این لینکا جریانشون چیه؟
این fake هست . نصبش کردم نمیدونم کجای هاردم نصب شد الان همش تبلیغات میاد رو دسکتاپم معلوم نیست از کجا باید حذفش کنم
سلام
اگه از سلامت و کار کردن کرک مطمئن نیستین لینکش رو قرار ندین تا برای کسی مشکلی پیش نیاد یعنی قبلش خودتون تستش کنین و اگه کار کرد لینکش رو بزارین
![]()
Last edited by EhsanCPU; 16-09-2016 at 12:46.
ok by![]()
کرکی عرضه نمیشه هیچوقت. حتی اگر دنوو هم کرک شه همچنان همیشه انلاین بودن مشکل بعدیه. مگر بیان مثل اساسین کرید 2 سرور مجازی هم درست کنن که بازی قابل اجرا بشه که اینم کاره سختیه و تو بازی های اخیری که همیشه انلاین بودن چنین کاری انجام نشده.مثل need for speed
بعد یه روز بازی دمو به نظرم نسخه ÷ی سی به هیچ وجه من الوجوه ارزش خرج کردن برای خرید سی دی کی ارجینال رو نداره
به نظرم برای تفریح و سر گرمی همین دمو رو نصب کنید و گهگاه چند دست بازی کنید فکر کنم طی چند روز اینده ÷چ های زیادی برای دمو بیاد که هم تیم ها زیاد بشن هم ورزشگاه ها و چمن و ... حتی ممکنه بیان گزارشگر هم روش اضافه کنند به نحوی![]()
این هم پس ماواسه خودم و ۲ نفر دیگه سفارش دادم ۳ تا برام بیارن امروز رسید دستم هنوز سلفون بازی رو نکنده بودم که دیدم صدای لرزش ویبره داره میاد فکر کردم موبایله ولی دیدم دسته پلی استیشن هست داره یه سره ویبره میره ! از دستگاه دیس کانکت شد دیگه هم روشن نشد ، یعنی شانس من رو
اگه تعمیر نشه باید تا آخر ماه صبر کنم حقوق بدن یه دسته بخرم .
من هم امروز دمو رو بازی کردم بنظرم همون 16 هست فقط اصلاح شده ش
حرکت توپ طبیعی تر شده مخصوصا زمان واکنش دروازبان خیلی حال میده .
جایگیری بازیکنان و واکنش دروازبانها بهتر شده ، من این اخیرا pes 16 رو بعضی وقتا چشام رو هم می بستم میتونستم بازیکنام رو راحت صاحب توپ کنم ( اونم با گیم پلی پچ هارلوک و ... ) ولی الان نیاز به دقت بیشتری داشتم تا توپ رو از دست ندم .
داوری هم میشه گفت بهتر شده .
و گرافیک هم کمی بهبود یافته .
نسخه کامل رو میخواااامهرچند بازی بهتر شده و بنظرم یه مدت دیگه پچ ها و چمن ها و ... بیاد عالی میشه ولی باز هم ارزش خرید 120000 نسخه اورجینال رو نداره
![]()
مگه قراره هر سال یه نسخه متفاوت بدن بیرون ؟!
نه خب اتفاقا بنظر من همینطوری خوبه که ایرادهای نسخه قبل رو برطرف کنن و یچیزایی رو بهبود بدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)