گوش اگر گوش اونها و ناله اگر ناله ماست / آنچه البته به جایی نرسد فریاد است
گوش اگر گوش اونها و ناله اگر ناله ماست / آنچه البته به جایی نرسد فریاد است
به نظر شما الان ترا رو نمیسوزونن فقط خشکا رو میسوزونن؟
من نظر خودم رو گفتم و حکم ندادم چون اساسا شرایطش رو ندارم و فقط به عنوان یه کاربر نظرم این بود که برای من بهتر شده اما به این معنی نیست که بخوام فقط خودم رو ببینم و منافع خودم رو در نظر بگیرم اما باید منظقی بود و پذیرفت که کاربر پر مصرف تو سال های متمادی بهش ظلم خیلی بزرگی شده و این موضوع البته به طور مستقیم ارتباط با سیاست گذران این حوزه داره که نگاه شون سیاسی بوده و همه هدفشون در راستای محدود سازی ...
اما حالا بیاید رو طرح جدید و گذشته رو فراموش کنید ....
الان من مثلا حالا با هر شرایط مالی سرعت 16 مگ رو خریدم به مبلغ 80 تومن ....خواه آدم پردرآمدی باشم یا کم درآمد اصلا مهم نیست ...
الان نظرتون در مورد این موضوع چیه که منی که بیشتر هزینه کردم باید سرعت و حجم بالاتری بگیرم تا کسی که کمتر هزینه کرده ؟؟؟ واقعا امکان داره کسی بتونه بگه هر دو شخص با دو هزینه مختلف باید یکسان خدمات دریافت کنن ؟ اصلا منطقی نیست ...
ببینید من اصلا از این طرح دفاع نمی کنم چون میدونم نقشه اینا چیه من کلا حرفم این هست این طرح برای منه نوعی خوب شده و بهتر از قبلیه اما بازم منافع دیگران برام مهمه و خودخواه نیستم و نمی تونم باشم اما اگرهم بخوام نظری در مورد طرح و تعرفه های جدید بدم باید عرض کنم شما باید براساس هزینه ای که می کنید سرعت بگیرید ....
با طرح های قبلی هم مخالفم چون حتی منافع حداقلی رو هم برای منه نوعی تامین نمیکرد و دائم استرس تموم شدن حجم رو داشتم ......
تو پاییز که فصل انتشار خیلی از تایتل های بزرگ هست هیچ کار نمیشد کرد فقط باید دنبال فشفشه میبودم تا بتونم یه بازی دانلود کنم ...
این کل نظر من هست و میدونم این طرح مشکلات زیادی داره و خیلی ها ناراضی هستن اما مقایسه ش با طرح قبلی بهبودی رو نشون میده ..
جالبه دوستمون بجای اینکه بره یقه دولت رو بگیره بگه چرا اینترنت نسبت به دنیا گرونه اومده می گه مردم مفصرن کم پول خرج می کنن؟؟؟؟
دوست عزیز تمام حرف اینه اینکه اینا اومدن برگشتن سر سرعت های عهد بوق 512 وو اون حذوذ ... در حالیکه اگه اتفاقی خوبی قرار بودبی افتاد باید کفش با سرعت های خیلی بالا وحجم ارزون شروع می شد واگرنه کی به پر مصرفا کار داره شما برو هرچی بهت حجم دادن رو با حداکثر سرعتی که بهت دادن رو استفاده کن مگه مشترک کم مصرف جلوت رو گرفته ؟
اینکه یوزر کم مصرف سه چهار گیگش رو در ماه با سرعت بالا دسترسی داشته باشه جلوی سرعت شما گرفته می شه؟
سلام برای کدوم شرکته؟
به خاطر اینکه هیچ جای دنیا اینترنت دولتی نیست و از طرف حاکمیت براش نرخ تعیین نمیشه و اینکه اقتصاد ایران به شدت انحصاری و رقابت توش صفر هست و زیرساخت هیچ وقت حاضر نیست حاکمیت خودش رو تو این عرصه از دست بده چون اساسا حاکمیت چنین اجازه ای نمیده و این خیلی مشکل و مانع بزرگی هست و مانع توسعه این بخش میشه که البته شده .
این طرح نیازمند اصلاح هست مثلا 8 مگ با چند حجم مختلف یا مثلا 16 مگ با حجم های کمتر و ...اما من در کل موافق فروش سرویس بر اساس سرعت هستم .
قانون سرویس جدید این بود که بین الملل نصف حجم داخلی باشه اما بیشتر شرکتها اینو رعایت نکردن و یک چهارم حجم داخلی برای بین الملل گذاشتند اون حجم داخلی هم فقط برای سایتهای بدردنخور خبری و بانکی و مذهبی هست این تعرفه های بالا هیچکدومش بدرد نمیخوره
شرکت شبدیز
کاش شما اول میگفتین مزیت سرعت 16 مگ برای کسی که اهل یوتوب و استریم نیست و مثلا 8 گیگ در ماه حجم داره (روزی 240 مگ ) نسبت به سرعت 8 مگ چیه ؟!
وبگردی که کاملا به سرعت تک کانکشن و پینگ ربط داره و تفاوت محسوسی ندارن !
تو دانلود فایل هم که با توجه به سقف روزانه 240 مگی سرعت 8 مگ تنها 2 دقیقه بیشتر نسبت به 16 مگ طول میکشه !
در کل حرف من اینه که اصلا سرعت باشه 100 مگ وقتی حجم کم باشه فایده ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)