ولی من وقتی ترافیک کمه تا 20kb/s هم دانلود کردم.
ولی من وقتی ترافیک کمه تا 20kb/s هم دانلود کردم.
کمک .....
FilenameHappy.Feet[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.torrent
Total Size700.75 M (734794231 bytes)
AuthoraXXo - Member Since: 12/17/2005
Submitted2/27/2007 12:01:27 AM
Checked39 mins ago
Health424 Seeders / 393 Downloaders![]()
ببینید من دیشب میخواستم اینو دانلود کنم ولی سرعت از 15 به بالا نمیرفت توی تورنت و نرم افزار µTorrent
اینو هم بگم که سرعت 512 شبانه صبانت استفاده میکنم و هر فایلی رو هم دانلود ( غیر از تورنت ) میکنم سرعتش از 20 به بالا نمیرفت توی دانلود منیجر ...... قبلنا میرفت بین 58 - 62 بود
ببینم تنظیمات خواصی داره برای سرعت 512 یا نه ؟
ببینید اینم آدرس اون فایله تورنت هست که گرفتم
تو ور خدا هرجوری شده کمکم کنید تا با تورنت بتونم برای یک بار هم شد دانلود درست و حسابی داشته باشه .....torrentspy.com/torrent/1071419/Happy_Feet_2006_DvDrip_Eng_aXXo
ببینم کسی صبانت برای µTorrent استفاده کرده ببینه سرعت چطوره ......
راستی سرعت Upload رو میزد 14 مگابایت ولی Download رو میزد 15-20 کیلوبیت
Last edited by ms368; 23-07-2007 at 09:27.
من یه فایل avi از تورنت گرفتم یه فیلمه.ولی media player11وjet audio وpower dvd و کلا همه ی [playerها فقط صدا رو پخش میکنن.میترسم اگه تبدیلش کنم کیفیتش بیاد پایین.راستی تصویر توی یه صفحه ی کوچیک تو convertor نمایش داده میشه و این به این معنیه که فایل سالمه.چیکار کنم؟؟؟
تو احتیاج به این داری
K-Lite Codec Pack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شايد دانلود ليميت روشنه... اگه روشنه خاموشش کن... والا يادم نيست کجا بود دانلود ليميت بگرد پيداش ميکني!
سلام
کسی باeMule کار کرده ثنظیماتش چه طوره ؟؟؟؟
سلام
emule چچه ربطی به اینجا داره ؟
برنامه مورد نیازشو باید دانلود کنید + لینکهاشو تو نت
لینکها رو بدین به برنامه تا براتون دانلود کنه
----------------------------------------
تو پست دوم این تاپیک توضیح داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آخه ظاهرا یک برنامه ای هست برای دانلود فیلم که تو این تاپیک درباره نرم افزار دیگه با این امکانات توضیح دادین گفتم اگر بشه مقایسه کنیم که کدوم بهتره جواب میده. یا اصلا این طور نیست منداشتباه میکنم اخه تازه کارم میخواستم راهنمایی کنید چی بهتره. این قسمت خیلی پراکنه شه من تمام تاپیک رو خوندم چیزه زیادی حالیم نشد اگر ممکنه یک اموزش کامل همراه با عکس بگذارید وبا توجه به مشکلات مطرح شده در هر قسمت با نشان دادن عکس توضیح دهید همرا با اینکه متلا برای adslفلان سرعت بهترین تنظیم اینهو.... گمان کنم با گذاشتن چنین پستی دیگه سوالت متشابه کمتر وبه اصل مطلب بیشتر میرسد ضمنا از زحماتشما کمال تشکر را دارمadsl من 256 شهرستان میباشد بی صبرانه منتظر جوابم
یه آموزش بسیار مفید در مورد بالا بردن سرعت دانلود در تورنت برای خود من که جواب داد...سرعتم رفت بالا !!!
به زبان انگلیسی هست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی از یوزرا اونجا نظر دادن و گفتن جواب داده...
سلام
من تمام تاپیک رو خوندم و چون تازه کارم فعلا این چند سوال برام پیش اومده
ترکر چیه وچند نمونه کامل بذارید تا کاملا متوجه بشم
من با تنظیماتی که برای 256(ادسل منم 256) گفتید روشکل هم توضیح دادید چن مشکل دارم اون عدد 1 را باید کجای ویندز به 100 تبدیل کنم
اون لینک اول که یه پچ هست چیه من که بازش میکنم یه صفه داس باز میشه!!!یه halfتو اولین قسمت نوشتتون گفتید که نمیدونم کجا هست وتو پست بعدی درستش کردین اما در مورد قسمت دوم ولی این تصحیح ربطی به قسمت اول ندارد پس منظور از قسمت اول چیست
من از میو ترنت استفاده میکنم چند تا فیلم راباهم (5) شروع کردم سید وپیر ش هم بد نیستند حدود 20و پیرش کم است سرعتم بالای 5 نمیاد اگر 4 تا را قطع کنم ویک یک شرو کنم بهتر نیست؟
حالا با بیت تورنت هم همزمان شروع کردم(5تا) که سرعتش به نهایت بعضی وقتها به 2 میرسه
چی کار کنم بهتره؟ حالا اگر 4 تارا قطع کردم وتک تک شروع کردم وتا 50% رسید ودیگه سید نداشت چی
ببخشید خیلی سوال کردم فعلا تامشکلات بعدی
مرس از اینهمه حوصله وصبر در پاسخ گوئی شما
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)