روی v3i & v3x جواب میده!!!
روی v3i & v3x جواب میده!!!
عزیز یه بار دیگه سوالت رو می پرسی من تو این چند صفحه چیزی ندیدم!!!
شاید من و دوستان بتونیم کمکت کنیم!!!
نرم افزار p2ktools
این هم یک راه برای فعال کردن اینdelivery report البته برای این کار باید نرم افزاری که من آپ کردم رو داشته باشید
در مورد نرم افزار p2ktools كه لينك دانلودشو دادم بايد بگم اين نرم افزار كار هكرهاي روسيه است و خلاصه خيلي كارش درسته
اين نرم افزار شما رو قادر ميسازه سواي همه كارهاي معمول روي گوشيتون كه ميتونيد انجام بديد بدون دانلود كردن سيم بعضي تغييرات رو در جا در سيم گوشيتون انجام بدين و نتايج اونو تو گوشيتون ببينيد
لطفا دقيقن به تغييراتي كه ميتونيد اعمال كنيد دقت كنيد بعد از هر كاري بايد ذخيره رو بزنيد و بعد دكمه رياستارت تا نرم افزار گوشي رو ريست كنه و بعد حالشو ببريد
البته اول دكمه read options رو ميزنيد تا نرم افزار ديتا تو گوشيتونو بخونه و بهتون نشون بده كدوم فعاله و كدوم فعال نيست بعد بر حسب نياز خودتون تيك ميزنيد يا تيك رو برميداريد بعد هم سيو و ريست
(اینم از زحمات دوست خوبم سه سوت بود)
شما برای تغییرات باید تو قسمت other feature برید !! اونجا دیگه همه چیز مشخصه!!
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GsM; 03-01-2007 at 10:27.
ببین منظورت رو دقیقا متوجه نمیشم!!!میشه واضح تر بگی!!!
با این گوشی میشه با هندز فری و بلوتوس گوش داد ؟؟!!
ببین . میشه هندز فری را بذاری توی گوش. بعد یه اهنگ هم روی گوشی پخش کنی. گوشی با بلوتوس اون اهنگ را داخل هندزفری بفرسته ! فقط بعضی از گوشی ها میشه. V3x چطور؟؟؟؟ اصلا میشه ؟؟
بله میشه با هندزفری بلوتوث آهنگ گوش داد تست کردم.
Last edited by M.etallic.A; 03-01-2007 at 17:27.
seem رو بیخیال... برو تو برنامه motorola phone تو قسمت sms config تیک delivery report رو بزن و بعد ok کن...
1- نه نیازی نیست.
2- وقتی به اینترنت وصل میشی ( باگوشی ) و فایل دانلود میکنی . بستگی به اینکه اون فایل عکس باشه یا آهنگ باشه یا فایل تصویری و یا بازی و برنامه ، تو یکی از اون شاخه ها save میشه و بعد از اونجا میتونی بریزی رو حافظه گوشیت.
3- فعلا گوشی اینجا نیست بعدا بهت میگم.
بقیه رو هم گوشی دستم اومد بهت میگم...
توضیح : من n73 دارم و v3x ماله برادرمه...
قرار بود من تو صفحات تاپیک بگردم و لینک همه موضوعات جالبی که اینجا مطرح شده رو بزارم اما متاسفانه فرصتش پیش نیومد. تو همین تاپیک حالا نمیدونم کدوم صفحه یه دوستی به اسم amertad آموزش کامل فلش کردن رو به صورت یه فایل pdf گذاشته که توش لینک دانلود برنامه rsd lite و مانسترپک عربی هم هست. صفحات 20 تا 30 رو بگرد احتمالا اونجا باشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)