نوشته شده توسط Mehdi_MaX
رفيق در عالم software هيچ چيزي غيره ممكن نيست ...
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
رفيق در عالم software هيچ چيزي غيره ممكن نيست ...
سلام
گوشی K750i دارم چند روزی که تو صفحه اصلی در قسمت بالا و پایین به اندازه چند میلیمتر قرمز رنگ شده هر چی عکس زمینه را هم تغییر دادم افاقه نکرد .بردم مغازه ای که کوشی رو ازش خریدم میگه از نرم افزارش هست. وقتی دریچه دوربین را باز میکنم صفحه ال سی دی کاملا طبیعیه . راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
w810i دارم.هنگام ريختن يك بازي روي مموري گوشي خاموش شد.وقتي روشن شد منو قابل استفاده نيست به عبارتي نوشته ها در معرض ديد نيستند.حتي نميتونم شماره بگيرم اشكال كجاست؟چه كار كنم؟آيا گوشي كد خاصي داره كه بشه master reset بشه که حداقل بتوانم منوی اصلی و آیکون ها را ببینم ؟جواب فوری
بله پيمان جان ميشه چرا كه نشه بدون سي دي هم قابليت نصب برنامه هاي جاوا رو دارهنوشته شده توسط peyman_joojoo
![]()
بله تاييد ميكنم آقا پيمان بنده هم در پست 282 همين موضوع رو تصديق كردم هيچ چيزي بعيد نيست اما در حال حاضر وجود نداره تو آينده مطمئنا شاهد خيلي چيزا خواهيم بودنوشته شده توسط peyman_joojoo
![]()
دوست عزيز فكر ميكنم با يه مستر ريست حل بشه برو به آدرس :نوشته شده توسط bkalantary
Master Reset / General / Setting و بعدش هم يه Reset all بزن به احتمال زياد مشكلت حل ميشه در ضمن يكسري از برنامه هات پاك ميشه اينو در نظر داشته باش ولي بهتر از اينكه مشكلت حل نشه![]()
خبرش رو هم بزار
عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگمنوشته شده توسط KELIS
![]()
والا نميدونم كه گوشيهاي سوني تو حالت Safe Mode مثل نوكيا ميان بالا يه نه اگه تو اين حالت بياد بالا ميشه يه مستر ريست كرد شايد درست بشه اگه هم نه كه متاسفانه بايد فلش بشه![]()
Last edited by Mehdi_Full; 10-10-2006 at 21:22.
سلام دوستان
به نظرم صداي Speaker گوشي W700 ضعيفه!!!
ميشه بگيد چطور ميتونم با صداي بلندتري mp3 را گوش بدم.؟؟؟
ممنون مي شم.
[QUOTE=Mehdi_MaX]دوست عزيز فكر ميكنم با يه مستر ريست حل بشه برو به آدرس :
Master Reset / General / Setting و بعدش هم يه Reset all بزن به احتمال زياد مشكلت حل ميشه در ضمن يكسري از برنامه هات پاك ميشه اينو در نظر داشته باش ولي بهتر از اينكه مشكلت حل نشه![]()
خبرش رو هم بزار
سلام دوست خوبم
گوشی یکی از همکاران رو نگاه کردم شبیه گوشی من بود خلاصه اینکه اشکال ار تم بود و وقتی تم رو عوض کردیم خطوط قرمز از بین رفت . گوشی من تنها یک تم داره میخوام تم های جدید اضافه کنم امیدوارم درست بشه.
به نظر منطقی میاد من فکر میکنم چون نور صفحه ال سی دی از بالا و پایین وارد میشه ممکنه تم اصلی و پیش فرض تو تمام گوشی ها به همین گونه باشه.
درست شد خبرش میدهم تا بقیه دوستان اگه با چنین مشکلی مواجه شدن بدونن چکار کنند.
سلام
دوست خوبم
اگه نرم افزار داخل گوشی رو ارتقا بدم مشکلی بوجود میاد؟؟؟؟
امکانات اینترنت بنده بد نیست.
ممنونم
Last edited by bkalantary; 11-10-2006 at 14:14.
دوست من صداي اسپيكرش به نظر من خيلي عاليه (البته تو رده خودش چون مثلا براي من صداي دبليو 900 هم كمه و منو ارضاء نميكنهنوشته شده توسط radinkhan
) ولي با اينحال وقتي كه داري به يه آهنگ گوش ميدي روي More (بيشتر) بزن تو قسمت اكولايزر برو و تمام موارد رو ببر تا بالا شايد هنوز اونو تنظيم نكردي يه نگاه بكن خبرش رو هم بزار
![]()
[QUOTE=bkalantary]امكانش هست چون بعضي مواقع بعضي از تمها مشكل دارن و با گوشي سازگار نيستن با عوض كردن تم مشكلش حل ميشه (اتفاقا با اين مشكل قبلا برخورد داشتم) با اينحال اميدوارم بخاطر تمش باشهنوشته شده توسط Mehdi_MaX
![]()
نه مشكلي پيش نمياد (البته خودم هنوز اينكارو نكردم و دوست هم ندارم اينكارو بكنم مگر تو مواقع اضطراري) ولي اگه بين آپديت ارتباط اينترنتت قطع بشه به هر دليلي , بايد گوشي رو بدي برات فلش كنن پيشنهاد ميكنم اگه مشكل خاصي نداره دست بهش نزننوشته شده توسط bkalantary
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)