تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 65 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قبول دارم تورس حقش نبود اونقدر به زمین بره، فصل قبل تورس 28 بازی واسه چلسی انجام داد، اتوئو 21 بازی و با 19 بازی، با این حال توی لیگ اتوئو 9 گل واسمون زد، تورس 5 تا و با هم 5 تا، کاملا مشخصه که تورس اضافی بوده این وسط، اما این حرف که خوزه میشینه لیست قیمتا رو نگاه میکنه و میگه کی بره تو زمین حرف کاملا خنده دار و کودکانه ایه، مثل این میمونه که بگی اگه تورس الان تو چلسی بود به جای کوستا تورس میرفت تو زمین چون تورس قیمتش بیشتره...
    شما یدفه بگو طرفدار آرسنالی خیال همه رو راحت کن

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

...قهرمانی در اولین جام را به همه طرفدارای چلسی تبریک میگم...

3. 6 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ده دقیقه آخر بازی وحشتناک بود و تاتنهام سر تا پا حمله شده بود، اما با بازی خوب خط دفاعی خدا رو شکر 1 دونه گل هم نخوردیم، مخصوصا تری و ایوا که هر کدوم یه موقعیت تقریبا گل رو از چنگ تاتنهامیا در آوردن، آفرین به هردوشون
    منم پیروزی در این جام رو به همه شیر دوستان (!) تبریک میگم، عالی بودیم، برنده میدان هم شدیم

5. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

تبریک به تمام هواداران و درود بر آقای خاص

هر شخصی امشب بازی شیرهای لندن و میدید متوجه سبک زیبای بازی چلسی میشد
    فابرگاس چه برگردونی زد. از وقتی اومده لندن اعتماد بنفس دوچندان

تبریک. دوجام و داریم تا حالا
    ایشالا چمپیونزلیگ هم مال خودمون باشه
    Last edited by brad pitt; 01-03-2015 at 22:08.

7. 6 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: Spoiler 
    Last edited by AVB; 01-03-2015 at 23:08.

9. 4 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین قهرمانی فصلمون رو تبریک میگم
    یه فینال با کیفیت خیلی خوب رو دیدیم
    اولش می گفتم زوما توی هافبک بازی می کنه زیاد جالب نیست ولی توی کارای دفاعی چند صحنه خیلی خوب بودش و به مراتب بهتر از این بود که میکل اون جا بازی کنه
    مورینیو توی فینال ها معمولا می دونه باید چی کار کنه و به این راحتی ها جامو به حریف نمیده!
    بازیکنا همگی خوب و پرتلاش بازی کردن و تعصب بالای بعضی بازیکنا واقعا دیدنی بود مثل تری ، ایوا و آزپلی که نشون دادن توی همچین بازی هایی بهترین بازیشون رو انجام میدن
    کلا توی این بازی از لحاظ دفاعی بی نقص بودیم و در عین حال موقعیت هم خوب خلق کردیم و فقط فک کنم تاتنهام بیشتر مالکیت توپ رو داشت که فقط یه آماری بیش نیست
    خلاصه انتقام خوبی از تاتنهام گرفتیم

حرکات مورینیو هم خیلی جالب بود
    مشخص بود وقتی به فینال اومد دیگه نمی خواد این جامو از دست بده و از طرفی اولین جامش بعد از برگشت به چلسی بود و به خاطر همین خیلی ارزشمنده
    قهرمانی دوم این فصلمون هم دور از دسترس نیست به خصوص اینکه لیورپول تونست من سیتی رو ببره
    بازی عقب افتاده رو ببریم اختلافمون با من سیتی میشه 8 امتیاز اونم در شرایطی که تقریبا بازی های باقی مونده چلسی و من سیتی از لحاظ سختی خیلی فرق نداره

11. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چلسی و من سیتی از لحاظ سختی خیلی فرق نداره
    چلسی هنوز با منچستر و آرسنال و لیورپول بازی داره، اما سیتی شاید سخت ترین بازیاش با منچستر باشه
    بازی با منچستر و لیورپول که تو زمین خودمون هست، اما بازی با ارسنال توی اماراته، اون طرف هم سیتی بازی رو باید توی زمین منچستر انجام بده
    درکل بازیای ما به نسبت سخت تره، اما مثل همیشه امید داریم

13. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مورینیو: زوما، جان تری بعدی چلسی است

به گزارش "ورزش سه"، زومای 20 ساله، در 17 بازی این فصل چلسی در همه رقابت ها حضور داشته و عملکرد قابل قبول او، بارها مورد تحسین ژوزه مورینیو قرار گرفته؛ بطوریکه این سرمربی پرتغالی، زوما را جانشین مناسبی برای جان تری، کاپیتان حال حاضر چلسی می داند.

او به میرور گفت:" تری و زوما البته از لحاظ سبک بازی کمی متفاوت از هم هستند اما شباهات هایی نیز دارند. زوما اکنون 20 سال دارد ولی زمانی که او 23 یا 24 ساله شود، با تجربه ای بیشتر، می تواند یک رهبر مقتدر برای چلسی باشد.او جانشین مناسبی برای جان تری خواهد بود.
    زوما را بخاطر فیزیک بدنی مناسبش خریداری کردیم اما او از لحاظ تاکتیکی چندان سطح بالا نبود. فکر نمی کردم او اینقدر سریع پیشرفت کند.او بیش از آنچه تصور می کردم در این یک سال برای ما بازی کرده است. دعوت شدن زوما به تیم ملی فرانسه و حضور در بازی های ملی، بی شک باعث خواهد شد تا پیبشرفت او سرعت بیشتری بگیرد."

15. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازی وستهام رو با تک گل هازارد بردیم
    این بازی یکی از بازی های خارج از خونه سخت و حساسمون بودش که حتی مساوی هم نتیجه خوبی بودش
    هایلایت های بازی رو دیدم وستهام زیاد حمله داشت ولی موقعیت های چلسی خطرناکتر بودش
    تگ گل بازی با همکاری هازارد و فابرگاس و رمیرز زده شد و گل قشنگی بودش
    یه تک به تک رو هم عجیب کاستا خیلی مکث کرد و بازیکن حریف نذاشت کاستا ضربه رو بزنه
    دو تا موقعیت خوب هم رمیرز داشت که یه دونشو به تیرک زد
    آخرای بازی هم ویلیان یه موقعیت صد در صد گل که دروازه بان هم توی دروازه نبود رو گل نکرد
    از اونور هم کورتوا واکنش های خیلی خوبی داشت

توی این بازی هم مثل بازی با تاتنهام به جای ماتیچ از زوما استفاده شدش که ظاهرا بازم جواب داده
    از اونور رمیرز هم فک کنم این بازی هافبک راست بودش و اون جا ظاهرا بیشتر جواب میده
    توی بازی هایی که توی این فصل از دست دادیم یه مشکل همین آماده نبودن بازیکنای نیمکت مثل رمیرز بودش که الان دارن آماده تر میشن

چلسی هنوز با منچستر و آرسنال و لیورپول بازی داره، اما سیتی شاید سخت ترین بازیاش با منچستر باشه
    بازی با منچستر و لیورپول که تو زمین خودمون هست، اما بازی با ارسنال توی اماراته، اون طرف هم سیتی بازی رو باید توی زمین منچستر انجام بده
    درکل بازیای ما به نسبت سخت تره، اما مثل همیشه امید داریم
    بازی های باقی مونده چلسی و من سیتی به ترتیب به این صورته:

چلسی:

Southampton - H
    Hull City - A
    Stoke City - H
    QPR - A
    Manchester United - H
    Arsenal - A
    Leicester City - A
    Crystal Palace - H
    Liverpool - H
    West Bromwich - A
    Sunderland - H

من سیتی:

Burnley - A
    West Bromwich - H
    Crystal Palace - A
    Manchester United - A
    West Ham - H
    Aston Villa - H
    Tottenham - A
    QPR - H
    Swansea City - A
    Southampton - H

همون طور که مشخصه چلسی 11 تا بازی داره که 6 تاش رو میزبانه و من سیتی هم 10 تا بازی داره که 5 تا بازی میزبان و 5 تا میهمانه
    من سیتی بازی با منچستر رو میهمانه و احتمال امتیاز از دست دادنش زیاده ولی از طرفی چلسی توی خونه بازی داره
    در مورد بازی سخت چلسی توی خونه آرسنال هم از اونور من سیتی با تاتنهام خارج از خونه بازی داره که تقریبا این بازی ها برابرن
    فقط این وسط بازی با لیورپول چلسی یکمی اضافیه و کارو خراب می کنه چون لیورپول هم برای سهمیه می جنگه و به این راحتی ها نمیشه ازش سه امتیاز گرفت

در بهترین حالت فرض می گیریم من سیتی همه بازی هاشو می بره و فقط با منچستر و تاتنهام رو مساوی می کنه خب آخر فصل میشه 84 امتیاز
    از اونور چلسی فقط 6 تا بازیشو ببره و بقیه رو مساوی کنه میشه 86 امتیاز
    تازه من سیتی هم تیمی نیست که حتما همه بازی های دیگه خودشو ببره و توی این فصل نتایج دور از انتظار توی خونه هم داشت
    یعنی همه جوره قهرمانی دست خودمونه و باید توی این 11 بازی باید بهترین عملکرد رو داشته باشیم

17. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دعوت شدن زوما به تیم ملی فرانسه و حضور در بازی های ملی، بی شک باعث خواهد شد تا پیبشرفت او سرعت بیشتری بگیرد."
    زوما رو که دیشب قصد جونشو کرده بودن، نیمه اول با آرننج کوبیدن تو دهن بنده خدا، بعدشم به قصد شکستن پاش تکل رفتن روش، امیدوارم تا آخر فصل زنده بمونه!
    زوما به کنار، کاستا داره یکمی نگران کننده میشه، شیشمین بازی بدون گلش بود، به نظر نمیاد از اعتماد به نفس و اینجور حرفا باشه، قیافش به این سوسول بازیا نمیخوره ولی چرا نمیتونه گل بزنه واسم جای سواله، چون جنگندگیش مثل قبله، اعتماد به نفسش رو داره...

19. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •