شهاب کرمی هافبک دفاعی ملوان که سرباز بود با پرسپولیس امشب بست...
شهاب کرمی هافبک دفاعی ملوان که سرباز بود با پرسپولیس امشب بست...
ایول چه خبر خوبی
اسمش رو زیاد شنیده بودم.فکر کنم بازیش خوب باشه
تبریک میگم چه فوتبالی بازی کردیم
یکی از بهترین بازیای فوتبال ایران بود تو این 10 15 سال گذشته
واقعا دم برانکو گرم چه تیمی ساخته
تو کل 90 دقیقه فقط داشتم لذت میبردم از بازی خوشگل تیممون
![]()
داشتم مصاحبه کمال با سایت ورزش سه رو میخوندم ، تو پاراگراف دومش یه جا نوشته بود ( قبل از قرارداد بستن شهاب کرمی ) ، گفتم یعنی چی آخه
یکمی رفتم خبرای قبلی رو چک کردم یهو خبر پیوستن شهاب کرمی رو دیدم
خدا رو صدهزار مرتبه شکر ، بعد از برد این بازی این دومین خبر خوب امروز ( یعنی همون دیروز خودمون) بود .
دم اقای طاهری گرم که به فکر تیمه و بدون یه کلمه صحبت اضافه مشکلات تیم رو برطرف میکنه،
اوایل بدون شک همه ما ازش انتقاد میکردیم اما الان ثابت شد واقعا مدیر شایسته ای هستش![]()
نگرانی تیم هم بابت هافبک دفاعی تقریبا رفع شد
بعضیا هم از غیبت کامیابی نیا داشتن ذوق مرگ میشدن طفلکیا آخر شبی خورد تو ذوقشون![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیس نیوز : سرپرست سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال گفت:کار سخت پرسپولیس دیدار با استقلال است. امیر عابدینی درباره بازی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی اظهار داشت:از نظر من بازی دلچسبی را تماشاگران دیدند.امروز همه دیدند که می توان بدون بهانه گیری از زمین و زمان و داور فوتبال کرد.من به تراکتور هم تبریک می گویم.تیم امیر قلعه نویی تا آخرین لحظه جنگید و خم نشد.این روحیه فوتبال،روحیه ای است که فوتبال حرفه ای می طلبد.قلعه نویی نشان داد در این شرایط سخت هم به دنبال فوتبال حرفه ای و احترام به رقیب است.
وی درباره داوری بازی گفت:درباره بحث داوری باز هم باید باور کنیم که اگر خطایی بود غیر عمد بود.هر چند اعتقاد دارم در این بازی دریک صحنه کمک به اشتباه آفساید طارمی را گرفت.ضمن اینکه من گل پرسپولیس را هم آفساید ندیدم.
مدیرعامل اسبق پرسپولیس افزود:همه چیز پرسپولیس عالی بود ولی عطش بچه ها زود کم شد.پرسپولیس امروز بهترین نمره را در بازی های امسال را گرفت ولی پس از دو گل عطش این تیم کم شد.اگر با همان عطش و هیجان و فعل خواستن پیش می رفتند بازی 5 بر صفر تمام می شد.دو فرصت طلایی پرسپولیس در ادامه مسابقه از دست رفت.
وی ادامه داد:کار سخت پرسپولیس دیدار با استقلال است.استقلال الان روند برد دارد و پرسپولیس هم روند پیروزی دارد.عطش استقلال برای متوقف کردن پرسپولیس است.پرسپولیس با توجه به شرایطی که دارد در یک بستر آرام در زمین دربی می رود.هر چند تماشاگر پرسپولیس دوست دارد قهرمانی با برد در دربی همراه باشد.پیش بینی من این است که یک بازی خوب و منطقی و جذاب در راه باشد.
سرپرست سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال درباره اظهارات فرزاد حاتمی که گفته بود فوتبال مانند رودخانه پرازلجن است بیان داشت:اگر اینطور است حاتمی تلاش کند در این فوتبال شنا نکند.اما یادمان باشد مردم هم حرف های ما را قضاوت می کنند و هم عمل ما را.مردم بهتر قضاوت کنند.
عابدینی درباره اظهارات روز گذشته کارلوس کی روش مبنی بر عدم دعوت از پرسپولیسی ها به تیم ملی اظهار داشت:با همه وجودم از کی روش تشکر می کنیم.امیدوارم او هر چقدر از این شوک ها می تواند به پرسپولیس بدهد.پرسپولیس امروز چابک تر از همیشه بود و این به خاطر این بود که بچه های تیم می خواستند نشان بدهند چقدر آماده اند.در واقع حرف های کی روش به نفع پرسپولیس تمام شد.
Last edited by 000000000; 06-02-2017 at 02:07.
از دست کمال ناراحت بودم (گرچه می دونم برانکو حل می کنه این موضوع رو) ولی با دیدن مصاحبه ش واقعا خوشحال شدم که چه بازیکنایی داریم...واقعا باید افتخار کرد:
با اینهمه هجمه از همه جهت (استقلالی ها میگن دوپینگ از پارسال!!! تراکتوری ها فقط ابدارچیشون تو این هفته مصاحبه نکرد و پرسپولیس رو به تبانی متهم نکرد! کیروش بی شخصیت! تاج سکه تو گز فروش و...) اینهمه رفاقت و معرفت واقعا عالیه...ورزشکار اول باید روحیه ورزشکاری داشته باشه...حالا مقایسه کنین با انگل هایی مثه فرزاد حاتمی که پول و نون و نمک پرسپولیس رو هم خورده...امثال حاتمی ها رو 5 سال دیگه هیچکس ازشون صحبتی نخواهد کرد...بهتون قول می دم...به خاطر حرف زشتم از داور عذر مى خواهم در صحنه اخراج باید صادقانه بگویم که حرف زشتى زدم. البته این حرف آنچنان زشت نبود اما صادقانه از آقاى سخندان عذر مى خواهم و در آن شرایط کنترل مناسبى روى اعصاب خودم نداشتم و شرمنده هستم. امیدوارم شرایط من در آن لحظه را درک کنند و از ایشان بار دیگر عذرخواهى مى کنم و امیدوارم مرا حلال کنند و اشتباه کردم آن کلمه را گفتم. از هواداران پرسپولیس نیز عذر مى خواهم و امیدوارم آنها نیز مرا ببخشند و امیدوارم در بازى هاى آینده جبران کنیم.
پ.ن: نبود کمال شاید از یه جهت برامون خوب بشه...اونم اینه که غرور بازیکنا رو دیگه نمیگیره با این بردهای پیاپی...چون می دونن تو فاز دفاعی یه مهره مهم رو از دست دادیم و باید انرژی بیشتری بذارن...این تیم در واقع بازیکن شاخصی نداره که ستاره باشه...بلکه همه با هم تبدیل می شن به یه ستاره با پرس شدید و پشت همدیگه رو داشتن...
Last edited by Amir faz; 06-02-2017 at 01:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)