سلام
من با شبکه ایرانسل و همراه اول رومینگ 4g های وب رو تست کردم سرعت 500 کیلو بیت بود اما 3g همراه اول 4 مگابیت هم میرسه و ایرانسل کلا آنتن نمی ده . پس ارزش نداره سیم کارت های وب بخرم ؟
سلام
من با شبکه ایرانسل و همراه اول رومینگ 4g های وب رو تست کردم سرعت 500 کیلو بیت بود اما 3g همراه اول 4 مگابیت هم میرسه و ایرانسل کلا آنتن نمی ده . پس ارزش نداره سیم کارت های وب بخرم ؟
درود بله اگر اینجور بود کلا نخرید
های وب اغلب یه دکل داره توی محدوده های روستایی ولی با برد بالا بخاطر همون فرکانسش گاهی تا نزدیکای شهر آنتن میده
نتیجش این میشه که سرعت ضعیفه برای شما چون اصلا در محدودش نیستید!
در ضمن رو هیچ شبکه ای رومینگ نمیکنه خود های وب!
ممنون
داخل روستا این تست رو گرفتم .به شهر هم خیلی دور هست (تو نقشه داخل سایت های وب محدوده پوشش دهی هستم)
ایرانسل چون آنتن نمی ده رومینگ میشه روی های وب
Last edited by ruslan; 17-06-2020 at 18:15.
سلام رفقا سوالی داشتم
من از مشترکین قدیمی های وب هستم که نزدیک به دو هفته ست یه مشکلی اعصابمو خورد کرده و اون این هست که در ساعات صبح و ظهر یه سری قطعی و وصلی داریم که یک دقیقه طول میکشه و خودش سریع وصل میشه.این مشکل در بعد از ظهر و شب وجود نداره.با پشتیبانی که حرف زدم گفتن اسپلیتر و اینا رو بردارین و تست کنید که بازم این قطعی ها رو داشتم.البته سر خط رو هنوز تست نکردم ببینم اونجا اوضاع چطوره.به نظرتون دلیل چی میتونه باشه که فقط هم در صبح و ظهر این اتفاق میفته برای نتم؟
ممنون از راهنماییتون![]()
درود اینجا تاپیک 4g هست نه adsl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Nima-ZF; 23-06-2020 at 19:47.
حذف شود لطفا
درود اگر منظورتون adsl لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید !
سلام دوستان، آیا میشه با آنتن های آماده UHF یه تقویت کننده آنتن برای های وب درست کرد؟
درود بله در صفحات قبل همینجا توضیح داده شد
البته در کانال صابرجان آنتن جدیدی معرفی شد و بسیار عالیه حتما سر بزنید
Modem_land@
من یدونه سیم کارت گرفتم برای یک روستا که تویه نقشه پوشش هست ولی کدپستی رو سرچ میکنم میگه امکان ارائه خدمات میسر نیست
حالا از دوستان کسی بوده با این شرایط و تونسته باشه تو اون محل به شبکه های وب وصل بشه؟ (البته منطقه شهری منظورم نیست)
و سوال دوم اینکه بعضی از دوستان میگن فاصله از سایت مثلا اینقدر، چطور میشه از مکان سایتهای های وب مطلع شد؟
Last edited by ahmadfadayi; 10-07-2020 at 10:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)