رم فقط Geil
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من قصد خرید CPU: core i7 950با MB: asus rampage II extremeرو دارم فعلا برایه رم نمیتونم بیشتر از 250 تومن خرج کنم به نظر شما چی بگیرم که بهترین کارائی رو با سیستمم داشته باشه
و نظرتون درباره CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1866-(3x2GB) - Dominator + Fan چیه ایا مدلی بهتر از این با این قیمت هست
راستی فن هایه رویه فن کجا نصب میشه و تو کیس مشکلی بوجود نمیاره
به احتمال زیاد کیس ونگارد گرین میخرم
با تشکر از همتون
Last edited by amirspl; 24-09-2009 at 20:11.
با سلام.
می خواستم بدونم جریان این زمان تا خیر در Ramها چی هست و به چی معنی هست؟
در مورد Buss ram هم اگه میشه ی مقدار توضیح بدید.
با تشکر.
من قصد خرید i5 دارم و برای رم خودم نظرم روی corsair 4 GIG بود که دوستان گفتن تاخیر cl9 داره و زیاده.حالا من چی بردارم تا 130.دوستان G.SKILL رو معرفی کردن
Timing یا زمان تاخیر نشان میدهد که از زمان درخواست تا پاسخ داده شدن چند کلاک طول میکشد و هر چه کمتر باشد بهتر است مثلا 12-4-4-4 .باس هم پهنای باند را نشان میدهد و هر چه بیشتر باشد کارایی رم برای کار با حجم بالای داده بیشتر است مثلا باس 1333 یا 1066
دوست عزیز رمهای G.SKILL یک سر و گردن از اکثر رمهای توی بازار ایران سر تر هستند ! من برای Core i5 750 از رمهای G.SKILL سری Ripjaws و TD رو پیشنهاد میکنم . شما میتونی مدلهای Ripjaws رو با باس 1333 و تایم تاخیر 8 و 7 و همچنین باس 1600 با تامینگ تاخیر 8 و باس 1866 با تایم تاخیر 9 و از سری Trident یا همون TD باس 2000 با تایم تاخیر 9 و باس 1600 با تایم تاخیر 8 رو از بازار ایران تهیه کنی ! اگه بخواهی رم ارزونتر هم بگیری میتونی از G.SKILL سری HK با باس 1333 و تایم تاخیر 8 استفاده کنی ! سری Ripjaws از طرف شرکت G.SKILL به طور خاص برای Core i5 و Core i7 های سوکت 1156 و چیپست P55 معرفی شده ولی سری HK هم قابل استفاده برای این چیپست و هم قابل استفاده بر روی تمای مادربردهای DDR 3 بازار ( شامل تمامی مادربرهای AMD و INTEL با هر نوع چیپست ) هستش که کوچکترین ناسازگاری با هیچ برد و چیپستی نداره و با تایمینگ 8 با باس 1333 از تمامی رمهای موجود بازار با باس 1333 که تایمینگ 9 دارن هم سریعتره و هم سازگارتر ! دوستانی که از رمهای Corsair و Geil و Ocz و ... بر روی بردهای بدقلقی مثل GA EP45T-UD3R یا ASUS P5Q3 استفاده کردند شاید بهتر حرف من رو متوجه بشن !
reza_paul
منظورتون از اینکه برایi5 و i7 طراحی شدن یعنی اینکه فقط با این cpu ها کار میدن و رو برد های خاصی میشه گذاشت؟
با توجه به این توضیحات میشه ی ram منا سب برای i7 920 و MB:GIGA x58 EXTRIM با قیمت مناسب و Buss
1333 یا 1600 و زمان تا خیر بین 6 و 7 بهم معرفی کنید و بگید از کجا تهیه کنم؟
G.skill 3x2GB 1333 CL7 PK
G.skill 3x2GB 1600 CL8 Pi
اگه 1600 با تایمینگ تاخیر 6 هم بخواهی میتونی Mushkin سری Xp redline رو بگیری که اگه گیرت بیاد باید قیمتی حدود 360 هزار تومان داشته باشه ! یعنی گرونتر از رم با باس 2000 !
reza_paul
شما همین الان هم میتونی کیت رمهای 3 کاناله رو که برای مادربردهایی با چیپست X58 ساخته شدن روی بردهای دیگه هم استفاده کنی !
reza_paul
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)