خوب دیگه عرض کردم بازیتون کرک شدس....اگه میخوای واقعا بازی رو اجرا کنی باید اورژینال بخری (99 هزار تومن)یا اینکه ویندوزت را به ویندوز8 یا 7 تغییر بدی!!![]()
خوب دیگه عرض کردم بازیتون کرک شدس....اگه میخوای واقعا بازی رو اجرا کنی باید اورژینال بخری (99 هزار تومن)یا اینکه ویندوزت را به ویندوز8 یا 7 تغییر بدی!!![]()
کلا قید این فیفا رو زدیم .ریلود هم فکر نکنم کلا کرکش کنه.
سوال 1: پس چرا این سایتا زدن منتظر کرک بهتر باشید؟
سوال 2 : آپدیت نقل و انتقالات فیفا 14 رو فیفا 13 نصب میشه یا نه؟
سلام دوستان.من ویندوز 8.1 دارم.اونم 64 x
بازی رو هم از سایت خوبه پی سی دی دانلود کردم.راحت دارم بازی میکنم.
شما بازی رو پاک کن.دوباره نصب کن.همون پچ ابدیت رو بریز تو بازی.هم اون 2 گیگ رو هم اون 55 مگابایتی رو.بعد رو فایل patch اوکی میکنی.یا همون اکسترکت.بعد تو سرچ ویندوزت میزنی msconfig بعد میری رو قسمت بود safe boot رو فعال میکنی بعد ریستارت . انتی ویروست کلا خاموش باشه. بعد میری تو پوشه بازیت روی فایل 3 کیلوبایتی که FIFA-14-Update-1 راست کیلیک میکنی و run to administrator میکنی.میزاری 7 تا کامل بشه.بعد n رو تایپ میکنی و اینتر رو میزنی.باز تایپ کن msconfig برو رو قسمت boot تیک safe boot رو بردار ریستارت کن .
بقیه کارا رو هم این دوسته خوبمون کامل گفته.
سلام فیفا بازهای عزیز
2تا اموزش به عشق فیفاامیدوارم جواب بده دهنم سرویس شد تا اینا رو نوشتم
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مشکل بیرون پریدن)
http://s3.picofile.com/file/7984341826/jump_out_FIFA14_M_Pishro_.pdf.html
طبق همین گفته ها عمل کن.درست میشه. تا حالا اینقدر تایپ نکرده بودم.
امیدوارم مفید بوده باشه.
مرسی از همه بچه ها
ویندوز 8.1 64x عشقست....
میخوام دیگه بتلفیلد 4 بازی کنم.
بای
![]()
راستی کرک 4 رو هم بریزی تو بازی.چیزی هم پاک نکنی..![]()
دوستان من با این کرک راحت داخل بازی رفتم و هیچ مشکلی نداشتم...البته یه بازی بیشتر انجام ندادم و فعلا تو کریر امتحان نکردمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غیر از کرک که تو پوشه ی بازی قرار دادی چه چیزی نصب کردی؟
بازی شرکتی بود یا از سایتا دانلود کردید؟ کدوم سایت؟
کارت گرافیک و ... رو به روز کردید؟
ویندوز شما چیه؟
مشکلاتی از قبیل لرزش دوربین یا سیاه و سفید شدن بازی یا بیرون پریدن یا بزرگ بودن توپ و ... ندارید
![]()
آپدیت 2 گیگی و فایل اجرایی 50 مگی رو نصب کردم...
ویندوز و کارت گرافیک رو آپدیت کردم...برنامه هایی که برای 13 هم لازم بود تا اجرا بشه و تو تاپیک کفتن نصب کردم...
بازی رو همون اول دانلود کردم...
هیچ مشکلی نداشم...قبلا تا تو بازی خطایی گرفته میشد از بازی میپرید بیرون که با این کرک مشکلی نداشم من...البته هنوز کریر رو انجام ندادم ببینم تو اون هم بدونه مشکل هست یا نه
اقایان خواهشا اگخ کسی تو کریر به سال دوم رفته بیاد اینجا بگه چیکار کرده..شمایی که میای میگی اینکارو کن اونکارو کن مگه ملت گاگولن که فقط شما درست کردی بازی رو..؟؟؟
عزیز ما از همون اول هم تو بازی کیک اف مشکلی نداریم..کریر رو اگه تونستی بری تو سال دوم بیا اینجا پیغام بزار..هی میگین اینکارو بکن اونکارو بکن..پدر کامپیوتر رو درواردین..وقتی خودتون امتحان نکردین کامنت نزارین..
آ باریکللا![]()
لینک آخرین کرک ارائه شده که ادعا میشه تمام باگهای بازی رو از بین برده در پست اول قرار گرفت...
کرک ورژن جدید (5) رو تست کردم خیلی عالی کار کرد بالاخره یک بازی رو من تونستم به پایان برسونم...شماها هم تست کنید حتما مشکلاتش ظاهرا بالاخره حل شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)