تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 92 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گزارش اکیپ

افشای برنامه عجیب امری برای مقابله با بارسا

اونای امری، سرمربی پاری سن ژرمن اولین کسی در این باشگاه بود که نسبت به صعود تیمش ایمان نداشت.
    به گزارش "ورزش سه"، چهارشنبه شب بود که در نوکمپ شاهد یک اتفاق تاریخی بودیم. بارسلونا که بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را 4-0 به PSG باخته بود، در بازی برگشت توانست 6-1 پیروز شده و در عین ناباوری راهی یک چهارم نهایی شود. این برد در شرایطی رقم خورد که آبی اناری ها تا دقیقه 87 با نتیجه 3-1 پیش بودند.
    نشریه اکیپ فاش ساخته که امری در روزهای پس از آن پیروزی تاریخی در پاریس، به کرار در تمرینات به بازیکنانش توصیه می کرد که اگر ما توانستیم به بارسا 4 گل بزنیم، آنها نیز می توانند به ما 4 گل در بازی برگشت بزنند و همین احترام بیش از اندازه در نهایت کار دست تیم او داد. امری در تمرینات روزهای قبل از بازی برگشت نیز برنامه عجیبی برای تیمش تدارک دیده بود. او از بازیکنانش می خواست که کار پرس و دفاع مقابل بارسا را از 30 متری جلوی دروازه خودی شروع کنند و به طور مثال هرگاه مهاجم اول تیمش یعنی کاوانی در تمرین این فاصله را رعایت نمی کرد، فریاد می زد که برگرد عقب.
    امری وقتی PSG در نیمه اول بازی برگشت دو گل دریافت کرد و چند گل هم نخورد، برنامه اولیه اش را شکست خورده می دید و برای توجیه ایده های ناکام مانده اش بین دو نیمه به بازیکنانش گفت که هرچند من در دوران فوتبالم در تیم های دسته دومی بازی می کردم؛ ولی باور کنید تجربه ام از شما بیشتر است؛ پس بازهم به من اعتماد کنید. او قبل از شروع بازی برگشت هم برای تهییج بازیکنانش گفته بود:« بروید و نشان دهید که نتیجه بازی رفت یک شگفتی نبوده و ما امروز می توانیم از نوکمپ به عنوان بهترین تیم اروپا خارج شویم!»
    Last edited by aryna; 11-03-2017 at 18:59.

2. 5 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تاریخی ترین تصویر از لیونل مسی (عکس)

اکانت بارسلونا در اینستاگرام، توئیتر و فیسبوک در چند روز اخیر تاریخی ترین لحظات خود را تجربه کرده است.
    به گزارش "ورزش سه"، سانتیاگو گارزس، عکاس مکزیکی که 4 سال است برای باشگاه بارسلونا مشغول کار است، بهترین عکس تاریخ فعالیت خود را چهارشنبه شب در نوکمپ ثبت کرد. تصویر لیونل مسی با مشتی گره کرده و در حال تقسیم شادی گل سرجی روبرتو با هواداران و عکاسان پشت دروازه پاری سن ژرمن.
    این عکس که بلافاصله پس از برتری 6-1 بارسا بر PSG در اکانت های بارسلونا در شبکه های اجتماعی منتشر شد، بربازدیدترین عکس تاریخ این باشگاه لقب گرفته است. پس از دو روز، عکس مسی بیش از 1.7 میلیون بار لایک خورد و 4.8 میلیون بازدیدکننده نیز داشت. 34600 کامنت نیز زیر این عکس به چشم می خورد.

4. 7 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    کسی که فوتبال رو دنبال کنه، سوای تیم محبوبش، بازی های دیگه رو هم تماشا میکنه.
    وقتی فوتبال ببینی، این حق رو داری که نظر بدی، ولو بارسایی باشی، رئالی باشی، طرفدار psg باشی یا مثل من و محمد طرفدار یونایتد باشی.
    درباره بازی و برد 6-1 هم این صورت خوشی نداره که تا یه نفر یه انتقادی مطرح میکنه با روش هایی مثل برچسب زدن به طرف مقابل (که تیمت از بارسا زخم خوده، آنتی بارسایی هستی و...)، مغلطه (مثل نقل قول بالا)، شانتاژ و اشاره به بازی هایی که تیمای دیکه از داوری سود بردن! و...، در مقابلش جبهه بگیرید.
    من واقعا تعجب میکنم بعضی از جملات رو میخونم.
    اشتباهات داوری یا رخ داده یا نداده. یا تاثیر گذار در نتیجه نهایی بوده یا نبوده.
    ولی در هر حال بارسا یا پاریس نرفتن پول بدن که داور به نفعشون سوت بزنه!
    سلام حسین جان فکر می کنم بارسایی ها خیلی بامحبت برخورد کردن

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگن از بارسلونا بدشون میاد
    خبر میزارن داور در برد بارسلونا نقش داشت
    به بازیکنان بارسا میگن بازیگر و به نیمار و سوارز تیکه میندازن
    روی هواداران بارسلونا اسم میزارن (معترض و متعصب نه به معنای خوب)
    اسم برد بارسلونا رو میزارن ننگ تاریخ فوتبال

حاصلش رو می بینی

به تاپیک یونایتد بریم وقتی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هوادار چلسی گفتن داوری ایراد داشته. پاسخ هواداران منچستر:

ما توی این تاپیک به کارشناسی های شما نیاز نداریم
    منچستر این بازی رو هم برد و خب، کمی بیشتر به شما فشار اومده
    خدا به حق خودش شفای عاجل عنایت کنه بهش
    کنتور که نداره، یکدفعه میگفتی همه بازیها که یونایتد نتیجه نگرفته تقصیر داور بوده.
    توهم زدی؟
    بشین قشنگ فوتبالتو ببین دیگه ایندحرفا چیه باید هر دفعه بیایم پستای بی محتوای تو رو بخونیم تاپیک تاپیک یونایتد هست تاپیک کارشناس اعظم demba ba نیست
    جواب این معلوم الحال ندین بابا این ارزش نقل قول گرفتن نداره که
    دوس داری پست بده بالاخره برا سرگرمی خوبه بعضی وقتا... من ازت حمایت میکنم یکی از طرفداراتم
    نظراتش از رو شکمه
    اگه پاسخی به شما داده میشه با درنظرگیری معلوم الحال بودنتون هست
    خود محمد خان پیشنهاد دادن ایشون بره یه تاپیک دیگه کارشناسی کنه!

من ایرادی به اون تاپیک نمیگیرم، قصدم اینه با محتوای این تاپیک مقایسه کنی

6. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سینا جان
    به نظر من دور از انصافه قیاست نسبت به دو یوزر. الته محمد عزیز خودش میتونه بیاد و قانعت کنه.
    من همینو بگم که ترولینگ با انتقاد (ولو در حد نقض مقررات که برای اون هم چاره داریم) خیلی فرق داره.
    دیگه ریز نمیشم و مانور نمیدم روی نقل قول ها، چون بدیهیه.
    .
    اکثر تیم های پرطرفدار لیگ قهرمانان (اگه نگم همشون) در مقاطعی هم از داوری متنفع شدن هم متضرر. پس ایرادی به بارسا نیست که آقا تو این بازی متضرر شد یا متنفع. چون تیم داوری بوده که اشتباه کرده.
    صحبت من روی واکنش دوستان پیرامون داوریه این بازی _تاکید میکنم این بازی_ اخیر هست. حالا کاربرانی انتقادی که راجع به صحنه های داوری به تیم داوری دارن یا درسته یا غلط. اگر درست بود؛ خب درست بوده دیگه!! دیگه چه بحثیه.
    .

8. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست من دلیلی نمیبینم بخوام غیر واضح نظرمو بگم اینم میگم اینقد به منچستر یونایتد علاقه دارم که اگر تمامه بازی هاشو صد هیچ ببازه بازم بهش علاقه دارم

در مورد بارسا متاسفانه فقط من نیستم منتقد شدید بازی قبلش هستم واضح میگم خوشم نیامد یه تیم با چند بازیکن نقش باز و داوری اشتباه صعود کنه دست خدا را همه یادمونه قطعا اون موقع هم خیلی انتقاد ها شدید بود که مارادونا آمد گفت آقا اون دست خدا بوده کمک ما کرده

حالا شما خودت میدونی تیمت چی جوری آمده بالا اما علاقت اجازه نمیده یعنی نمیزاره نمیتونی واقع بین باشی .

منچستر یونایتد رئال مادرید

دور برگشت 1.8 بود داور اشتباه نانی رو اخراج کرد چرا نمیگم از رئال بدم میاد؟؟؟
    سال 2011 بازی مادرید بارسا نیم نهایی پپه اشتباه اخراج شد به دلیل نقش قشنگ آلوز

یا بارسا اینتر

سر نقش پررنک بوسگتس موتا اخراج شد

بازم بارسا مادرید

گل عیگوآین به خاطر بازیگر ماسکرانو که تمارض کرد رونالدو روش خطا کرده مردود شد

حالا بازی پاریس بارسا

ماشالله تیم همه جوایز اسکار و گلدن گلوب جایزه بهترین نقش و ... رو درو میکنه بعد از این همه تجربه
    من معتقدم بارسلونا اشتباه آمد بالا وسلام حالا دلیل اینکه علاقه ای به تیمت ندارم اینه که این مواردو تو تیم دیگه ای ندیدم.

سینا جان پست های من توی تاپیک یونایتد موجود هست میتونی بری ببینی لحن من شوخی بوده با کاربر منتقد هرچند ایشون منتقد نبودن میتونی بری ببینی

اینم میگم اولین پست من توی تمام دوران فعالیتم توی انجمن در تاپیک بارسلونا همین پستی بود که در مورد داوری ارسال کردم

بله داور نقش پررنگی داشت توی صعود بارسا

بله میگم بازیگر چون نقش ازشون زیاد دیدیم

من رو هوادار های بارسا اسم نزاشتم گفتم تعصب به دور بزارید با واقع بینی نگاه نظر بدین که متاسفانه شما بد بین نگاه کردی به این صحبت من

اسم برد بارسا رو میزارم ننگ به همون دلیلی که بعد از گذشت این همه سال دست خدا رو بزرگترین کلاه برداری فوتبال میدونن.

من نظراتمو گفتم الانم خیلی از بزرگان منتقد برد شیرینتون هستن.

اینم دز نظر داشته باشیم برد خوبه اما نه به هر قیمتی

یه بار توی تاپیک توپ طلا صحبت از شخصیت یه بازیکن کردم توی انتخاب بهترین بازیکن که رونالدو برنده شد الان هم فکر نمیکنم توی این مورد هم بازیکنی از بارسلونا برنده ی این مورد هم باشه.

موفق باشید

ویرایش:

عذر خواهی میکنم از بارسایی های عزیز در مورد انتقاتادتم

مخصوصا سینای عزیز که از همکاران و دوستای قدیمیه خودم هست
    Last edited by Mohammad King; 12-03-2017 at 09:48.

10. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

فقط یه منچستری میتونه اشتباه داوری به سود بارسا جلوی هر تیمی رو مهمتر از اشتباه داوری علیه تیم خودش جلوی بقیه تیم ها بدونه و این نشون میده چقد طرفدارای این تیم روی تیمشون غیرت و تعصب دارن !
    متأسفانه با کسانی که هر شب با کابوس بارسا هذیون میگن (نمونش بالا) نمیشه بحث منطقی کرد . چون اینقد بارسا براشون نفرت و ناامیدی بجا گذاشته که نمیخوان سر به تن بارسا باشه .
    وقتی یکی از اخراج اشتباه موتا میگه ولی از گل آفساید میلیتو نمیگه قشنگ معلومه مثل طوطی کلماتی که شنیده رو بازگو میکنه و مطمئنا بازی رو ندیده . لذا چه صحبتی میمونه با اینها !
    بقیه نظراتش هم مثل همون . کسی که اخراج اشتباه آردا سر فیلم بازی کردن راموس تو 2015 رو اشاره نمیکنه معلومه اون طوطیه هنوز بهش نگفته که بیاد اینجا بگه یا دلش نمیخواد از تیم رعالش بگه !
    کلا حوصله بحث با همچین آدمایی رو ندارم و ازین به بعد میبینید چجوری اعصاب نمیذارم برا طرفداراشون .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن پنالتی نیست !

12. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

فقط یه منچستری میتونه اشتباه داوری به سود بارسا جلوی هر تیمی رو مهمتر از اشتباه داوری علیه تیم خودش جلوی بقیه تیم ها بدونه و این نشون میده چقد طرفدارای این تیم روی تیمشون غیرت و تعصب دارن !
    متأسفانه با کسانی که هر شب با کابوس بارسا هذیون میگن (نمونش بالا) نمیشه بحث منطقی کرد . چون اینقد بارسا براشون نفرت و ناامیدی بجا گذاشته که نمیخوان سر به تن بارسا باشه .
    وقتی یکی از اخراج اشتباه موتا میگه ولی از گل آفساید میلیتو نمیگه قشنگ معلومه مثل طوطی کلماتی که شنیده رو بازگو میکنه و مطمئنا بازی رو ندیده . لذا چه صحبتی میمونه با اینها !
    بقیه نظراتش هم مثل همون . کسی که اخراج اشتباه آردا سر فیلم بازی کردن راموس تو 2015 رو اشاره نمیکنه معلومه اون طوطیه هنوز بهش نگفته که بیاد اینجا بگه یا دلش نمیخواد از تیم رعالش بگه !
    کلا حوصله بحث با همچین آدمایی رو ندارم و ازین به بعد میبینید چجوری اعصاب نمیذارم برا طرفداراشون .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن پنالتی نیست !

فعلا سوختگی ها ادامه داره راموس هنوز خوابش نبرده

14. 3 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

وقتی غمگین هستید، دنیا شما را به سخره میگیرد.
    وقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزند.
    اما وقتی دیگران را خوشحال میکنید، دنیا به شما تعظیم میکند..

*چارلی چاپلين*

16. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

قرار نیست من رو طوطی بخونی شما

ببین بازی پاریس بارسا یه بازیه فاجعه بار هست اون سال آرژانتین با دست خدا صعود کرد و قهرمان شد اما خاطره خوشی باقی نزاشته این بازی هم همینطور الان دنیا بازی شما رو زیر سوال برده نه من .کمپین تشکیل دادن برای بازی مجدد حتی.

شما اصلن صحبت های منو متوجه نشدی من روی صحبتم در مورد شخصیت یک تیم هست...

نتیجه:

من هیچی از فوتبال حالیم نیست همه هم دارن از برد بارسلونا میسوزن هر صحبتی هم میشه از سوزشه

آقا ولش کن موفق باشید

ببخشید اگر دنیا از بردتون انتقاد میکنه اعصاب شما خورد میشه

18. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

برعکس دنیا و تمام بازیکن ها و مربیان بزرگ که شما حتی تره هم براشون خرد نمیکنید ، نمونش فردیناند (اسطوره تیمت هست مثلا) یا جرارد یا توخل و کلوپ ، از بازی فوق العاده بارسا به وجد اومدن . ولی یه عده کارشناس نخبه ایرانی که از قضا همشون زخم خورده از بارسا هستن انگشتشونو سمت داوری گرفتن و به مارکا و حرف های همسر تیاگو سیلوا و سایت بسیار معتبر چِنج دات اُ آر جی استناد میکنن .

20. 5 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •