ftth زیر مجموعه fftx هست و fttx در واقع یک مفهوم کلی برای پیکربندی فیبرنوری هست مثل ارتباطات رادیویی که انواع مختلف داره.
ftth زیر مجموعه fftx هست و fttx در واقع یک مفهوم کلی برای پیکربندی فیبرنوری هست مثل ارتباطات رادیویی که انواع مختلف داره.
فرق vdsl با ftth اینه که توی سیستم vdsl فیبر نوری تا کافوی سر کوچه کشیده میشه و از کافوی سر کوچه تا منزل سیم مسی کشیده شده(که به تعبیری میشه fttc)، اما توی سیستم ftth قسمت آخر(یعنی از کافوی سر کوچه تا منزل) هم فیبر نوری کشیده شده.جایی که بشه vdsl به مشترک داد یعنی به احتمال زیاد امکان دادن فیبر هم هست.البته با یکم تغییر که مربوط به کافو هاست.به نظر سرمایه گذاری روی vdsl توی این زمان و شرایط که تکنولوژی ftth فراگیر شده برای مخابرات به صرفه نیست.
چرا اینجوریه؟ از 4 ماه پیش تا الان چندین بار رفتم اینجا اما خطا میده سرکاریه؟
![]()
سرکاری نیست معمولا وقتی شماره توی دیتابیس موجود نباشه این ارور رو میده.شما کد شهرستان رو بدون صفر قبل از شماره گذاشتی؟
دقیقا
کاملا صحیح میفرمایید.
برای منم همین ارور میده کسی هم نگفت مشکل از چیه
به احتمال سرکاریه
Last edited by Gamemaster; 22-08-2017 at 08:51.
دوستان صرفا جهت اطلاع
هزینه سرویس برای مجتمع 200 واحدی، هر واحد 600 هزار تومن بابت راه اندازیش شد
گفتم در جریان باشید، همچین آش دهن سوزی نیست
مودمش هم هست با این حدود 1 تومن هزینه اش میشه نسبتا زیاده ...
فقط یه سوال الان شما آبونمان هم باید بدی هر ماه ؟
البته منظورم هزینه سرویس اینترنت نیست ، صفحات قبل دوستان از یه آبونمان صحبت میکردن که خودش هزینه یه ماه اینترنته!
من چند صفحه قبل گفتم، برای خودتون ارزش قایل بشید و نرید دنبالش وقتی هیچکس از مخابراتیا هیچی نمیدونه و مردم رو سر میدوونن و کلی هم میخوام پول بگیرن. بزارید مجبور شن قشنگ ساز و کار رو مشخص کنن و دنبال مشتری بیفتن و با شرایط خوب و شفاف بفروشن. ولی با این هجومی که مردم میبرن اینا خیالشون راحت میشه بیشتر ناز میکنن.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
پس اون چی بود که هی میگفتن تانوما همه چیزش رایگانه و با مخابراته فقط پول مودمش با درخاست کنندس ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)