تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 50 از 181 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هنوز تو شوكم! اين تيم ما بود؟) برعكس نيجريه بي تاكتيك و مفلوك بايد از ما مي ترسيد چاره اي نيست تاكتيك اين شكلي تو تيم ما جواب مي ده و به

قول دوستان اصلا تيم بالكل تهاجمي بازي كردن تو ذاتش نيست! و قرار هم نبود و نبايد باشه كه كاري به كار دروازه حريف داشته باشيم مگر رو ضربات ايستگاهي و كرنر.
    همين روند رو بتونيم مقابل دو تا تيم ديگه داشته باشيم واقعا عالي ميشه گل نخواستيم گل نخورين

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

پس ما کی قراره پیشرفت کنیم؟بعد از 8 سال رفتن به جام جهانی 1 امتیاز بگیریم و برگردیم ایران؟؟یعنی بعد از این همه سال هنوز نباید به صعود به مرحله بعد فکرکنیم؟عجیبه ها..

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

اگر دل و جرات ایران بیشتر بود میتونست توی ضد حملات به نیجریه ضربه بزنه
    دقیقا نظر منم همینه. تیم ایرانم باید یکم به خودش ایمان داشته باشه که مثه اواخر نیمه دوم بتونه به حمله کردن هم فکر کنه.
    والا با اون استرسی که ایرانیا رفتن تو زمین بهتر از اینم نمیشد.

از همه اینا گذشته وختی بازی پرتغال و آلمان رو دیدم (هر چند شاید بی ربط باشه اما) خوشحال شدم تو کارنامه مون باخت 2 به صفر به آلمان داشتیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به جرات می شه گفت اگر ما 4 تا بازی تدارکاتی با تیمهای درجه اول دنیا می کردیم بسیار بهتر از این می تونستیم بازی کنیم.بازی استرالیا رو دیدین با شیلی؟استرالیا بسیاز فراتر از خودش بازی کرد.شیلی بسیار تیم بهتری از نیجریه هست ولی هر کس که بازی رو دید اقرار می کنه که استرالیا واقعاً خوب بازی کرد و 1 گل زد و دو سه تا هم نزد.این تیم استرالیا از نظر استعداد فوتبالی نمی شه گفت از ما بهترن شاید یه کم.اما چیزی که باعث شده اونا بتونن نمایش خوبی داشته باشن چیزی نیست جز بازیهای تدارکاتیشون اونا با اکوادور،کرواسی،برزیل،فران سه و رومانی بازی کردن که اتفاقاً همه رو هم باختن ولی دارن نتیجه ش رو توی جام جهانی می بینن.

کیروش صریحاً اعلام کرد که تحریمها باعث شده ایران نتونه بازیهای تدارکاتی خوبی داشته باشه که برای این کاری نمیشد کرد.ما باید خدا رو شکر کنیم که توی گروه دوم با اسپانیا،هلند و شیلی نیفتادیم چون خلاقیت توی خط حمله ی این تیمها بیداد می کنه و معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد.
    Last edited by aliano; 17-06-2014 at 14:25.

5. 2 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تو این دو صفحه آخر داشتم می ترکیدم از خنده
    عزیز دل برادر یونان که از ایران خیلی بهتر دفاع می کنه نتونست نتیجه بگیره .
    خوب مطمئن باشید جلو آرژانتین 4 تا نخوریم خوبه
    ببین منم طرفدار ایرانم . کشورمه . ولی قرار نیست رو واقعیت چشم مون رو هم ببندیم .
    اکتفا می کنم به گفته فردوسی پور که قبل بازی با نیجریه حرف جالبی زد .
    گفت : من هرچی فکر می کنم نیجریه همچین بازیکن شاخصی هم نداره که ما نتونیم ببریمشون .
    ولی آرژانتین و بوسنی بحث شون خیلی فرق می کنه . یه نگاه به بازی های آرژانتین با تیم هایی که دفاعی بازی می کردن بکنین ببینین چی سرشون اورده .
    یه نکته دیگه هم لازمه بگم ، درسته ما خوب دفاع کردیم ولی انصافا نیجریه هم بد بازی کرد خیلی بد .

7. 2 کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تو این دو صفحه آخر داشتم می ترکیدم از خنده
    عزیز دل برادر یونان که از ایران خیلی بهتر دفاع می کنه نتونست نتیجه بگیره .
    خوب مطمئن باشید جلو آرژانتین 4 تا نخوریم خوبه
    ببین منم طرفدار ایرانم . کشورمه . ولی قرار نیست رو واقعیت چشم مون رو هم ببندیم .
    اکتفا می کنم به گفته فردوسی پور که قبل بازی با نیجریه حرف جالبی زد .
    گفت : من هرچی فکر می کنم نیجریه همچین بازیکن شاخصی هم نداره که ما نتونیم ببریمشون .
    ولی آرژانتین و بوسنی بحث شون خیلی فرق می کنه . یه نگاه به بازی های آرژانتین با تیم هایی که دفاعی بازی می کردن بکنین ببینین چی سرشون اورده .
    یه نکته دیگه هم لازمه بگم ، درسته ما خوب دفاع کردیم ولی انصافا نیجریه هم بد بازی کرد خیلی بد .
    خوب الان ما چکار کنیم که شما خندت نگیره ؟؟ الان فقط امثال شما میدونند ورزش این مملکت مخصوصا فوتبال داغونه وضعش . مثلا قبل جام جهانی نمیدونستیم ایران قراره دفاع کنه بلکه الان شوکه شدیم این بازیو از ایران دیدیم؟؟ میگفتیم قراره هر 3 بازی رو مفتضحانه ببازیم که اولیش رو جستیم به قولی ..
    در ضمن اسپانیا 5 تا از هلند میخوره .. پرتغال 4 تا از آلمان .. هندوراس 3 تا از فرانسه ... حالا مثلا ما 4 تا از آرژانتین قراره بخوریم فاجعه رخ میده ؟؟؟؟

9. 8 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

این طرز بازی وقتی تاثیر خودش رو نشون میده که بتونیم از ارژانتین هم به همین شکل 1 امتیاز بگیریم

ولی اگه قراره از ارژانتین ببازیم حداقل بهتره قشنگ بازی کنیم خوردن 1 گل یا 6 گل فرقی نمی کنه در عوض روح مون از دیدن گل های زیبای ارژانتین شاد میشه از این بازیکنا هم توقعی نداشته باشیم بهتره

مسخره ترین اتفاق دیشب هم پخش ترانه " قهرمانان پیروز باشید" بعد از بازی بود.
    Last edited by arash59b; 17-06-2014 at 14:54.

11. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام

اولین کلین شیت تاریخ ایران در جام جهانی رو تبریک میگم.

.
    من بدبخت هم داشتم واسه امتحان می خوندم، هم بازی رو می دیدم...
    .
    .
    بازی از نظر من:
    1. کلا بچه هامون توی مصاف های تک به تک بدجوری کم آوردن (دلیلش هم واضحه )
    2. بیست دقیقه اول بازی کلا بچه ها خیلی استرس داشتن و هول بودن و سیستم علی اصغری رو به دنیا معرفی کردن...
    ولی بعدش کاملا بازی رو کنترل کردن...
    3. اونجایی که حقیقی مستقیم توپ رو زد بیرون، اگه ورزشگاه بودم مطمئنا مکان رو ترک می کردم...

4. اونجایی که سید جلال خورد زمین + اون دوتا موقعیت اواخر بازی نیجریه، اگه پولادی نبود، مطمئنا گل می خوردیم....
    .
    .
    .
    دژاگه در حد انتظار ما ظاهر نشد ( چون کاملا آنالیز شده بود و میدونستن چیکار میخواد بکنه )

آندو واقعا فوق العاده بود و توی مصاف های تک به تک کم نمی آورد.
    پولادی خیلی خوب بازی کرد.
    .
    .
    به نظر شما اگه به جای نکونام، رضا حقیقی می بود بهتر نبود؟؟
    دلیل من:
    حقیقی به شدت جنگنده تر از نکونامه و این همین چیزی بود که جز آندو در تیم کسی انجام نداد...
    نکونام به دلیل تجربه ملی زیادی که داره، جلوی بازیکنان بزرگ آرژانتین خیلی بیشتر میتونه بهمون کمک کنه تا برابر نیجریه...
    .
    .
    .
    همون طور که میدونین ابی میکل عنوان بهترین بازیکن زمین رو کسب کرد.
    ولی برای ما آندو بهترین بازیکن بود... بدون شک... بعدشم پولادی... ( نظر منه و نظر شما هم محترم )
    .
    .
    .
    علیرغم ترس هایی که از سمت چپ داشتیم، به نظر من پولادی وظیفه اش رو به نحو احسن انجام داد!!!

از نگاه سایت آنالیزگر whoscored پولادی از ایران با نمره 7.7 ( خیلی خوب ) بهترین بازیکن زمین شد!

13. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب الان ما چکار کنیم که شما خندت نگیره ؟؟ الان فقط امثال شما میدونند ورزش این مملکت مخصوصا فوتبال داغونه وضعش . مثلا قبل جام جهانی نمیدونستیم ایران قراره دفاع کنه بلکه الان شوکه شدیم این بازیو از ایران دیدیم؟؟ میگفتیم قراره هر 3 بازی رو مفتضحانه ببازیم که اولیش رو جستیم به قولی ..
    در ضمن اسپانیا 5 تا از هلند میخوره .. پرتغال 4 تا از آلمان .. هندوراس 3 تا از فرانسه ... حالا مثلا ما 4 تا از آرژانتین قراره بخوریم فاجعه رخ میده ؟؟؟؟
    نه عزیزم
    ببین کل حرف من اینه
    هرچی بیشتر بری بالا موقع افتادن بیشتر درد داره

حالا هرچی می خواهی جبهه گیری کن . واقعیت که عوض نمی شه داداش .
    مگه ما جام جهانی 2006 همین کار ها رو نکردیم . نتیجه اش رو هم دیدیم

15. این کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این طرز بازی وقتی تاثیر خودش رو نشون میده که بتونیم از ارژانتین هم به همین شکل 1 امتیاز بگیریم

ولی اگه قراره از ارژانتین ببازیم حداقل بهتره قشنگ بازی کنیم خوردن 1 گل یا 6 گل فرقی نمی کنه در عوض روح مون از دیدن گل های زیبای ارژانتین شاد میشه از این بازیکنا هم توقعی نداشته باشیم بهتره

مسخره ترین اتفاق دیشب هم پخش ترانه " قهرمانان پیروز باشید" بعد از بازی بود.
    کاملا موافقم

17. این کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •