حذف شود......
حذف شود......
Last edited by sasan.69; 12-07-2014 at 12:34.
سلام بله مطمئن باشید که عالیه این تبلت دو مدل داره یکی تک سیمه یکی دوسیم مدل دوسیمش از تک سیمش کمی ضعیف تره یعنی از لحاظ سی پی یو و دوربین ضعیف تره ولی اگه شما براتون وبگردی فقط مهمه و میخواین کم تر خرج کنید همون مدل دوسیم رو بگیرید چون ارزون تره و اگه هم براتون فقط وبگردی مهمه کارتونو راه میندازه خیالتون راحت
اگه سوال دیگه ای هم دارین در خدمتم
الان دارم با همین تبلت مینویسم. ازش راضی هستم خیلی خوبه مشکلی که دارم اینه که توی اپرا نمیتونم برای کیبردی که از طریق کابل وصل کردم زبان انتخاب کنم. بقیه نرم افزارها مشکلی با کیبرد کیف تبلتم ندارن یه آیکون کوچیک میاد بالا سمت راست قسمت نوتیفیکشن ها که باهاش زبان رو انتخابش میکنم ولی وقتی با اپرا کار میکنم اینجوری نیست
سلام شما قبل از اینکه کیبردو به تبلت وصل کنید زبان کیبرد خود تبلت رو فارسی کنید بعد که فارسی شد کیبردو وصل کنید،، موفق باشید
دوستان من تبلتمو به 4.4 اپديت كردم ولي
هنوز مشكل تاچش مخصوصا تو كيبورد رفع نشده. مشكل تاچو كسي داره هنوز ؟
تو بازيه كلش او كلنز وقتي ميخوام چت كنم ، هميشه با كيبورد درگيرم.
احساس ميكنم يكم فضاي خالي رمش كمتر شده نسبت به 4.3
خيلي تفاوت خاصي احساس نميشه فقط ظاهرش يكم شكيل تر شده.
هات اسپاتشم كه درست شده خدارو شكر.
خب دوستمن خودت داری اینجا بیان میکنی همه ی مشکاش حل شده باز میگی هیچ فرقی با4.3 نکرده؟!
شما اگه از کبیبرد خود ایسوس استفاده میکنی این کارو نکن یا از کیبرد اندروید استفاده کن یا از کیبرد اندروید ال که من ازش استفاده میکنم خیلی از کیبرد ایسوس و اندروید بهتره و هیچ لگی نداره
سلام
اقا نمیدونم باسه تابستون یا نه ولی دستگام دور و بر دوربین به شدت داغ میشه!!
مصرف باطری هم چند برابر شده که من مجبورم وسط روز بزنم شارژ که اصلا یابقه نداشته!
به نظرتون اپدیتی میدن که ایناش درست شه!؟
سلام نهدبخاطر تابستون نیست بخاطر اینه که CPU این تبلت کنار هون دوربینه بشدت داغ میکنه که این بخاطر اینه که بدنه این تبلت پلاستیکیه و بخاطر کار های سنگین داغ میکنه
اخه اینقدر داغ نمیکرد!چند روزه شاید تا ۴۰ ۴۵ هم میرسه!
مصرف باطریشم که ترکونده !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)