مبارکه چه مدلی و چند گرفتی؟
مبارکه چه مدلی و چند گرفتی؟
سلام خدمت دوستان گرامی. من قصد خرید تی وی 4k قیمت حدود 3.5 دارم و بین دو مدل lg uf 850 و sharp 50ue1m موندم کدومو انتخاب کنم. این مدل شارپ رو سایت بانه مارکت گذاشته 3600 تومان واندروید هم هست. فقط نتونستم بفهمم پنلش چند هرتز هس ولی امکاناتش واقعا وسوسه کنندس و پنل هم که خب میگن شارپ ژاپنیه. نظر دوستان چی هست؟
تلویزیون منم رسید.
55 uf950
سلام
بیزحمت میتونید چندتا عکس از کیفیتش تو SD و FHD یا 4k بذارید.
و اینکه چند خریدین؟راضی هستین؟نسبت به تلویزیون های سامسونگ چطوره کیفیتش؟
راهنماییم کنین لطفا. واقعا موندم کدومو بگیرم. کسی اطلاعاتی از شارپ 4k داره؟ کسی تجربه ای داره؟
توی صفحه های قبل یکی از دوستان عکس گذاشته.فعلا دوربین ندارم اگر دستم رسید حتما عکس میزارم.
5390 پول تلویزیون.350 پول ارسالش شد.
نمیشه این دوتا رو با هم مقایسه کرد .سامسونک کلا رنگ ها رو غلیظ نشون میده به همین خاطره که بیشتر به چشم میاد. ولی ال جی رنگ ها رو طبیعی نشون میده.مثلا 55 اینچ رو اگر از فاصله 5 متری نگاه کنی شبکه های sd رو هم خوب نشون میده.شیکه hd رو هم که از نزدیک خوب نشون میده .دیگه خودت fhd و 4k رو حساب کن.ولی کلا از دیروز که نصب کردن خیلی راضیم.
دوستان کسی میدونه چطور رنگ زیرنویس فیلم هارو عوض کرد ؟؟ تلویزیون UF850 LG
اصلا همچین امکانی وجود داره ؟؟
سلام دوست عزیز. تی وی uf850 که معرف حضورتون هست. ولی درمورد مشخصات فنی پنل اون مدل شارپ اطلاعات زیادی توی اینترنت نیست. ولی شارپ به خوشنام بودن و کیفیت تی وی هاش معروفه. بهرحال دوستان اگر اطلاعاتی داشته باشن حتما جواب میدن. اگه جایی بتونین از نزدیک ببینین و مقایسه کنین خیلی خوبه.
دوست عزیز همونجایی که میری و باهاش سایز زیرنویس رو عوض میکنی میتونی رنگش رو هم عوض کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)