من برای اجرای بزی مزرعه دار ps1 دردسر دارم اگه میشه یه برنامه ی شبیه سازی بهم معرفی کنید.
متشکرم.
من برای اجرای بزی مزرعه دار ps1 دردسر دارم اگه میشه یه برنامه ی شبیه سازی بهم معرفی کنید.
متشکرم.
اول تو انجمن یه نگاهی بکن ندیدی بپرس عضویتتم تبریک میگم
اين برنامه رو از كجا بايد پيدا كنم؟روش ساختن درياو مجازي رو هم اگه ميشه توضيح بدينیه فایل iso از cd با winiso یا برنامه های مشابه بگیر و run iso رو بزن
یا درایو مجازی بساز
دوستان من سي دي كه من گرفتم محتوياتش به اين نحو هست من ميتونم بازي رو از روي سي دي رام اجرا كنم اما بعضي وقتا قفل ميزنه ميخوام بازي رو از روي هارد اجرا كنم چطوري ميتونم از سي دي بازي كپي بگيرم؟لطفا دقيق راهنمايييم كنين
ممنون
![]()
با Clone CDكپي بگير و با DEamon tools ايميج رو بازخواني كن با با clone Image drive
ok تست ميكنم ببينم چطوره
سلام بچه ها خسته نباشيد من يه مشكلي داشتم در رابطه با برنامه شبيه ساز پلي استيشن به نام epsxe
كه ورژن 1.6 هستش
مشكلي كه دارم اينه كه من همه تنظيماتش رو با دقت انجام دادم ولي وقتي كه سي پلي استيشن رو ميارم و از منوي فايل اجرا رو ميزنم كامپيوترم يه هو ريستارت ميشه. لطفا اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه كه چي كار كنم.
اگه كسي خواست راهنماييم كنه برام تو اين ادرس آف بذاره خدا پدر و مادرشو بيامرزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Clone CD رو دانلود كردم ولي نتونستم دقيق چيزي كه شما گفتين انجام بدم من ميخوام با شيبه ساز باري رو از روي سي دي اجرا كنم لطفا دقيق تر راهنمايي كنين
سلام.
یه سوال داشتم اگه میشه خیلی سریع جواب بدید.
وقتی یه بازی مثل most wanted (حالا نمیدونم درست نوشتم یا نه) بازی میکنید.صفحه بازی نصف میشه.
میشه کاری کرد که بازی رو روی 2 تا tv بازی کرد؟
مثل همون شبکه کردن. میشه با یه دستگاه کاری کرد که بازی رو 2 تا tv باشه.و دیگه صفحه بازی 2 تا نشه؟
ممنون.
سلام.
یه سوال داشتم اگه میشه خیلی سریع جواب بدید.
وقتی یه بازی مثل most wanted (حالا نمیدونم درست نوشتم یا نه) بازی میکنید.صفحه بازی نصف میشه.
میشه کاری کرد که بازی رو روی 2 تا tv بازی کرد؟
مثل همون شبکه کردن. میشه با یه دستگاه کاری کرد که بازی رو 2 تا tv باشه.و دیگه صفحه بازی 2 تا نشه؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)