سلام
من براي writing پيشنهاد مي كنم كه حتما كلاس بريد. كتاب خيلي جواب نميده.
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
سلام
من براي writing پيشنهاد مي كنم كه حتما كلاس بريد. كتاب خيلي جواب نميده.
if U got some money 2 burn ..don't waste time
کلاس یه چارسالو نیمی رفتم...(تموم شد).اما الان ک از کلاسا دور شدم خواسم تمرین کنم...
سلام
من میخواستم تافل ibt بدم . زبانم هم متوسطه. لطف میکنید بگید از چه کتابهایی شروع کنم بهتره ؟ قیمت کتابها چقدره؟ من کتاب 504 رو دارم .راهنمایی میکنید این کتاب رو چطوری بخونم راحت تره؟ در ضمن این مدت فقط می خوام زبان بخونم.برای گرفتن نمره بالا در تافل چقدر زمان نیاز دارم؟
مرسی
سلام
دوستان من میخواستم برای گرفتن یکی از مدارک تافل یا ایتلس مطالعه کنم چند تا راهنمایی میخواستم:
اول اینکه واسه کدوم مطالع کنم و کدوم برای ارائه برای تحصیل خارج از کشور مناسبه؟دوم اینکه برای مطالعه چه منابع ای رو برای هر مبحث توصیه میکنید که کمکم کنه؟
والا چون زیاد خارجی داریم تو فک و فامیل ایلتس خیلی بهتر از تافله
تافل یک جور تافی مغز دار هست براشون(شکلات)
اما در مورد منابع دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن
It depends on where you want to go. US, England, Sweden ...Also, it depends on the university sometimes, but generally except for US, IELTS degree is acceptable worldwide
There are many good books, first answer my first question to proceed to the second round
Last edited by SCYTHE; 06-01-2012 at 23:21.
Countries Like US,Canada, Australia And Medicine is my field of Study
I know that there are many books for IELTS or TOEFL But I Don't Have Much Free Time when I also have to study for University and also i should read them myself so it will be Self-Learning With This Terms What Should I do?
Thanks
سلام
دوستان من یکی دوساله که زبان نخوندم،ولی قبلش در کانون های زبان - در ایران تا High و در کیش تا KAC 7 - رو خوندم و در کنکور زبان و تجربی هم زبانم رو 100% زدم امسال،ولی به هر حال توی این مدت وقفه خیلی از نکات گرامری و معنی لغات رو فراموش کردم ،الان میخوام برای تافل بخونم،منبع گرامر - که روان و ساده نکات رو توضیح داده باشه - و منبع لغت برای من چی توصیه میکنید؟
من دانشجوی رشته پزشکی هستم و وقت آزاد زیاد ندارم کلاس نمیتونم برم باید خودم بخونم؛کتابی معرفی کنید که واسه خود آموزی گرامر مثل معلم باشه!!!
سرعت و دقت ریدینگم خوبه،لانگمن رو کار کردم،لیسنینگمم خوبه،اونم هم لانگمن،هم آکسفورد کار کردم.اول میخوام گرامر و لغت بخونم
Last edited by cesc.cesar; 07-01-2012 at 21:26.
you can try "Writing with confidence" By Meyers 9th ED.
it works !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)