تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 53 اولاول ... 404647484950515253 آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 523

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایران | افتخار پارس

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

این جلالی آدم بدی نبود. خرابش کردن

2. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    اونور ابرا

پيش فرض

نظر مايلي كهن هم مي تونه محترم باشه!
    این بابا اصلا حق اظهار نظر نداره
    مربی هر تیمی تو لیگ آماتور ایران شده تیم رو فرستاده دسته پایین تر

آخه پراید به چه حقی در مورد بنز نظر میده؟
    هر موقع تونست 200تا بره و به پرواز در نیاد بیاد با بنز کورس بذاره!

4. 2 کاربر از PARIYA 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اصغر شرفی: بعضی ها اگر حرف نزنند می‌ میرند/ حرفهای مایلی کهن به خاطر گرمای هواست!

خوب نیست ما درباره سرمربی تیم‌ملی‌ مان اینطور حرف بزنیم و اینقدر به کلمه ایران اشاره کنیم تا حرفمان توجیه پیدا کند.
    آی‌اسپورت‌ ـ اصغر شرفی کمک مربی تیم‌ملی‌ فوتبال ایران در جام‌جهانی 1978 است. مربی جذاب و خوش صحبتی که به همین دلیل بسیار مورد علاقه روزنامه نگاران است.
    به گزارش آی‌اسپورت‌ وقتی با شرفی صحبت می‌ کنیم او با کمی شوخی حرف هایش را از اینجا آغاز می‌ کند: من نمی‌ دانم چرا در فوتبال ایران اینقدر دعوا زیاد است، شما از صبح تا شب هر کس را که نگاه می‌ کنید مشغول سوزاندن ریشه یک آدم دیگر است. در حالی که قدیم اگر اختلاف نظری هم بود آدم ها حرمت هم را نگه می‌ داشتند. الان من که از ماجرا سر در نمی‌ آوردم اما با پسرم که صحبت می‌ کردم می‌ گفت زیر سر شما روزنامه نگارهاست که دنبال مشتری هستید. اما اینجوری مشتری های شما هم از دور فوتبال متفرق می‌ شوند، فوتبال یک ورزش صلح طلب و جذاب است و در ذاتش می‌ خواهد آدم ها را به هم نزدیک کند نه اینکه مثل اینجا روزنامه ها را که ورق می‌ زنی انگار همه با هم پدرکشتگی دارند.
    شرفی ادامه می‌ دهد: من هم وقتی جوان تر بودم شرو شورم بیشتر بود ولی واقعا به جز مواقعی که فکر می‌ کردم لازم است حرف بزنم با کسی درگیر نشدم. تازه من آدم دعوایی نسل خودمان هستم. حالا ولی هر کسی را که می‌ بینی دنبال سوژه می‌ گردد دنبال یک آدم دیگر. این فرهنگ واقعا خوبیت ندارد و باید فکری به حالش کرد.
    از شرفی درباره مصاحبه اخیر مایلی‌کهن می‌ پرسیم او می‌ گوید: اتفاقا این مصاحبه را دیدم و یاد خودم افتادم، آقای مایلی‌کهن همیشه در این فصل در تیرماه از این مصاحبه ها می‌ کند. نمی‌ دانم به خاطر گرمای هواست که روی ذهن ایشان تاثیر می‌ گذارد یا به خاطر اینکه غالبا در این زمان سر کار فنی نیست. به هر حال هر چه که هست خوب نیست ما درباره سرمربی تیم‌ملی‌ مان اینطور حرف بزنیم و اینقدر به کلمه ایران اشاره کنیم تا حرفمان توجیه پیدا کند. ایرانی و خارجی چه فرقی دارد؟ کسی که برای این مملکت کار کند باید از او تشکر کرد. الان آقای کی‌روش کارش را در تیم‌ملی‌ کرده و مردم راضی هستند، حالا اگر اونجوری که ما دلمان می‌ خواسته بازی نکرده یک بحث دیگر است. ما اول باید ببینیم نمایشی که ما مدنظرمان هست را می‌ توانیم اجرایی کنیم یا نه؟ این بازیکن می‌ توانند مثل ستاره های درجه یک جام‌جهانی بازی کنند یا نه؟ اصلا مگر در این جام جهانی تیمی بود که خیلی تهاجمی بازی کند؟ اگر ما موقعیت هلند را داشتیم و کاستاریکا جلوی ما را می‌ گرفت چه اتفاقی می‌ افتاد؟ این ها حرف های فوتبالی نیستند معلومه که هر مربی دوست دارد تیمش حمله کند و همه را ببرد اما باید ابزارش هم باشد. مثلا تیم آقای مایلی‌کهن در سال 96 جمعی بهترین ستاره های ایران را داشت و علی دایی و خداداد عزیزی در نوک حمله اش بودند، معلوم است که آن تیم باید حمله کند ...
    مربی تیم های سابق برق شیراز و استقلال تهران در ادامه می‌ گوید: من واقعا دوست ندارم درباره آقای مایلی‌کهن حرف بزنم شما هم من را به این کار تشویق نکنید ولی به خدا آخرش همه ما می‌ رویم زیر خاک. یک مثال برایتان بزنم؛ من و مرحوم حجازی با هم اختلاف نظرهای شدیدی داشتیم اما آخر کار قبل از دوره مریضی ایشان با هم آشتی کردیم واقعا حالا که او در بین ما نیست فکر می‌ کنم چقدر بیهوده بود که ما سر چیزهای زودگذر با هم مسئله داشتیم. واقعا آقای مایلی‌کهن هم باید یک تجدیدنظری بکند این یک روز من، یک روز علی دایی، یک روز حسن روشن و یک روز کی‌روش مورد حمله ایشان قرار بگیرند درست نیست.. آدم ها مسئول زندگی خودشان هستند و عواقب کارهایشان هم به خودشان مربوط است. به خدا اگر حرف نزنیم نمی‌ میریم ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

کلا این مایلی کهن خیلی به اظهار نظر مایل هستند. زیاد هم نباید ایشون رو جدی بگیریم چون هدفش همینه که سر زبونها باشه . حالا به هر قیمتی.
    آقای اصغر شرفی هم اشتباه نکنند . برخلاف نظر ایشون معتقدم بعضی ها اگه حرف نزنند میمیرند. مثال: همین مایلی کهن

8. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مایلی کهن مثل مارادونا میمونه که بعضی وقتا حرفهای مفت میزنه واسه جلب توجه

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

10. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

جايزه 8ميليون‌دلاري فيفا به فدراسيون‌فوتبال ايران

در پايان مسابقات جام جهاني 2014 هر کدام از 32 تيم حاضر در برزيل بر حسب جايگاهي که کسب کرده‌اند، از فيفا پاداش مالي خود را دريافت خواهند کرد.

جام جهاني 2014 يک شنبه با برگزاري ديدار پاياني بين تيم هاي ملي آرژانتين و آلمان به تمام خواهد شد. شرکت کنندگان در اين تورنمنت بزرگ جهاني علاوه بر افتخار افريني براي کشورشان، در پايان مسابقات بر حسب عملکردشان مي توانند مبالغ چشمگيري را از فيفا دريافت کنند.

به گزارش فارس، بنا بر اعلام سپ بلاتر، رئيس فيفا و مسئولان اجرايي فدراسيون بين المللي فوتبال، تيم قهرمان اين دوره از مسابقات مبلغ 35 ميليون دلار به عنوان جايزه دريافت خواهد کرد.

البته 32 تيم حاضر در مسابقات هر کدام طبق جايگاهي که در مسابقات داشته اند، از اين جايزه بهره‌مند خواهند شد، اما بيتشرين رقم متعلق به تيم قهرمان است.

با توجه به اينکه جام جهاني 2014 تا سه روز ديگر به پايان مي رسد، پس اکنون بهترين فرصت است که ببينيم چه تيم هايي چقدر پاداش خواهند کرد.

در جام جهاني 2014 نسبت به دوره قبلي، اهدا پاداش هاي فيفا رشد 37 درصدي داشته است چرا که در جام جهاني 2010 که در آفريقاي جنوبي برگزار شد مجموع کل پاداش هاي فيفا براي 32 تيم حاضر در مسابقات 420 ميليون دلار بود، اما اين اين رقم به 576 ميليون دلار افزايش پيدا کرده است.

طبق جدول فيفا تيم دوم مبلغ 25 ميليون دلار پاداش مي گيرد و تيم سوم هم 22 ميليون و تيم چهار مسابقات 20 ميليون دلار دريافت خواهد کرد.

تيم هاي که به جمع 16 تيم صعود کرده باشند هر کدام 9 ميليون دلار خواهند گرفت و آنهايي که موفق شدند به نيمه نهايي برسند هر کدام 14 ميليون دلار دريافت خواهند کرد.

ليست کامل پاداش هاي فيفا به 32 تيم شرزکت کننده در جام جهاني 2014 به شرح زير است:

*تيم اول( از بين آلمان يا آرژانتين) 35 ميليون دلار

*تيم دوم( از بين آلمان يا آرژانتين 25 ميليون دلار

*تيم سوم( از بين برزيل يا هلند) 22 ميليون دلار

*تيم چهارم( از بين برزيل يا هلند) 20 ميليون دلار

*کلمبيا 14 ميليون دلار

*بلژيک 14 ميليون دلار

*فرانسه 14 ميليون دلار

*کاستاريکا 14 ميليون دلار

*شيلي 9 ميليون دلار

*مکزيک 9 ميليون دلار

*سوئيس 9 ميليون دلار

*اروگوئه 9 ميليون دلار

* يونان 9 ميليون دلار

* الجزاير 9 ميليون دلار

*آمريکا 9 ميليون دلار

*نيجريه 9 ميليون دلار

*اکوادور 8 ميليون دلار

*پرتغال 8 ميليون دلار

*کرواسي 8 ميليون دلار

*ايران 8 ميليون دلار

*ايتاليا 8 ميليون دلار

*انگليس 8 ميليون دلار

*بوسني 8 ميليون دلار

*ساحل عاج 8 ميليون دلار

*اسپانيا 8 ميليون دلار

*غنا 8 ميليون دلار

*روسيه 8 ميليون دلار

*کره‌جنوبي 8 ميليون دلار

*ژاپن 8 ميليون دلار

*استراليا 8 ميليون دلار

*هندوراس 8 ميليون دلار

*کامرون 8 ميليون دلار

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینم میتونه پول تمدید قرداد کیروش باشه
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 11-07-2014 at 00:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حدودا میشه 24 میلیارد تومان

بعدش آقای کفاشیان 20 میلیارد بر میداره !!
    2 میلیارد کیروش
    1 میلیارد آقایونی که معلوم نیست کی هستن !!!
    500 میلیون بچه های بالا

اون 500 میلیون هم بین 30 تا 40 نفر بازیکنان و کادر فنی پخش میشه !!!
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 11-07-2014 at 00:17.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حدودا میشه 24 میلیارد تومان

بعدش آقای کفاشیان 20 میلیارد بر میداره !!
    2 میلیارد کیروش
    1 میلیارد آقایونی که معلوم نیست کی هستن !!!
    500 میلیون بچه های بالا

اون 500 میلیون هم بین 30 تا 40 نفر بازیکنان و کادر فنی پخش میشه !!!
    Last edited by albertxx; 11-07-2014 at 00:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

در رابطه با مجید جلالی هم باید بگم که این آقا مرد خیلی خوبی هست و بی لطفیه که بعضی از افراد در رابطه با این آدم بد میگن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •