سلام
من بازی رو نمیتونم نصب کنم آخرای نصب dvd1 ارور reading from file......dt30.cpk. میده در حالیکه این فایل با همون سایز 444mb نصب شده ولی نمیدونم چرا ارور میده لطفا راهنمایی کنید dvd2 رو هم که میزارم قبول نمیکنه
سلام
من بازی رو نمیتونم نصب کنم آخرای نصب dvd1 ارور reading from file......dt30.cpk. میده در حالیکه این فایل با همون سایز 444mb نصب شده ولی نمیدونم چرا ارور میده لطفا راهنمایی کنید dvd2 رو هم که میزارم قبول نمیکنه
سلام
همونطور که قبلا گفته بودم مدل کارت گرافیک من nvidia 9400gt هستش و آخرین ورژن آپدیت رو نیز براش نصب کردم و تمام برنامه های جانبی برای نصب بازی رو هم نصب کردم اما بازهم موقع اجرای بازی اخطار vram میده
دیگه واقعا موندم چیکار کنم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اینم مشخصات سیستم من در تنظیمات بازی
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz x 2 (2.80Ghz)
2.0 GB
NVIDIA GeForce 9400GT (PS4.0/VS4.0)
VRAM : 80 MB
Shared : 1.0 GB
بهتون پیشنهاد میکنم غید این بازی رو بزنید با این کارت گرافیک حتی رو دیتیلز پایینم درست حسابی نمیتونین بازی کنین ..!
سلام من این بازی رو به صورت image دانلود کردم
اان که میخوام نصبش کنم این ارور رو میده:
error 1309.error reading from fille: j:\program file\\konami\pro evolution soccer 2014\
data\dt00.cpk.
verify that the file exists and that you can access it.
لطفا کمکم کنید
بچه ها این یعنی چی اروری که واسه CPU میده ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مقدار سی پی یو پاینه ...
فکر نکنم اجرا بشه
فکر نکنم دیگه بازی های 2014 رو cpu celeron اجرا بشن
اخه داداش سی پی یو خودم از این پایینه 2.5 تو اون اجاره میشه تو اینم اجارا میشه خیلی خوب ولی موقعی که میری تو بازی تصویر اهسته میشه
دوست عزیز این سیستم ... واسه اجرای این بازی ضعیفه ...
سی پی یو خودت مطمئنی تک هسته ای است
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
این سیستک اصلی خودمه
cpu خودم اصلیم اینه داداش[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by همتی علی; 12-03-2014 at 19:48.
عزیز برادرمال شما پنتویوم هست اش (دو هسته )
دیگه سی پی یو celeron تک هسته ای بازی های 2012 به بالا رو نمی کشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)