تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 168 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آقا يه ضعف ديگه از بيت ديفندر كه كمترين ضعف رو داره
    شما وقتي كه فايروالش فعاله كرم اينترنتي ساسر به سيستمتون حمله ميكنه و وارد هم ميشه اما بيت ديفندر انگار نه انگار
    اما فاير وال كاسپر اسكي يا بهتر بگم آنتي هكرش كه يكي از ضعيف ترين فايروالهاست اجازه اينكارو به ساسر نميده
    تازه چرا اين بيت ديفندر internet monitoring نداره من نمي دونم همه الان يه همچين گزينه اي رو دارن و لازم هم هست باتوجه به تروجانهاي زيادي كه تو سايتهاي كرك وجود داره اين گزينه تو همه ضد ويروسها الزاميه كه فعلا تو bitdefender 8.0.201 plus pro وجود نداره كه به احتمال خيلي زياد تو نسخه جديدش اينو قرار ميده
    البته اميدوارم چون ماشا الله اينقدر سرشون شلوغ اضافه كردن ويروس به ديتابيسشون هست كه ديگه وقت اينجور كارا رو ندارن نزديك 200000 تااااااااااااااااااااا ميشناسه
    من كه پس افتادم يكي آب قند بياره لطفا
    --------------------------------------------------------------
    با سلام خدمت دوست خوبم كركي جان
    من يه نكته اي رو بزار بگم شايد قبول افتد
    اگه اين سايتها معتبرن كه شما هر بار مي آي كلي از صفحه تاپيك رو با اينا پر ميكني
    پس اين حرف من چه جوابي داره ؟
    آقا اين سايتها مي آن مثلا 70000 يا 90000 يا 120000 تا ويروسو تروجان و كوفت و زهر مارو تست ميكنن خوب بيت ديفندر حدود 50000-60000 تا بيشتر از كاسپر ميشناسه كه كاسپر اصلا اونا رو ديتكت نمي كنه خوب اگه اون تعداد هم تو اين تستا شركت داده بشن بنظر شما ورق اين سايتها به نفع كدوم آنتي ويروس برميگرده ها؟
    كاسپر كه اصلا نمي تونه اون تعداد رو شناسايي كنه پس حسابي حال بگيري ميشه نه؟
    نظر دوستان چيه؟

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يك ضعف ديگر در بيت دفندر:

يكي از امكانات و قابليت هاي اكثر آنتي ويروس ها كه مدتي است به آنها اضافه شده اين است كه فايلهايي كه قبلا چك و اسكن كرده را تا وقتي كه تغييري در آنها داده نشده ديگر اسكن نمي كنند مگر اينكه تغييري در آنها داده بشه كه اين امر باعث افزايش سرعت شده و از كاهش سرعت سيستم جلوگيري مي كند. متاسفانه هنوز در بيت دفندر و در آخرين ورژنش اين قابليت وجود نداره و حتي وقتي در يك فايل كوچكترين تغييري هم داده نشده باز هم اون فايل رو اسكن مي كند.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مهدي جان واسه من بيت ديفندر يه مشكل ديگه هم داشت كه اعصابم رو بهم ميريخت يه backdor (البته نميدونم درست تايپ كردم يا نه) بود كه فايروالش ميگفت داره مياد تو سيستمت ما جلوش گرفتيم.

بعد وقتي اسكن ميكردي آقا backdor پيداش ميشد .
    يه ويروسيم بود اسمش يادم نيست ولي يادم صفحه ويندوزم رو كلا تغيير ميداد بعد disconnect هم ميكرد.نميدونم چرا با اينكه ميشناختتش باز نميتونست پاكش كنه.حتي واسه اينكه امتحاش كنم ازش كپي گرفتم تو يه جا ديگه تا مثلا بهونه نياره كه اين فايل سيستميه بازم اين دفعه گفت پاك شده .در حالي كه وقتي اسكن ميكردي دقيقا همون رو تشخيص ميداد به عنوان ويروس. :arrow:

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

راستي اين كاسپرسكاي نسخه فولش 2006 نسخه انگليسيشم اومده يا نه همون روسيه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون نسخه اي كه يكي از دوستان لينك داده به عنوان نسخه فول 2006 كاسپرسكي گويا همون نسخه بتا است. چون اگه در صفحه لينك دانلود كه در سايت مگاآپلود هست برويد ورژني كه نوشته همون ورژن قبلي است.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Soda جان در مورد این سایت ها بعدا من نظرم رو میگم .

فقط به مشکل عجیب و غریبی که بر خورد کردم اینه که آنتی ویروس ها به کلی دارن دیونه میشن :shock:
    یکیش که در عرض این یکی دو ماه اخیر نزدیک به 100.000 تا Database ش رو اضافه کرده .

دیگری هم که یک روز میگه 140.689 تا میشناسم و امروز میگه 139.000 و خورده ای.

Trojan Simulator رو چند ماه پیش تشخیص میداد . امروز که برای تست کردن و از شک در اومدن خواستم اسکان بکنم اصلا اینو به عنوان تروجان تشخیص نداد.

20 روز پیش Spyware Eliminator 4.0 رو به عنوان Riskware تشخیص میداد و امروز میگه که سالمه.

مک آفی هم که چه عرض کنم.

آیا شما به این تغییر و تحولاتی که در این یکی دو هفته بر روی آنتی ویروسها داره اتفاق میوفته پی بردید :?:

اگر کسی به این مسائل دقت کرده اینجا نمونه هاش رو بیاره چون که داره یواش یواش مشکوک میزنه.

جهت اطلاع بگم که اگر Ewido Security suite 3.5 رو به صورت دستی از سایتش آپدیت میکنید به Database ش دقت بیشتری بکنید بعد از آپدیت.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كركي جان من هم در همين مورد با يكي دو تا از بچه ها صحبت مي كردم. مثلا بيت دفندر تا اونجايي كه من يادمه تا حدود يك ماه بعد از عيد 100000 تا مي شناخت اما الان 200000 تا!!!!
    يعني چطور مي شه كه از اول خلقت بشريت!!! تا فروردين امسال 100000 تا بوده يه دفعه در عرض 3 ماه 100000 تا ديگه اضافه شده!!!

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

مهدی جان الان هم کاسپرسکای داره عدا در میاره و من چند تا اشتباه نه چندان کوچک رو هم ازش دیدم . در بالا هم که اشاره کردم تا چند روز پیش Database کاسپرسکای نزدیک به 141.000 تا بود یعنی کم مونده بود که بشه ولی الان یکی دو روزه که به طور خیلی مشکوکی کم شده یعنی نزدیک به 1000 تا کم شده . و امروز 139.673 تا هستش.

مساله دوم اینه که تا چند روز پیش بعضی از برنامه ها رو به صورت جاسوس و تروجان تشخیص میداد ولی امروز که همین برنامه ها رو چک میکنم میبینم که نمیشناسه.

مساله سوم اینه که فایلی از طریق مرکز تحقیقاتی eicar گذاشته شده که توسط اون کاربر بتونه آنتی ویروس و آنتی تروجانش رو تست بکنه . این فایل که 2 فایل تروجان ساختگی توشه باید توسط آنتی ویروس تشخیص داده بشه و این کار رو هم کاسپرسکای تا چند روز پیش انجام میداد . یعنی این تروجانها رو میتونست شناسایی کنه ولی در این یکی دو روزه نمیتونه تشخیص بده و مشکل هم از سیستم من نیست چون من از طریق سایت مخصوص چک کردن فایل برای ویروس یابی نیز اسکان کردم و اونجا هم تشخیص نداد.

این فایل رو شما هم میتونید دانلود کنید که آدرسشو در پایین مینویسم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از دالود این فایل هم میتونید از طریق آنتی ویروس اسکان کنید و هم از طریق این سایتی که در پایین هست.
    کد:
    من توسط این سایت بالا فایل رو اسکان کردم و این جوابشه که در پایین میتونید ببینید.

حالا نظر شما در مورد این تغییر و تحولات چیه و چی فکر میکنید.???

حدود یک ساعت بعد .....

من در یکی از انجمنهایی که بحث فقط بر سر امنیت سیستم و برنامه های امنیتی انجام میگیره رفتم و اونجا هم همچین مشکلی رو داشتند....توضیحات همراه با عکس میباشد که شما هم میتونید مشاهده کنید...

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آره کرکی جان
    این همون مشکلاتی هست که سری قبل خدمتتون عرض کردم در رابطه با همین کاسپر دیتابیس کاسپر اصلا قابل اعتماد نیست و قبلا یکی از دوستان بنام شهاب همین مساله یعنی عدم شناخت برخی از ویروس ها و تروجان ها بعد از آپدیت کاسپر رو اعلام کرده بود در حالیکه قبل از آپدیت به راحتی تشخیص میداد
    واقعا که فاجعه است با این همه پیشرفت تو زمینه نرم افزار هنوز یه آنتی ویروس امن و قابل اطمینان وجود نداره
    ولی یه توضیح برا این موضوع وجود داره و اون اینه که این آنتی ویروس مثل نورتون داره با شرکت های نرم افزاری ساخت و پاخت میکنه نظر شما چیه ؟
    تصور اینکه این آنتی ویروس که چنین جایگاهی رو به سختی بدست آورده با یه همچین اشتباه بچه گانه ای از دست بده یکم دشواره و یا اینکه اونا کاربرانشون رو دست کم میگیرن ؟
    به نظرتون کدوم درسته ؟

کرکی جان نظرت رو در مورد اویدو و اون مشکلی که برام پیش اومده بود رو نگفتی آیا پی ام ها بدستت رسیده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •