replay هاتون چرا جواب نمیده چطوری ببینمشون جایه خاصی ک÷ی کنم
replay هاتون چرا جواب نمیده چطوری ببینمشون جایه خاصی ک÷ی کنم
![]()
اینو مجبور شدم فارسی ننویسم چون جای حروفو زییاد بلد نیستم
raveshe zadane roshan bug nist rahe asoni ham nist ama mishe ye karish kard vasataye bazi ke khob ghavi shodin ye dagger bekharid ba 2ya3 ta(ancient tango of essifation) hamon derakhta ke vaghti bezani ro derakht hilet mikone bad mirid shope bala 2 ta derakht az balae shop 2 ta az tarafe roshan mikhorid be roshan atak konid sangi ke part kard badesh miyad donbaleton to on vasat derakhta vaysid yekam davom biyarid yekam tolesh bedid bad fek r konam derakhta bad az 5 min zaher mishan vaghti didid ke chand saniye hododan 13 saniye monde berid behesh atak konid ke biyad vasate derakht derakhta ke zaher shod shoma bilink kond biron ein tory mitonid roshano ye hero rang be tanhaei bezane baghiye ham timi ha ham to bazi az base defa konan
nemidonam jaleb bod ya na vali chizi ke balad bodamo goftam
فکر کنید میخواستم همه اینا رو فارسی بنویسم چه قدر طول می کشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا جایی که در اونجا بودم نگاه تایپیک ها می کردم و دیدم چند تا سوال بچه گانه از شما پرسیده بود که نتونستید جوابش رو بدید.
بعد اونجا چند تا باگ هم از شما پرسیده بودن که باز شما ضایع شدید .
بعد کشیدنش به ایتم های مخفی و هیرو های هایدن و باز اینجا شما کم اوردید و کشیدش به بازی از دوباره چند تا قرار گذاشتید که شما نرفته بودید با اون یارو بازی کنید.![]()
نگاه The 69 Eyes که حرفه ای نیست کارش از رو استراتژی و اصلا تجربه ای نداره .
چون قبلا داخل بازی سنتر بود و هون یارو Fabel زده بود تو پوزش و تو تایپیک اونجا ضایعش کرده بود.
نه بابا این باگ ماله قبلا و الان دیگه حذفش کردن .
16 اسپل دیگه هم هستند که زمان اواتار سند کینگ رو باطل می کنن .
اسپل 6 وایپر فقط مانا هدر دادن .
به نظر شما Avernus هیرو باگ محسوب میشه ؟![]()
سلام به تمام بچه ها.
آقا اين تيم 2 چرا اينطوريه ....
يه هيرو براي گرفتن درست حسابي نداره!
تيم يك اكثر هيرو هاشون يه مجيك دارن كه هيرو رو نگه ميداره.
سلام به همه. خوبید. بی من حال میکنید دیگه. دلم تنگ شده براتون. وقت ندارم زیاد ببخشید.
اگه قرار هیرویی باگ باشه اول Bane Elemental بعد Doom (به خاطر لول6 چون با Aghanim حدود 2160 دمج میده)
Avernus هم زدنش خیلی واسه من اسونه.![]()
منظور من Viper نبود![]()
اسم وایپر Netherdrake هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)