نرمافزار گوشی شما یه یموره آپدیت میشه و برنامه خاصی روی گوشی نصب نمیشه.
    امتحانش ضرری نداره:

SMS_Accelerator
    http://www.4shared.com/file/17552371/50d37225/Nokia_5500_Sport_sms_accelerator.html

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی اینو میخواستم بگم که من هنوز خودم فرق موزیک و معمولیشو نفهمیدم. فهمیدی به ما هم بگو!!
    من هم خودم نفهمید فرقشون چیه. ولی در سایت نوکیا نوشته 5500 معمولی 64 مگابایت رم در بسته بندی گوشی وجود داره و موزیک ادیشن 512 مگابایت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •