ببین شاتل مثل پارسآنلاین نیست که ترافیک هدیه و پلکانی و از این جور برنامهها داشته باشه. برای نامحدود ۱۲۸ که همون آرت۱ میشه هم حدود ۲۲-۳۰ گیگ رو که رد کنی محدود میشی و کار اون دورهت تمومه کلا. (سرعت = 8kB/s). البته ثبات روزانهش خوبه.
ببین شاتل مثل پارسآنلاین نیست که ترافیک هدیه و پلکانی و از این جور برنامهها داشته باشه. برای نامحدود ۱۲۸ که همون آرت۱ میشه هم حدود ۲۲-۳۰ گیگ رو که رد کنی محدود میشی و کار اون دورهت تمومه کلا. (سرعت = 8kB/s). البته ثبات روزانهش خوبه.
من 8 ساله پارس دارم روز به روز داره افتضاح تر میشه امروز هم هدیه سرویس های نامحدود 128 رو از 10 گیگ کرد 5 گیگ رو کم کرد، شدیدا هم دزدی میکنه میخوام عوض کنم، پیشنهاد بدید.[/QUOTE]
منم خیلی وقته پارس آنلاین دارم اما الان راضی نیستم خیلی افت کرده کیفیتش.
Last edited by panikord; 26-10-2014 at 08:26.
منم خیلی وقته پارس آنلاین دارم اما الان راضی نیستم کیفیتش افت پیدا کرده. فرومشونم انقد شلوغه معلوم نیست چی به چیه![]()
سلام دوستان
من شاتل 3 ماهه 8 گیگ با سرعت 1 مگ دارم و دو سال هست تقریبا تمدید میکنم و این سرویس نزدیک 50 تومن وامیسته و دانلود شبانه هم ک رایگان داره ، ب نظرتون از شاتل بیام ب سمت صبانت یا نه؟ شما کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید!!!
کلا اگه نظری در این زمینه دارید بگید ممنون میشم
دوستان پینگ شاتل چطوره راضی اید؟ لطف میکنید یه عکس از speed test bezarid
چرا از یاهو پینگ گرفتی باید از 4.2.2.4 پینگ بگیری
سلام خواهشا یکی جواب مارو بده که خیلی کارم گیره
شاتل تو ارت ۱۲۸ بعد از ۲۰ گیگ بن میکنه ولی من شنیدم از سرورهای خارجی بن میکنه و میشه از سرورهای داخلی با سرعت بالا دانلود کرد آیا این حرف درسته ?
این حرف به منطقه ی شما مربوط می شه. باید از کسی که در شهر شما یا حتی مرکز مخابراتی شما هست بپرسید. در حقیقت از سرورهای داخلی هم محدود می کنه ولی مراکزی که پهنای باند داخلی مناسب داشته باشند محدود نمی کنه داخلی رو...
داداش عکس پروفایلت ناروتو هستش درسته؟
--
این محدود سازی اصلا معلوم نیست قانونش چیه ، من یه بار 40 گیگ دانلود کردم تو یه ماه ، 4 روز پشت سر هم یه بازی 21 گیگی رو هم دانلود کردم ، ولی باز محدود نشدم.
ئولی الانا احساس میکنم محدود سازیش سخت گیرانه تر شده ، اخرای پایان سرویسم که کلا یه روز در میون محدود بودم! الان که سرویسم رو تمدید کردم فعلا خوبه.
80 در صد فایل های دانلودیم هم از سرور ایرانه.
کلا شما شرکتی رو پیدا نمیکنی که مشکل نداشته باشه و طبق رضایت مشتریانش پیش بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)