تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 121 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    برای من توی تنظیم فرکانسهای بدر lمشکل دارم.
    مثلا 11881 رو ندارم ولی 1190 رو دارم
    به نظرم اونهایی که 8psk هستن رو ندارم
    کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟
    Last edited by mmnn95; 06-02-2017 at 11:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم .تلویزیون من در حرکت نه چندان سرعت بالا تصویر رو خیلی بد نشون میده ایا این مشکل قابل حل هست یا نه ؟ تو کالیبره هم خیلی دست بردم یکم بهتر شد ولی هنوز قابل مشاهده هست .اخه این تلویزیون با این همه امکانات باید سرعت تصویرش پایین باشه. لطفا راهنمایی بفرمائید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها چطوری و با چه نرم افزاری بریم به سرویس منو مخفی این تلویزیون کسی خبر داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    برای من توی تنظیم فرکانسهای بدر lمشکل دارم.
    مثلا 11881 رو ندارم ولی 1190 رو دارم
    به نظرم اونهایی که 8psk هستن رو ندارم
    کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟
    دوست عزیز فرکانس ۱۱۸۸۱ فرکانس ضعیفی هستش که باید د ی ش تون تنظیم باشه و گرنه جواب نمیده فرکانس ۱۱۹۰۰ به نسبت فرکانس ۱۱۸۸۱ خیلی قویتره با تنظیم دقیق میتونید راحت این فرکانس رو هم داشته باشید.موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم .تلویزیون من در حرکت نه چندان سرعت بالا تصویر رو خیلی بد نشون میده ایا این مشکل قابل حل هست یا نه ؟ تو کالیبره هم خیلی دست بردم یکم بهتر شد ولی هنوز قابل مشاهده هست .اخه این تلویزیون با این همه امکانات باید سرعت تصویرش پایین باشه. لطفا راهنمایی بفرمائید
    سلام دوست عزیز تو حرکات سریع این مدل خوبه و به شکلی که شما میفرمایید نیست شما یکبار از قسمت تنظیمات تصویر همه رو ریست کن و دوباره تست کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه ها چطوری و با چه نرم افزاری بریم به سرویس منو مخفی این تلویزیون کسی خبر داره
    دوست عزیز چند پست یا چند صفحه قبل تر در مورد قضیه منو مخفی کامل توضیح دادم لطفا اونا رو مطالعه بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    حدود6ماه پیش این مدل الجی رو گرفتم امروز بعد از سرچ فرکانس بیرون اومدن از منو گیر کرد و دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده. تلوزیون رو خاموش و روشن کردم الان فقط آرم الجی میاد و بعدش رو صفحه مشکی باقی میمونه.
    کسی از دوستان میدونه چیکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    حدود6ماه پیش این مدل الجی رو گرفتم امروز بعد از سرچ فرکانس بیرون اومدن از منو گیر کرد و دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده. تلوزیون رو خاموش و روشن کردم الان فقط آرم الجی میاد و بعدش رو صفحه مشکی باقی میمونه.
    سلام دوست عزیز چند وقت پیش هم یکی از دوستان تو همین تاپیک اعلام کردن درست مثل شما موقع سرچ تلویزیونش به همین شکل دراومده نمی دونم رذست کرد یا نه
    مثل اینکه این تی وی با ----- مشکل داره

9. این کاربر از as2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    اگه تونستید کنترل سرویس ال جی رو پیدا کنید یا گوشی که مادون قرمز داشته باشه مثل نوت۳ سامسونگ و نصب نرم افزار ریموت کنترل و از داخل نرم افزار برو قسمت tv و برند ال جی و ار اونجا قسمت سرویس کنترل و از داخل گزینه هاش قسمت in-stop رو بزن ازت کد ورود میخواد ۰۴۱۳ رو بزن تلویزیون ریست میشه و دوباره به حالت کارخانه برمبگرده احتمالا باید جواب بده امتحانش ضرری نداره

11. 3 کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز چند وقت پیش هم یکی از دوستان تو همین تاپیک اعلام کردن درست مثل شما موقع سرچ تلویزیونش به همین شکل دراومده نمی دونم رذست کرد یا نه
    مثل اینکه این تی وی با ----- مشکل داره
    سلام
    ممنون از پاسختون. متاسفانه شانس ما که فعلا گرفتار این مشکل شدیم.امیدوارم مشکل حل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •