آقا شرمنده یه سوال .. بخوام از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم فقط باید آی پی اون شرکت رو جایگزین کنم ؟
پینگ راصد چطوره ؟ زیر 100 هست ؟
آقا شرمنده یه سوال .. بخوام از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم فقط باید آی پی اون شرکت رو جایگزین کنم ؟
پینگ راصد چطوره ؟ زیر 100 هست ؟
فقط باید به دکلش وصل بشی
پینگ راصد خوبه ولی برای من هیچی رفاتک نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس چرا من هنوز دارم؟
آرمین جان کسایی که از قبل سرویس دارن براشون فعاله ولی وقتی جدید تمدید کنی شبانت میپره![]()
به هر حال من که رفتم آسیاتک
ببینم وضعیت آسیاتک چه جوره
آسیاتک که برا خودش یکی از عجابب اینترنته سرعت باز کردن سایتهای داخلی بالاست ولی برای خارجی ها مشکل داری مثلا سرعت دانلود از پی سی دانلود ده مگ بود ولی برای دانلود سرورهای خارجی سه چهار مگ اونم با نوسان تا سه ماه پیش که این شکلی بود
پینگ راصد چقدر هست؟ با گوگل من از مخابرات حدود 120 میشه. راصد همین قدره؟ تو ساعت شبانه و روزانه پینگ فرق میکنه؟
دوستان برای ای دی اس ال نامحدود کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
فکر کنم اصلا میخوان نامحدود رو جمع کنن سرعت 10 مگ بدن که بیان الکی بگن ما پهنای باند رو بردیم بالا ............
شرکت های دیگه هم جمع کردن نامحدودشون رو مثلا بدر رایان جنوب هم جمع کرده احتمالا تا چند سال آینده کلا برق رو هم قطع می کنن![]()
تو به من نامحدود نیشان بدی اولمن میرم 6 ماهه شارژ میکنم
پارس آنلاین نامحدود داره ولی گرونن به نظر.
من اصلا نمیتونم به غیر از نامحدود، خودشون دارن کاری میکنن آدم بره --- چیزی بگیره برای دانلودش.
والا بازی آنلاین که بزنی، اگر شُخمی نباشه، ساعتی 30-40 مگ میخواد. با فرض روزی 6 ساعت بازی، میشه تقریبا 300مگ(با ارسال) و نهایتا ماهی حدود 9گیگ فقط برای بازی، از طرفی آپدیت هم میشن، از طرفی دانلودهای سریال و ... هم هست....
پارس آنلاین پینگش خوبه حداقل؟ من اینجا با گوگل 120 میگیرم تقریبا... نمیخوام کلی هزینه ی اضافی راه اندازی بدم و تابستون نتونم بازی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)