تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 88 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دستورات عمومی رو چی میدین ؟.
    من کمتر سعی میکنم از دستورات عمومی استفاده کنم
    چون توانایی بازیکنا خیلی با هم متفاوته
    ولی دستوراتی که اکثر وقتا استفاده میکنم Prevent Short GK Distribution، Clear To Flanks و Work Ball Into Box هست
    بقیش دیگه بسته به شرایط بازیه، مثلا ممکنه از Higher Tempo هم استفاده کنم، یا اگه تو بازی عقب باشم از More Direct Passing و Push Higher Up استفاده میکنم، اگه جلو باشم Retain Possession (در صورتی که نخوام از ضد حمله استفاده کنم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تیمم با مشکل بزرگی مواجه شده (تیم هراکلس تو لیگ هلند)
    حقوق تیم این قدر پایینه که هیچ بازیکن آزادی رو نمیتونم بگیرم، ضمن اینکه بودجه نقل و انتقالات هم دقیقا صفره که باعث میشه هر بازیکنی رو بخوام بگیرم هم به خاطر پولی که باید به ایجنتش داد نتونم جذبش کنم
    قرارداد کلی بازیکنام هم آخر فصل به پایان میرسه و با این وضعیت حقوق حاضر به تمدید قرارداد نیستن
    چندتا بازیکن هم گذاشتم تو لیست فروش که هیچ کس نمیخردشون

تو این شرایط کاری میشه کرد برا تیم؟

3. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تیمم با مشکل بزرگی مواجه شده (تیم هراکلس تو لیگ هلند)
    حقوق تیم این قدر پایینه که هیچ بازیکن آزادی رو نمیتونم بگیرم، ضمن اینکه بودجه نقل و انتقالات هم دقیقا صفره که باعث میشه هر بازیکنی رو بخوام بگیرم هم به خاطر پولی که باید به ایجنتش داد نتونم جذبش کنم
    قرارداد کلی بازیکنام هم آخر فصل به پایان میرسه و با این وضعیت حقوق حاضر به تمدید قرارداد نیستن
    چندتا بازیکن هم گذاشتم تو لیست فروش که هیچ کس نمیخردشون

تو این شرایط کاری میشه کرد برا تیم؟
    توی این شرایط باید همینطوری ادامه داد و یه خورده شانس هم داشته باشی تا بتونی نتیجه بگیری.
    تیمی که داری هم فکر نکنم آکادمی جالبی داشته باشه.
    ولی میشه با تکیه بر ناکتیک های نتیجه گرا و دفاعی آخر فصل رتبه بهتری گرفت.
    یه تجربه شخصی هم که من دارم با تیم های ضعیف میشه با تاکتیک های فوق هجومی 4-2-4 جلوی نصف تیم های لیگ(مخصوصا توی بازی های خانگی) نتیجه گرفت.

5. این کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

توی این شرایط باید همینطوری ادامه داد و یه خورده شانس هم داشته باشی تا بتونی نتیجه بگیری.
    تیمی که داری هم فکر نکنم آکادمی جالبی داشته باشه.
    ولی میشه با تکیه بر ناکتیک های نتیجه گرا و دفاعی آخر فصل رتبه بهتری گرفت.
    یه تجربه شخصی هم که من دارم با تیم های ضعیف میشه با تاکتیک های فوق هجومی 4-2-4 جلوی نصف تیم های لیگ(مخصوصا توی بازی های خانگی) نتیجه گرفت.
    تا حالا بد نتیجه نگرفتم، غیر از یه باخت به PSV (که اونم 3-1 جلو بودم ولی 5-3 باختم) بقیش یا مساوی شده یا بردم، البته تازه حریف سختام مونده چون وقتی مربی تیم شدم که اکثر بازیهای سخت نیم فصل اول رو مربی قبلی باخته بود و برکنار شد، حالا نیم فصل دوم اولش بیچارم
    سیستم 4-3-3 DM گذاشتم ولی الان هافبک دفاعی اصلیم 3 ماه مصدوم شده، بیشتر نگرانیم برا فصل بعده که احتمالا چندتا بازیکنای اصلی تیم به خاطر عدم توافق برا حقوق از تیم برن
    باید آخر فصل هرجور هست از این تیم فرار کنم

7. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تا حالا بد نتیجه نگرفتم، غیر از یه باخت به PSV (که اونم 3-1 جلو بودم ولی 5-3 باختم) بقیش یا مساوی شده یا بردم، البته تازه حریف سختام مونده چون وقتی مربی تیم شدم که اکثر بازیهای سخت نیم فصل اول رو مربی قبلی باخته بود و برکنار شد، حالا نیم فصل دوم اولش بیچارم
    سیستم 4-3-3 DM گذاشتم ولی الان هافبک دفاعی اصلیم 3 ماه مصدوم شده، بیشتر نگرانیم برا فصل بعده که احتمالا چندتا بازیکنای اصلی تیم به خاطر عدم توافق برا حقوق از تیم برن
    باید آخر فصل هرجور هست از این تیم فرار کنم

آره فلنگو ببند این تیم زیاد بدرد موندن نمیخوره

9. این کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اسانید Football Manger من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.

وقتی میخوام ویندوز رو عوض کنم باید چیکار کنم که Football Manger حذف نشه و یا SAVE هایی که داشتم رو دوباره برگردونم و همون تیمی رو که قبلا داشتم مربیگری میکردم رو ادامه ش رو بدم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اسانید Football Manger من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.

وقتی میخوام ویندوز رو عوض کنم باید چیکار کنم که Football Manger حذف نشه و یا SAVE هایی که داشتم رو دوباره برگردونم و همون تیمی رو که قبلا داشتم مربیگری میکردم رو ادامه ش رو بدم؟
    اگر فوتبال منیجر مثل امسال بدون نصب باشه در صورتی که بازی توی درایو ویندوز نصب نشده باشه مشکلی نداره و حذف نمیشه.فقط یادت باشه آپدیت های گرافیک و غیره رو روی ویندوز جدید نصب کنی.
    سیوهای بازی هم توی Documents فولدر Sports Interactive فولدر Football Manager 2015 فولدر games هست که میشه اون ها رو برداشت و بعد توی ویندوز جدید دوباره توی مسیری که گفتم کپی کرد.

12. این کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اگر فوتبال منیجر مثل امسال بدون نصب باشه در صورتی که بازی توی درایو ویندوز نصب نشده باشه مشکلی نداره و حذف نمیشه.فقط یادت باشه آپدیت های گرافیک و غیره رو روی ویندوز جدید نصب کنی.
    سیوهای بازی هم توی Documents فولدر Sports Interactive فولدر Football Manager 2015 فولدر games هست که میشه اون ها رو برداشت و بعد توی ویندوز جدید دوباره توی مسیری که گفتم کپی کرد.
    اگه بازی حذف بشه ولی SAVE های بازی رو داشته باشم ، اطلاعات دوباره بر میگردن؟

14. این کاربر از kia9372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اگه بازی حذف بشه ولی SAVE های بازی رو داشته باشم ، اطلاعات دوباره بر میگردن؟

آره برمیگردن.
    کلا موقع ویندوز عوض کردن و یا حتی بعضی وقت ها برای اطمینان پوشه Sports Interactive رو یه جای دیگه کپی کن تا همیشه اونو داشته باشی.فقط حواست به تنظیمات داخلی بازی مثل واحد پول و غیره باشه که ممکنه با تغییر ویندوز و با حذف بازی تغییر کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برا رفتن به تیم جدید بهترین راه اینه که تو تیم فعلی بمونی و بدرخشی یا استعفا بدی و منتظر تیم بمونی؟

17. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •