تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 473 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    دوست عزيز مثل اينكه شما پست چند سطري منو كامل مخوندي اگه ادعا ميكني كه ويروسي براي جاوا هست حتما خبرش رو از يه جايي درآوردي ديگه درسته ؟ چون نميشه كه شما يه دفعه بياين بگين براي جاوا ويروس هست و لطفا يه آنتي ويروس معرفي كنين ؟ شما يه زحمت بكش براي گفته هات يه سند خبري بزار تا ما قانع بشم و در ضمن بازم تكرار ميكنم كه چون ويروسي فعلا براي جاوا نيست مطمئنا آنتي ويروسي هم وجود نداره مگه اينكه شما خلافشو ثابت كنين
    در مورد ريختن برنامه روي كا 750 هم طبق گفته هاي بالا هيچ موردي نداره و ميتونين بدون هيچ ترسي روي گوشي تم و برنامه هاي ديگه بريزين بازم خودتون ميدونين

رفيق در عالم software هيچ چيزي غيره ممكن نيست ...

داره خودمونی میشه bkalantary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زیر سایه امیرالمومنین

پيش فرض

سلام
    گوشی K750i دارم چند روزی که تو صفحه اصلی در قسمت بالا و پایین به اندازه چند میلیمتر قرمز رنگ شده هر چی عکس زمینه را هم تغییر دادم افاقه نکرد .بردم مغازه ای که کوشی رو ازش خریدم میگه از نرم افزارش هست. وقتی دریچه دوربین را باز میکنم صفحه ال سی دی کاملا طبیعیه . راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه KELIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

w810i دارم.هنگام ريختن يك بازي روي مموري گوشي خاموش شد.وقتي روشن شد منو قابل استفاده نيست به عبارتي نوشته ها در معرض ديد نيستند.حتي نميتونم شماره بگيرم اشكال كجاست؟چه كار كنم؟آيا گوشي كد خاصي داره كه بشه master reset بشه که حداقل بتوانم منوی اصلی و آیکون ها را ببینم ؟جواب فوری

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط peyman_joojoo
    يك سوالي داشتم آيا ميشه رو گوشي k800 سوني اريكسون برنامه نصب كرد . چون شنديم كه يك cd اومده كه با تغييراتي كه در گوشي ايجاد ميكنه قابليت نصب برنامه رو بوجود مياره حالا راست يا دروغ شما به من بگيد كه آيا امكان پذير است ؟
    بله پيمان جان ميشه چرا كه نشه بدون سي دي هم قابليت نصب برنامه هاي جاوا رو داره
    نقل قول نوشته شده توسط peyman_joojoo
    رفيق در عالم software هيچ چيزي غيره ممكن نيست ...
    بله تاييد ميكنم آقا پيمان بنده هم در پست 282 همين موضوع رو تصديق كردم هيچ چيزي بعيد نيست اما در حال حاضر وجود نداره تو آينده مطمئنا شاهد خيلي چيزا خواهيم بود

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bkalantary
    سلام
    گوشی K750i دارم چند روزی که تو صفحه اصلی در قسمت بالا و پایین به اندازه چند میلیمتر قرمز رنگ شده هر چی عکس زمینه را هم تغییر دادم افاقه نکرد .بردم مغازه ای که کوشی رو ازش خریدم میگه از نرم افزارش هست. وقتی دریچه دوربین را باز میکنم صفحه ال سی دی کاملا طبیعیه . راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    دوست عزيز فكر ميكنم با يه مستر ريست حل بشه برو به آدرس :
    Master Reset / General / Setting و بعدش هم يه Reset all بزن به احتمال زياد مشكلت حل ميشه در ضمن يكسري از برنامه هات پاك ميشه اينو در نظر داشته باش ولي بهتر از اينكه مشكلت حل نشه
    خبرش رو هم بزار
    نقل قول نوشته شده توسط KELIS
    w810i دارم.هنگام ريختن يك بازي روي مموري گوشي خاموش شد.وقتي روشن شد منو قابل استفاده نيست به عبارتي نوشته ها در معرض ديد نيستند.حتي نميتونم شماره بگيرم اشكال كجاست؟چه كار كنم؟آيا گوشي كد خاصي داره كه بشه master reset بشه که حداقل بتوانم منوی اصلی و آیکون ها را ببینم ؟جواب فوری
    عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم
    والا نميدونم كه گوشيهاي سوني تو حالت Safe Mode مثل نوكيا ميان بالا يه نه اگه تو اين حالت بياد بالا ميشه يه مستر ريست كرد شايد درست بشه اگه هم نه كه متاسفانه بايد فلش بشه
    Last edited by Mehdi_Full; 10-10-2006 at 21:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان

به نظرم صداي Speaker گوشي W700 ضعيفه!!!
    ميشه بگيد چطور ميتونم با صداي بلندتري mp3 را گوش بدم.؟؟؟

ممنون مي شم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زیر سایه امیرالمومنین

پيش فرض

[QUOTE=Mehdi_MaX]دوست عزيز فكر ميكنم با يه مستر ريست حل بشه برو به آدرس :
    Master Reset / General / Setting و بعدش هم يه Reset all بزن به احتمال زياد مشكلت حل ميشه در ضمن يكسري از برنامه هات پاك ميشه اينو در نظر داشته باش ولي بهتر از اينكه مشكلت حل نشه
    خبرش رو هم بزار

سلام دوست خوبم
    گوشی یکی از همکاران رو نگاه کردم شبیه گوشی من بود خلاصه اینکه اشکال ار تم بود و وقتی تم رو عوض کردیم خطوط قرمز از بین رفت . گوشی من تنها یک تم داره میخوام تم های جدید اضافه کنم امیدوارم درست بشه.
    به نظر منطقی میاد من فکر میکنم چون نور صفحه ال سی دی از بالا و پایین وارد میشه ممکنه تم اصلی و پیش فرض تو تمام گوشی ها به همین گونه باشه.
    درست شد خبرش میدهم تا بقیه دوستان اگه با چنین مشکلی مواجه شدن بدونن چکار کنند.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زیر سایه امیرالمومنین

پيش فرض

سلام
    دوست خوبم
    اگه نرم افزار داخل گوشی رو ارتقا بدم مشکلی بوجود میاد؟؟؟؟
    امکانات اینترنت بنده بد نیست.
    ممنونم
    Last edited by bkalantary; 11-10-2006 at 14:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط radinkhan
    سلام دوستان
    به نظرم صداي Speaker گوشي W700 ضعيفه!!!
    ميشه بگيد چطور ميتونم با صداي بلندتري mp3 را گوش بدم.؟؟؟
    ممنون مي شم.
    دوست من صداي اسپيكرش به نظر من خيلي عاليه (البته تو رده خودش چون مثلا براي من صداي دبليو 900 هم كمه و منو ارضاء نميكنه ) ولي با اينحال وقتي كه داري به يه آهنگ گوش ميدي روي More (بيشتر) بزن تو قسمت اكولايزر برو و تمام موارد رو ببر تا بالا شايد هنوز اونو تنظيم نكردي يه نگاه بكن خبرش رو هم بزار

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

[QUOTE=bkalantary]
    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    سلام دوست خوبم
    گوشی یکی از همکاران رو نگاه کردم شبیه گوشی من بود خلاصه اینکه اشکال ار تم بود و وقتی تم رو عوض کردیم خطوط قرمز از بین رفت . گوشی من تنها یک تم داره میخوام تم های جدید اضافه کنم امیدوارم درست بشه.
    به نظر منطقی میاد من فکر میکنم چون نور صفحه ال سی دی از بالا و پایین وارد میشه ممکنه تم اصلی و پیش فرض تو تمام گوشی ها به همین گونه باشه.
    درست شد خبرش میدهم تا بقیه دوستان اگه با چنین مشکلی مواجه شدن بدونن چکار کنند.
    امكانش هست چون بعضي مواقع بعضي از تمها مشكل دارن و با گوشي سازگار نيستن با عوض كردن تم مشكلش حل ميشه (اتفاقا با اين مشكل قبلا برخورد داشتم) با اينحال اميدوارم بخاطر تمش باشه
    نقل قول نوشته شده توسط bkalantary
    سلام
    دوست خوبم
    اگه نرم افزار داخل گوشی رو ارتقا بدم مشکلی بوجود میاد؟؟؟؟
    امکانات اینترنت بنده بد نیست.
    ممنونم
    نه مشكلي پيش نمياد (البته خودم هنوز اينكارو نكردم و دوست هم ندارم اينكارو بكنم مگر تو مواقع اضطراري) ولي اگه بين آپديت ارتباط اينترنتت قطع بشه به هر دليلي , بايد گوشي رو بدي برات فلش كنن پيشنهاد ميكنم اگه مشكل خاصي نداره دست بهش نزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •