سلام کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره
سلام کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره
من یک برنامه می خوام که سانسور های جی تی ای را باز کنه میگن اسمش هات کافی یه اگر کسی داره ممنون می شم که ادرسشو بنویسه یا به ای دیم تماس بگیره king_m258
من در مرحله ای گیر کردم که نام مرحله ی قبلیش این بود : Riot
تو رو خدا من رو کمک کنین من بیش از یک ماه هستش در مرحله ای گیر کردم و اصلن هیچ پیغام و یا راهنمایی توسط بازی انجام نمیشه من در مرحله ی los desperados گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید
آقا منم يه مرحله هست كه تو دمو همه دارن تلوزيون نگاه ميكنن كه يه خبري ميده بعد تو بازي شهر ريخته بهم و همه دارن همديگه و پليسارو ميكشن گير كردم....تو اين مرحله بايد چه كار كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب نداشت
اگر در نقشه قسمتي از شهر به رنگ هاي مختلف است بايد بري در قسمت هايي كه رنگ هايي از قبيل قرمز -زرد است ادم هاي گنگ را بكشي تا اون منطقه به رنگ سبز در بيايد
اين پيغامو ميده:recruit a couple of grove street families gang members
حالا بالاخره چه كار كنم من؟
سلام من تو اون مر حله که ماشین اسپرت می کنند بعد می رند تو یک جای که همه جمع نمی دونم چی بزنم پایینش یک دایره میاد که فلش های مختلف ازش رد می شه
سلام من تو اون مر حله که ماشین اسپرت می کنند بعد می رند تو یک جای که همه جمع نمی دونم چی بزنم پایینش یک دایره میاد که فلش های مختلف ازش رد می شه./././/. من جواب می خوام هات کافی هم کسی داره بگه پولشم می دم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)