مهدی جان الان هم کاسپرسکای داره عدا در میاره و من چند تا اشتباه نه چندان کوچک رو هم ازش دیدم . در بالا هم که اشاره کردم تا چند روز پیش Database کاسپرسکای نزدیک به 141.000 تا بود یعنی کم مونده بود که بشه ولی الان یکی دو روزه که به طور خیلی مشکوکی کم شده یعنی نزدیک به 1000 تا کم شده . و امروز 139.673 تا هستش.
مساله دوم اینه که تا چند روز پیش بعضی از برنامه ها رو به صورت جاسوس و تروجان تشخیص میداد ولی امروز که همین برنامه ها رو چک میکنم میبینم که نمیشناسه.
مساله سوم اینه که فایلی از طریق مرکز تحقیقاتی eicar گذاشته شده که توسط اون کاربر بتونه آنتی ویروس و آنتی تروجانش رو تست بکنه . این فایل که 2 فایل تروجان ساختگی توشه باید توسط آنتی ویروس تشخیص داده بشه و این کار رو هم کاسپرسکای تا چند روز پیش انجام میداد . یعنی این تروجانها رو میتونست شناسایی کنه ولی در این یکی دو روزه نمیتونه تشخیص بده و مشکل هم از سیستم من نیست چون من از طریق سایت مخصوص چک کردن فایل برای ویروس یابی نیز اسکان کردم و اونجا هم تشخیص نداد.
این فایل رو شما هم میتونید دانلود کنید که آدرسشو در پایین مینویسم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دالود این فایل هم میتونید از طریق آنتی ویروس اسکان کنید و هم از طریق این سایتی که در پایین هست.
کد:
من توسط این سایت بالا فایل رو اسکان کردم و این جوابشه که در پایین میتونید ببینید.

حالا نظر شما در مورد این تغییر و تحولات چیه و چی فکر میکنید.???
حدود یک ساعت بعد .....
من در یکی از انجمنهایی که بحث فقط بر سر امنیت سیستم و برنامه های امنیتی انجام میگیره رفتم و اونجا هم همچین مشکلی رو داشتند....توضیحات همراه با عکس میباشد که شما هم میتونید مشاهده کنید...
کد: