عمو جون. این فایلی که می خای نصب کنی حتماً sys هستش. باید jar باشه.
عمو جون. این فایلی که می خای نصب کنی حتماً sys هستش. باید jar باشه.
سلام رفیق ببین شاید به جای فایل جار داری جاد رو وارد میکنی
حجم یکی تقریبا یک کیلو بایت هست ودومی بسته به برنامه بیشتر وکمتر داره احتمالا اینجای کارت لنگه میتونی با دکمه اینفورمیشن از توی گوشی هم پیدا کنی نشد بازم بگو من هستم
اگه نشد بگو من برات یه فایل اپ میکنم امتحانش کن
قابل توجه دوستان عزیز:
گوشی K800 i در خوش دستی لنگه ندارد این گوشی با حروف K در زبان سوئدی CAMERA رو به صورت KAMERA می نویسند به همین دلیل به سری دوربین سونی اریکسون K گفته می شود
این گوشی مخصوص عکسبرداری در شب است بقدری سرعت شاتر اون زیاد است که 32 عکس پی یا پی از یک منظره میگیره در یک ثانیه
کیفیت پخش مکالمه طرف مقابل و موزیک اون 72 کاناله است چیزی که نوکیا ان73 از اون هنوز بی بهره مانده است گوشی های سیمبین دار بدرد ایران نمیخورند چون برنامه هاشون رجیستر شده هستند و باید کارت اعتباری داشت تا کد اصلی این برنامه ها رو خرید در کل ان 73 با بوجود اینکه 3 مگاه پیکسلی است ولی عکس ها را مقداری غیر طبیعی می اندازه ولی گوشی K800 i سونی اریکسون عکس ها رو بسیار طبیعی می اندازه
چیزی که به اون توجه نشده اینه که رنگ مشکلی مخملی گوشی K800 i بسیار زیبا و در دست این گوشی خوش دست است
در ضمن کیفیت مکالمه گوشی K800 i خیلی شفاف تر از ان73 است
آقا کیفیت و بلندی صدای این گوشی رو با w700 و k750 مقایسه کنید
اضطراری!!!!!!!!!
ممنون
سلام ...
از نظر بلندي كه حتي از k750 هم كمتره ...
از نظر كيفيت هم تفاوت چنداني ندارن ...
ولي در صداي زنگ با فايل MIDI كيفيت K800 بيشتره چون 72 كاناله است ولي اون دوتا 64 ....
راستي كسي به غير از كا800 گوشيه 72 كاناله ي ديگه اي سراغ داره ؟
حتي N95 هم 64 كاناله است ...
عجب اعجوبه اييه اين كا800 . من كه ازش راضيم ...
فعلا ...
are z1010 ham 72 kanale
یه سوال فنی
میشه با کا 800 فقط 1 یا چند شماره رو دایورت کرد؟؟یعنی اگه فقط مثلا شماره 0912333333 زنگ زد خط دایورت بشه رو یه خط دیگه؟؟؟؟ میشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)