در 600 و 800 کیفیت تقریبا یکسان هست و تفاوت به شدت نا محسوس و زنده بودن رنگ ها و تصاویر در 600 خیلی بهتر و محسوس هست .
مبارکت باشه برادر.
درسنه ، سایز های 48 و 50 به بالا پنل ژاپنی هست و در سایز های پایین تر پنل ها LG هستن . به این موضوع اشراف دارمو قبل از خرید کاملا بررسی های لازم رو انجام دادم.
در فروشگاه های سونی هم سایزهای یکسان رو با هم باید مقایسه کرد که تفاوت مشخص بشه.
اون تفاوتی که من توی تصاویر 600 و 800 دیدم رو اگر عکس میگرفتم با دوربین کاملا میتونستید ببینید.
منم فیلم های فول اچ دی با حجم های 8 تا 50 گیگ که توی اینترنت موجود هست رو دانلود و تماشا میکنمو خیلی لذت بخشه.
در مورد س بعدی بودن 800 خوده فروشنده ها میگفتن اصلا خوب نیست و همینطور توی سایتا هم خوندم و همینطور عینک های 800 اکتیو هست و سنگین و نوع گرون قیمت هست که اگر بخوایید براش عینک تهیه کنید سامسونگ عینک هایی زده که قیمت مناسبی دارن و با این تلویزیون سازگار هستند اگر گیرت بیاد.
در کل من گفتم که پولش برام مهم نبود ولی 800 ارزش یک میلیون تومن اختلاف قیمت رو اصلا نداره.
بحثی که اینجا هست به نوعی اطلاع رسانی هست، دوستانی که قصد خرید دارن با مطالعه و بررسی و مشاده عینی حتما خرید میکنن