تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 305 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه uPGA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    universe/127.0.0.1/

پيش فرض

من توی سرعت ۱۲۰ توی حالت اسپرت عکس گرفتم که کاملا قابل فبول بوده و عکس خوبی از آب در اومده اما این منظورم نیست شما وقتی دکمه رو حین عکاسی فشار میدین و اون نگه میدارین دوربین پروسه آنالیز تنظیم خودکار فوکوس و عکسبرداری رو میره که خود عکسبرداریش کلی تقریب و آنالیز دراه ولی وقتی خیلی معمولی دکمه رو فشار میدین دوربین مثل یه دوربین دیجیتال معمولی عکس میگیره که خیلی هم خوبه :
    اگه واسه سوژه متحرک (مثلا یه بچه که میخوای ازش عکس بگیری ولی تا دوربینون آماده میکنی شروع به تکون دادن دستاش میکنه که فلش دوربین رو لمس کنه {مثلا}) اونوقت از فرم اول عکسبرداری یعنی فشار دادن و نگه داشتن استفاده کنین میبیننی که دستهای اون بچه تار میشه
    من توی این مورد شک ندارم (میشه با کم کردن Iso و استفاه از حالت دوم فشار دادن دکمه ازین تار شدن مثلا دستهای اون بچه دوری کرد

داره خودمونی میشه alireza999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما اگه ممکنه به جای کلی گویی یه کم جزئی توضیح بدید... مثلا گفتید این گوشی n73 خیلی ایراد داره خوب این که نشد ایراداتش رو بگو .... دونه دونه. مشکل سرعت هم به گفته سایت جی اس ام آرنا برای یه اسمارت فون کاملا عادیه.
    من n73 ام رو رد کردم k800 خریدم خیلی با ان 73 راحت نبودم!
    الان از k800 کاملا راضیم ولی این هم قبول دارم که کلاس ان73 از ک800 بیشتره ولی اونقد که ان 73 سرو صدا داره کاربرد نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Oryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام

الان قیمتش چند شده ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من n73 ام رو رد کردم k800 خریدم خیلی با ان 73 راحت نبودم!
    الان از k800 کاملا راضیم ولی این هم قبول دارم که کلاس ان73 از ک800 بیشتره ولی اونقد که ان 73 سرو صدا داره کاربرد نداره!
    خوب این دیگه بر میگرده به سلیقه خودت... ولی به نظر من n73 نسبت به بقیه گوشی ها کمترین ایراد رو داره ... شما از یه گوشی جی می خواید ؟ صدای خوب ؟ دوربین خوب ؟ صفحه نمایش خوب ؟ راحتی ؟ سبکی ؟ زیبایی ؟ سیستم عامل ؟ پیشرفته بودن ؟ و..... همه رو n73 داره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 درخواست طريقه اتصال به اينترنت...

با سلام خدمت دوستان...
    N73 Music edition ، کی ميدونه که WiFi داره يا نه؟
    در ضمن کی ميدونه که اين گوشی برنامه ای داره که بشه با استفاده از اون بشه از اينترنت کامپيوتر خونگی استفاده کرد؟ يعنی با Dial Up از PC به اينترنت وصل شد و با وصل کردن گوشی به کامپيوتر بشه از اينترنت تو خود گوشی استفاده کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 سؤال در مورد N73

با سلام خدمت دوستان...
    1) آيا گوشی N73 Music Edition ، مودم WiFi داره؟
    2) آيا N73 برنامه داره که بشه با اتصال گوشی به کامپيوتر از همون اتصال اينترنت کامپيوتر تو خود گوشی استفاده کرد؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان...
    N73 Music edition ، کی ميدونه که WiFi داره يا نه؟
    در ضمن کی ميدونه که اين گوشی برنامه ای داره که بشه با استفاده از اون بشه از اينترنت کامپيوتر خونگی استفاده کرد؟ يعنی با Dial Up از PC به اينترنت وصل شد و با وصل کردن گوشی به کامپيوتر بشه از اينترنت تو خود گوشی استفاده کرد؟
    نه نداره ....

بله میشه... من خودم از این روش استفاده میکنم. ولی خوب یه کم پیچیده س...

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
    آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
    چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
    آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
    چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

والا دوست عزيز اون سنسور نور يه ديود نوري يا بهتر بگم يه فتوسل هستش كه مقاومت نوري به زبون خودمون مي شه برا اينه كه وقتي تو محير پرنور هستي ديگه نور صفحه كليد خاموش مي شه وراه حل خوبي برا حفظ باتريه معمولا نور نداره و روشن نمي شه من اولين بارمه اينو مي شنوم بازم نمي دونم از دوستاي ديگه كه ان73 دارن سؤال كن والا تو ان70 هم اين سنوسور هستش ولي روشن نمي شه اصلا كارش روشن شدن نيست كارش تنظيم نور صفحه كليد با نور محيطه. اوني كه شما مي گي روشنو خاموش مي شه تو گوشي هاي ديگه مثلا پي 990 هستش و به اين درد مي خوره كه بهش مي گن چرا غسرويس و وجو دو پوشش شبكه رو آلارم مي ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •