سلام خوبي؟
ديشب تست گرفتم با speedtest
تا 20M ميره
ولي سرعت دانلود idm نهايتاً به 3M ميرسه طبيعيه اين؟ درستش همينه؟
سلام خوبي؟
ديشب تست گرفتم با speedtest
تا 20M ميره
ولي سرعت دانلود idm نهايتاً به 3M ميرسه طبيعيه اين؟ درستش همينه؟
بازم رفتیم سراغ بحث بایت و بیت!
دوستان نمیشه که هر ۲ صفحه این رو یکی بگه اگه خیلی در مورد سرعت نگرانی دارین بهتره در مورد واحدهای دیتا یه مقدار مطالعه کنین
این سرعتی که میگید مال 4g ایرانسله ؟
با مودم h92 هم میشه دیگه ؟
بايت و بيت رو شما نياز نيست توضيح بدي دوست عزيز
تو همين تاپيكها براي رفقا توضيح ميدادم
سرعت دانلود با idm روي همين شبكه 4g ايرانسل سوال منه كه 3M دوستان تجربه داشتن يا بالاتر و پايينتر بوده؟
شما که توضیح میدادی!
دیگه سوالی که میپرسی برای چی هست؟!
خودت میگی ۲۰ مگر نشون میده اسپید تست یعنی 2.5 مگابایت
با دانلود منفجر هم چون با تعداد کانکشن بالاتری میگیره یه کم بالاتر میره میشه 3 مگابایت! یا همچون ۲۴ مگ
اگه تجربه هم بخوای اینجا از سرعت 100 کیلو بایت هم بچه ها گذاشتن تا ۱۵۰ مگابیت!
جایی گارانتی داده نشده که شما باید انقدر بگیری یا نگیری
واسه کسایی که میخوام تی دی بگیرن بگم با اینکه ایرانسل نقشه پوشش رو دقیق تر کرده ولی بازم ایراد داره الان من جایی هستم که پوشش داخلی هست کاملا تو نقشه
اما مودم تی دی حتی یه انتن هم نمی ده کلا وصل نمیشه
پس با نقشه ریسک خرید نکنین
حوصله بحث با شما رو ندارم
خارج شو از بحث
من دنبال چي ام شما چي ميگي تو اين بَلبَشو
Last edited by alpha007; 15-11-2016 at 09:58.
برای دوستانی که هنوز توی شک خریدن یا نخریدن TD هستند باید بگم که فعلا سراغش نرید و اصلا پولتون رو دور نریزید.
آنتن دهی بسیار ضعیف، مودم های بی کیفیت چینی، سرعت دانلود و آپلود پایین و از اون مهمتر ناپایدار و دارای نوسان، قطعی دائم، نبود بسته های متنوع، پشتیبانی بی سواد و نامتخصص و ...
در واقع جناب ایرانسل بجای اینکه اول یک بستر مناسب و قابل اعتمادی رو برای استفاده از این نوع خاص اینترنت فراهم کنه، با تبلیغات فریبنده یک عده رو موش آزمایشگاهی و عملا کلاه برداری بزرگ کرده.
به عقیده من فعلا طرف TD-LTE نرید که پشیمون میشید!
کاملا با فرمایش شما موافقم
اره درسته
مودم درست و درمون از هيچ شركت مطرحي براي TD هنوز نداريم تو بازار. اين چيني ها هم به محض اينكه داغ ميشن مصيبتهاش شروع ميشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)