میدونم هر مربی هم خوب نیس ولی همینکه به این نتیجه رسید اخراجش کنه خوشحال کنندست این گزینه ها همشون از والورده بهترن
میدونم هر مربی هم خوب نیس ولی همینکه به این نتیجه رسید اخراجش کنه خوشحال کنندست این گزینه ها همشون از والورده بهترن
پیام PSG به بارسا: دمبله و کوتینیو به جای نیمار
دیلیرکورد مدعی شد پاری سنژرمن در مقابل درخواست بارسلونا برای جذب نیمار، علاوه بر مبلغی قابل توجه، دو ستارهی بارسا عثمان دمبله و کوتینیو را خواسته است.
به گزارش "ورزش سه"، دیلیرکورد مدعی شد بارسلونا از چندی پیش برای جذب نیمار، سوپراستار برزیلی پاری سن ژرمن با این باشگاه فرانسوی تماس گرفته اما PSG به بارسا اعلام کرده در صورتی حاضر به واگذاری نیمار خواهد شد که علاوه بر پرداخت مبلغ قابل توجهی پول، بارسا دو ستاره خود، عثمان دمبله و کوتینیو را هم به تیم پاریسی واگذار کند.
نیمار بازیکن سابق بارسلونا است که دو سال پیش در فصل نقل و انتقالات تابستانی، PSG او را با پرداخت 222 میلیون یورو به غول کاتالان از این تیم خریداری کرد.![]()
این پیشنهاد پاری سن ژرمن در حالی مطرح شده که هم دمبله و هم کوتینیو از مدتی قبل در رادار این باشگاه فرانسوی قرار داشتهاند و مالکین قطری این باشگاه علاقه زیادی به جذب این دو ستاره بارسا داشتهاند.
دمبله در همان سالی که نیمار به PSG منتقل شد با قراردادی به ارزش 105 میلیون یورو از بوروسیا دورتموند به بارسا رفت و کوتینیو نیز در نقل و انتقالات زمستانی بعدی، با پرداخت 120 میلیون یورو از لیورپول جدا شد و راه کاتالونیا را در پیش گرفت.![]()
رونالد دی بوئر: هدایت بارسلونا از بزرگترین رویاهای کومان است؛ پیشنهاد برسد، درنگ نخواهد کرد
رونالد دی بوئر، هافبک سابق هلند میگوید رونالد کومان پیشنهاد بارسلونا را رد نخواهد کرد.
این را میدانم که هدایت بارسا یکی از بزرگ ترین رویاهای رونالد کومان است. البته منطقی هم هست. او دوران فوق العاده ای را به عنوان بازیکن در بارسا سپری کرد. آیا شما میتوانید به این باشگاه نه بگویید؟ پیشنهاد همکاری بارسلونا مثل قطاری است که فقط یک بار مقابل شما میایستد. اگر واقعا پیشنهادی از راه برسد، کومان از آن استقبال خواهد کرد و درنگ نمیکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانه: خود کلوپ هم به بازگشت مقابل بارسلونا باور نداشت!
سادیو مانه، ستاره سنگالی لیورپول، فاش کرد که خود کلوپ هم به بازگشت امیدی نداشته و در ادامه در مورد شخصیت سرمربی آلمانی مرسی سایدی ها نیز صحبت کرد.
تا قبل از دیدار مقابل بارسلونا من هرگز کلوپ را اینگونه ندیده بودم. در واقع او ما را به کسب پیروزی تشویق می کرد اما صادقانه انگار خودش هم به بازگشت مقابل بارسلونا باور نداشت.
کلوپ شخصیتی فوق العاده دارد و با شما کاری می کند که شما می خواهید برای موفقیت او مبارزه کرده و همه توان خود را برای کسب پیروزی خرج کنید.
فک کنم فقط والورده به این بازگشت باور داشت! باورنکردنی تر از شکست اینه که چطور هنوز سرمربی تیمه![]()
فن دایک: مسی بهترین بازیکن جهان است و باید برنده توپ طلا شود
با وجود غلبه بر لیونل مسی و یارانش در مرحله نیمه نهایی، ویرجیل فن دایک اعتقاد دارد که توپ طلا باید به ستاره آرژانتینی بارسلونا برسد.
به نظرم مسی بهترین بازیکن دنیا است. او باید فاتح توپ طلا شود. پس من به فکر آن جایزه نیستم ولی اگر برنده آن شوم، آن را دریافت خواهم کرد. با این حال توپ طلا باید به مسی برسد. صرف نظر از این که در فینال حضور داشته باشد یا نه، او بهترین بازیکن جهان است.
بعد از دکل امباپه اینم فرو ریخت. دکل بعدی رئال فن ها کی میتونه باشه![]()
کومان و گواردیولا هر دو بازگشت به بارسلونا رو رد کردن.
رونالد کومان: بارسلونا؟ تیم ملی هلند را یک سال مانده به یورو 2020 ترک نمیکنم
گواردیولا: دوران من در بارسلونا به عنوان مربی دیگر تکرار نمیشود
هازارد و یوویچ رئال قراردادبست این حرومزاده مدیرعامل ما و هیئت مدیره مسخره بارسا که والورده نگه داشتن... باید سال بعد هیچ جامی نگیریم تا گورشون گم کنن
ادن هازارد: بهترین تاریخ؟ فقط یکی است. لیونل مسی. من و هر سه پسرم طرفدار او هستیم.
Messi is the greatest of all time, says Chelsea's Hazard
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر تغییر دیدگاه در مصاحبه ای نزدیک باشید. رئال مادرید، مهد دروغگو ها![]()
چند خرید خوب ذغال مادرید داره انجام میده مخصوصا این مندی از لیون.... بارسا فقط صحبت گریزمان بوده که اونم خودش نگفنه و فقط رییس باشگاه اتلتیکو..زیبا نیست؟
آرسنال مهمان بارسلونا در جام خوان گمپر 2019
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)