تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 58 اولاول ... 40464748495051525354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منه کم درامد منه کم مصرف مجبورم به خاطر مصرف کمم یا به خاطر هزینه کم بیام سرعت 64 استفاده کنم؟حداقل واسه کم درامدا و کم مصرفها کف سرعت دو مگ میزاشتن با هزینه کمتر یا حداقل در کنار بسته های قدیم این جدیدها رو میزاشتن که هم ما ضرر نکنیم هم شما
    گوش اگر گوش اونها و ناله اگر ناله ماست / آنچه البته به جایی نرسد فریاد است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه چیز رو با شعور خودت نسنج ...
    اون قسمت که من گفتم " کاربرانی مثل من سال هاست به خاطر کم مصرف ها ایگنور شدن " ربطی به این نداشت که مثلا حجم ندارن بدن یا isp گیگی حجم میخره ..نه .....منظور این بود که تر و خشک رو باهم میسوزوندن و امثال من براشون مهم نبودن ....
    این مساله هم دقیقا تو تعرفه هایی که واعظی در روزای آخر کارش داد نمود پیدا کرد که حجم های خیلی پایین در نظر گرفته بود فقط به این دلیل که فک میکردن همه مصرفشون بین 10 تا 20 گیگ هست که بعد با اعتراضات گسترده طرح متوقف شد ...
    تعداد کم مصرف ها خیلی زیاده اما تعداد پرمصرف ها زیاد تره اگرچه خیلی سال کسی بهشون اهمیت نداده و همیشه به دانلود فایل های بی محتوا متهم بودن اما زمانش هست که این روند عوض بشه ...
    ضمن اینکه بسیاری از کم مصرف ها علت کم مصرف بودنشون مشکل مالی و مشغله در بیرون و گرفتاری های روزمره هست وگرنه هیچ کاربری به خودی خود کم مصرف نیست و مطمئنا دوست داره همه جور کاربری با نت داشته باشه و فقط محدود به تلگرم و اینستگرم نباشه .
    به نظر شما الان ترا رو نمیسوزونن فقط خشکا رو میسوزونن؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این من نبودم که الگو مشخص کردم شما بودی که گفتی کم مصرفها فقط وبگردی میکنن و ابراز تاسف کردم به خاطر همین الگو مشخص کردنتون.ایران بالای 10 میلیون کاربر ADSL داره همه اینا مثل شما پر مصرف نیستن.به گفته دوست قبلیمون اینترنت تمومی نداره که من بخوام نگران نسل اینده باشم.ما حرفمون اینه چرا بسته های قبلی رو حذف کردن اگه واقعا به فکر مردم هستن همین طرحهای جدید رو کنار طرحهای قدیم میذاشتن تا مردم حق انتخاب داشته باشن.ماها داریم به شرکتها اعتراض میکنیم ولی انگار به شماها بر خورده و دارید کاربران کم مصرف رو مورد تمسخر قرار میدید که چرا کم مصرف هستن و چیزی از نت نمیفهمن و فقط ما میفهمیم و بهشون میگید حق اعتراض ندارید.پست قبلیتون گفتید سوختیم به پاشون حالا نوبت اینا هستن بسوزن به پامون ابزار تاسف من به خاطر اینا بود.واقعا چی باید گفت به خاطر این حرفتون باید ابزار خوشحالی میکردیم؟
    اره بازم میگم کاربر کم مصرف هم سرعت بالا نیاز داره.
    بازم میگم قشر کم درامد جامعه هم نیاز به سرعت بالا داره .قرار نیس همه چیز برای پردامدا باشه نه اینکه بگم پر درامدا رو محدود کنید نخیر همه باید از سرعت استفاده کنن
    شما اسم سرعت 64 کیلوبابت دانلود رو میزاری سرعت نرمال؟واقعا شما با سرعت 64 با اون برنامه میتونی کار کنی؟بعد VP ,N هم با سرعت 64 فعال کنی چه شود.البته فیلتر نشده به خاطر عقب موندگیمون خوده شرکتش تحریممون کرده
    چنان میگید به پای ما سوختین انگار ما ISP ها رو اداره میکردیم
    ISP ها کم فروشی میکردن مشکل من بوده؟ISP قیمت حجم اضافه رو گرون مبداده مشکل من بوده؟والا بخدا اگه همون زمان هم حجمها رو ارزونتر میکردن بازم هم به نفع من میشد که کم مصرف بودم هم به نفع شما که پر مصرفی پس اول فکر کن بعد بگو مشکل شما بوده.ISP فک نکنم اینقدر بی تحربه باشه که بر اساس مصرف من شما رو محدود کنه بالا هم گفتم شاید بالای ده میلیون کاربر ADSL هست ولی همه پر مصررف نیستن همه هم کم مصرف نیستن ISP هیچ وقت نمیاد بگه چون تو کم مصرفی اینم باید کم مصرف باشه.حرف شما مثل این میمونه که کسی که میره فروشگاه کم خرید میکنه مدیر فروشگاه بیاد بگه پس شما هم کم خرید کن چون این کم مصرفه نخیر همه محدود بودیم به من حجم ارزون نمیدادن که به شما گرون بدن.میگید هشتاد درصد کاربرا کم مصرف بودن شما پر مصرف خوب کاره شما رو راه انداختن براتون خوب شد ما هم راضی هستیم که کارتون راه افتاد بخدا.ولی چرا این 80 درصد کم مصرف رو محدود کردن؟چرا شما داری میگی این 80 درصد حق اعتراض ندارن چرا میگی این هشتاد درصد از الان نوبتشونه بسوزن؟
    در اخر حرفمو میزنم
    ببین دوست عزیز بعد این طرحها دو دسته از مردم به ضررشون شد یکی کم مصرفها یکی کم درامدها.ما اعتراض نمیکنیم به خاطر اینکه این جدیدا رو حذف کنن برگردیم به قدیم اعتراض ما اینه که چرا طرحهای قبلی رو برداشتن چرا کم درامدها رو چرا کم مصرفها رو مجبور کردن بیشتر هزینه کنن ؟اره درسته همه جای دنیا اینترنت رو بر اساس سرعت میفروشن اینا هم همین کارو کردن ولی بهتر بود کف سرعت با کف قیمت نسبت به میزان کف حقوق کشور رو هم مثل بقیه جاها میکردن اخه کف سرعت 64 کیلوبایت دانلود کجای دنیا میدن؟ منه کم درامد منه کم مصرف مجبورم به خاطر مصرف کمم یا به خاطر هزینه کم بیام سرعت 64 استفاده کنم؟حداقل واسه کم درامدا و کم مصرفها کف سرعت دو مگ میزاشتن با هزینه کمتر یا حداقل در کنار بسته های قدیم این جدیدها رو میزاشتن که هم ما ضرر نکنیم هم شما .هم به شعور شما توهین نشه هم به شعور ما.
    پس لطفا اگه ما اعتراض میکنیم به شما بر نخوره چون ما دوست نداریم به خاطر ما شماها بسوزید
    من نظر خودم رو گفتم و حکم ندادم چون اساسا شرایطش رو ندارم و فقط به عنوان یه کاربر نظرم این بود که برای من بهتر شده اما به این معنی نیست که بخوام فقط خودم رو ببینم و منافع خودم رو در نظر بگیرم اما باید منظقی بود و پذیرفت که کاربر پر مصرف تو سال های متمادی بهش ظلم خیلی بزرگی شده و این موضوع البته به طور مستقیم ارتباط با سیاست گذران این حوزه داره که نگاه شون سیاسی بوده و همه هدفشون در راستای محدود سازی ...
    اما حالا بیاید رو طرح جدید و گذشته رو فراموش کنید ....
    الان من مثلا حالا با هر شرایط مالی سرعت 16 مگ رو خریدم به مبلغ 80 تومن ....خواه آدم پردرآمدی باشم یا کم درآمد اصلا مهم نیست ...
    الان نظرتون در مورد این موضوع چیه که منی که بیشتر هزینه کردم باید سرعت و حجم بالاتری بگیرم تا کسی که کمتر هزینه کرده ؟؟؟ واقعا امکان داره کسی بتونه بگه هر دو شخص با دو هزینه مختلف باید یکسان خدمات دریافت کنن ؟ اصلا منطقی نیست ...
    ببینید من اصلا از این طرح دفاع نمی کنم چون میدونم نقشه اینا چیه من کلا حرفم این هست این طرح برای منه نوعی خوب شده و بهتر از قبلیه اما بازم منافع دیگران برام مهمه و خودخواه نیستم و نمی تونم باشم اما اگرهم بخوام نظری در مورد طرح و تعرفه های جدید بدم باید عرض کنم شما باید براساس هزینه ای که می کنید سرعت بگیرید ....
    با طرح های قبلی هم مخالفم چون حتی منافع حداقلی رو هم برای منه نوعی تامین نمیکرد و دائم استرس تموم شدن حجم رو داشتم ......
    تو پاییز که فصل انتشار خیلی از تایتل های بزرگ هست هیچ کار نمیشد کرد فقط باید دنبال فشفشه میبودم تا بتونم یه بازی دانلود کنم ...
    این کل نظر من هست و میدونم این طرح مشکلات زیادی داره و خیلی ها ناراضی هستن اما مقایسه ش با طرح قبلی بهبودی رو نشون میده ..

4. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

یعنی کلا در همین حد فکر میکنی شما ؟؟؟
    کل متر و معیار سرعت نت رو زیرسوال بردید !!

شما اصلا شناختی نسبت به پهنای باند و شریب اشتراک و .... دارید ؟؟؟
    اصلا به یکی سرعت 100 مگ بدن وقتی حجم نداشته باشه استفاده کنه خب پهنای باند خالی میمونه
    فکر میکنید شرکت ها هم مثل ما از زیرساخت گیگ میخرن ؟

همین طرز فکر ها هست که میرن زیر پیج وزیر به به و چه چه میزنن اونا هم تا میتونن ملت رو میدوشن !

یه مشت پست مسخره
    به جای اینکه با هم باشن تا کیفیت بره بالا علیه هم اقدام میکنیم و بعدش شرکت ها سو استفاده !
    جالبه دوستمون بجای اینکه بره یقه دولت رو بگیره بگه چرا اینترنت نسبت به دنیا گرونه اومده می گه مردم مفصرن کم پول خرج می کنن؟؟؟؟
    دوست عزیز تمام حرف اینه اینکه اینا اومدن برگشتن سر سرعت های عهد بوق 512 وو اون حذوذ ... در حالیکه اگه اتفاقی خوبی قرار بودبی افتاد باید کفش با سرعت های خیلی بالا وحجم ارزون شروع می شد واگرنه کی به پر مصرفا کار داره شما برو هرچی بهت حجم دادن رو با حداکثر سرعتی که بهت دادن رو استفاده کن مگه مشترک کم مصرف جلوت رو گرفته ؟
    اینکه یوزر کم مصرف سه چهار گیگش رو در ماه با سرعت بالا دسترسی داشته باشه جلوی سرعت شما گرفته می شه؟

6. این کاربر از babak13592006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بهتر نبود بجای این همه توضیحات و نفع کی بوده و کی شده بگیم کدوم کشوری هر چند سال یکی میاد یه نوع اینترنت برای خودش تصویب میکنه و همه رو درگیر میکنه ؟ در جایی که حتی توی ترکیه شرکت های مختلف میتونن با هم رقابت کنن بجز ایران!! حتی در عراق و افغانستان هم اینطور نیست!! از همه این بحث ها که بگذریم اصلا فرض میکنیم الان خوب و عالی شده چرا شخصی که در یک ماه فقط 5 روزش و در منزل هست و میخواد در این 5 روز 20 گیگ رو با سرعت بالا مصرف کنه باید هزینه 200 گیگ رو بپردازه؟ جدای پر مصرق بودن یا کم مصرف بودن یا هر بحثی؟!
    به خاطر اینکه هیچ جای دنیا اینترنت دولتی نیست و از طرف حاکمیت براش نرخ تعیین نمیشه و اینکه اقتصاد ایران به شدت انحصاری و رقابت توش صفر هست و زیرساخت هیچ وقت حاضر نیست حاکمیت خودش رو تو این عرصه از دست بده چون اساسا حاکمیت چنین اجازه ای نمیده و این خیلی مشکل و مانع بزرگی هست و مانع توسعه این بخش میشه که البته شده .
    این طرح نیازمند اصلاح هست مثلا 8 مگ با چند حجم مختلف یا مثلا 16 مگ با حجم های کمتر و ...اما من در کل موافق فروش سرویس بر اساس سرعت هستم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قانون سرویس جدید این بود که بین الملل نصف حجم داخلی باشه اما بیشتر شرکتها اینو رعایت نکردن و یک چهارم حجم داخلی برای بین الملل گذاشتند اون حجم داخلی هم فقط برای سایتهای بدردنخور خبری و بانکی و مذهبی هست این تعرفه های بالا هیچکدومش بدرد نمیخوره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شرکت شبدیز

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سرعت بالا چه ارتباطی به افزایش حجم مصرفی داره ؟؟
    خودم کاربر کم مصرفی هستم و هیچگاه (با وجود سرعت بالا) زود حجم تموم نکردم ! کم مصرفها اهل یوتیوب و استریم ویدیو نیستن
    با شرایط جدید کم مصرفها ناچارن سرویس Kbps 512 بخرن که حتی برای صفحه باز کردن هم مناسب نیست و به سختی لود میشن !!
    کاش شما اول میگفتین مزیت سرعت 16 مگ برای کسی که اهل یوتوب و استریم نیست و مثلا 8 گیگ در ماه حجم داره (روزی 240 مگ ) نسبت به سرعت 8 مگ چیه ؟!
    وبگردی که کاملا به سرعت تک کانکشن و پینگ ربط داره و تفاوت محسوسی ندارن !
    تو دانلود فایل هم که با توجه به سقف روزانه 240 مگی سرعت 8 مگ تنها 2 دقیقه بیشتر نسبت به 16 مگ طول میکشه !
    در کل حرف من اینه که اصلا سرعت باشه 100 مگ وقتی حجم کم باشه فایده ای نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •