تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 53 اولاول ... 404647484950515253 آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 527

نام تاپيک: >>** فروش اکانت افزایش سرعت دانلود + تبدیل اینترانت به اینترنت + تست رایگان **<<

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درسته زیاد قطع و وصلی داره بعضی مواقع هم اصلا دیگه وصل نمیشه ! من چند بار از این اکانتها خریدم کلا اعصاب خورد کن هستن ولی چاره چیه مجبوریم برا دانلود از سرورهای خارجی تو تایم رایگان استفاده کنیم البته اینم بگم بار اخر که از این اکانت گرفتم با روشی که خود and-roid2 در اختیارم گذاشت یعنی وارد کردن ------ و پورت داخل اینترنت دانلود منیجر و فعال کردن یوزر و پسورد اکانتم برای این ------ تا حدودی مشکل برطرف میشه . دوستان برا دانلود این کارو انجام بدن نتیجه میگیرن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چرا قیمت سرویسهای حجمی این ماه پیش دوبل شده؟
    Last edited by WhiteHat; 31-07-2016 at 00:43.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لعنت به اول و آخر این سرویس اشغالی که داری میفروشی فقط قطعه وصل میشی 5 دقیقه بعد قطعه .
    خوشت میاد بری تو اعصاب ملت یا فک می کنی ملت شعور ندارن اگه چیزی بهت نمیگن ؟
    دوستان خواهشا نخرید بی نهایت اعصاب خرد کن هست این سرویس ها غیر ممکنه بعد از چند دقیقه قطع نشه مطمئنم بعد از پست منم به جای اینکه بباد معذرت خواهی کنه بایت قطعی میاد 4 تا حرف بی سر و ته ردیف می کنه تحویل مردم میده ....
    شرم آوره واقعا .
    دوست عزیز ادب رو رعایت کنید! این طرز صحبت کردن نیست...
    من بار ها به شما اعلام کردم این مشکلاتی که پیش میاد از سمت زیرساخت و دیتاسنتر هست و کاری از سمت ما ساخته نیست!
    شما که ماشا.. اکثر سرویس دهنده ها را تست کردید بهتر از من میدونید حتی در بهترین دیتاسنتر های ایران که تبیان باشه این مشکلات هم وجود داره
    مشکلات قطعی هم از از سمت ما نیست.بار ها شده من سرور را مانیتور کردم ولی بعلت حجم شدید اتک سرور ها بمدت نیم ساعت تا یک ساعت با تایم اوت شدید و حتی قطعی روبرو بوده اند!
    من بار ها این مورد را پشتیبانی سرور و حتی دیتاسنتر و زیرساخت پیگیری کردم .اینم نمونه تیکت پشتیبانی:
    http://8pic.ir/images/ivbau9bz2dzye7uri0a9.jpg
    بنده از ایشون سرویس گرفتم برای افزایش سرعت دانلودم اولش که میزاری دانلود نهایتا 2 دقیقه دانلود میکنی بعدش همش قطع و وصل و سرعت افتضاح من که راضی نبودم و همون روز اول اشتراکمو ول کردم
    درسته زیاد قطع و وصلی داره بعضی مواقع هم اصلا دیگه وصل نمیشه ! من چند بار از این اکانتها خریدم کلا اعصاب خورد کن هستن ولی چاره چیه مجبوریم برا دانلود از سرورهای خارجی تو تایم رایگان استفاده کنیم البته اینم بگم بار اخر که از این اکانت گرفتم با روشی که خود and-roid2 در اختیارم گذاشت یعنی وارد کردن ------ و پورت داخل اینترنت دانلود منیجر و فعال کردن یوزر و پسورد اکانتم برای این ------ تا حدودی مشکل برطرف میشه . دوستان برا دانلود این کارو انجام بدن نتیجه میگیرن .
    دوست گرامی این مشکلات همانطور که در پنل کاربری و اینجا اعلام شد متاسفانه از سمت زیرساخت و دیتاسنتر هست که هرز چندگاهی به علت حجم شدید اتک بر روی اینترنت دیتاسنتر ها پیش میاد و اکثر فروشندگانی که در این زمینه کار میکنند با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند....

چرا قیمت سرویسهای حجمی این ماه پیش دوبل شده؟
    سرویس های حجمی تغییر قیمتی نداشتند.

4. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تند رفتم چون سرویست جز اینکه ادمو عصبی کنه چیز دیگه ای نداره ولی واسه جلوگیری از این مسائل در اینده دیگه ازت سرویس نمیخرم ...

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من تند رفتم چون سرویست جز اینکه ادمو عصبی کنه چیز دیگه ای نداره ولی واسه جلوگیری از این مسائل در اینده دیگه ازت سرویس نمیخرم ...
    من نارضایتی شما و کاربران دیگر را درک میکنم و بابتش از همه کاربران عذرخواهی میکنیم. ولی این را شما بدانید تمام این مشکلات از سمت زیرساخت و دیتاسنتر هست. و اینکه شما فکر کنید این مشکل از جانب ما هست اشتباه میکنید. سرویس فروشندگان دیگر را استفاده کنید انها هم در شرایطی که دیتاسنتر زیر اتک شدید باشد به چنین وضعیتی دچار میشوند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این همه تفاسیر من راهکاری جهت کاهش این اختلالات حدود 1 ماهه پیاده کردم و تاثیرش تا به الان مثبت بوده!
    بعضی مواقع هم که مشکل اتصال به اکانت دارید به قطعی های مقطعی سرور اکانتینگ بر میگردد. با اینکه سرور اکانتینگ از بهترین دیتاسنتر ایران تبیان تهیه شده ولی بعضی موارد دچار چنین قطعی های کوتاهی میشود.
    امیدوارم شرایط را درک کنید و یه جانبه قضاوت نکنید.
    باتشکر
    Last edited by and-roid2; 31-07-2016 at 20:52.

7. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بی نهاییت خرابه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سرویس های حجمی تغییر قیمتی نداشتند.
    ممنون، فقط اگه فکری برای قطعی ها بشه خوبه.

دوستان حتما این پست رو بخونید:

10. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون، فقط اگه فکری برای قطعی ها بشه خوبه.

دوستان حتما این پست رو بخونید:
    ما تمام سعی و تلاش خود را میکنیم تا مشکلات قطعی و اختلال و... به حداقل برسد. اما مشکلاتی که در این مدت اخیر بوجود آمده از دسترس ما خارجه و باید توسط دیتاسنتر و زیرساخت برطرف شود و فقط مختص ما نیست. سایر فروشندگان نیز همین وضعیت را دارند.
    باتشکر
    Last edited by and-roid2; 09-08-2016 at 11:21.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما pروکسی ارائه میدی؟
    Last edited by elvish; 15-08-2016 at 01:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله با شرایط زیر ارائه میشه:
    1.اکانت نامحدود داشته باشید.
    2.در صورت فعال سازی پروکـــسی دسترسی شما از طریق کانکشن vpn غیر فعال میشود.(مگر اینکه یوزرتون رو به 2 کاربره ارتقا بدید)
    3.فقط به یک سرور دسترسی دارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •