خب ظاهرا یه سوء تفاهمی ایجاد شده. انتظارش رو هم داشتم چون خیلی تند بود نظرم.
ببین محمد جان. یه بار هم سر قضیه ی U5 یه همچین اختلاف نظری پیدا کردیم. قضیه اینجاست که من جدیدا متوجه شدم نباید بیش از حد روی حرف یه سری ریویوها حساب باز کرد. البته در مورد اون قضیه ی U5 تا حدودی حق با شما بود. چون یا ازش ریویو نبود یا اینکه زیاد تعریف نکرده بودند (در مقایسه با 7 که حتی خیلی بیشتر از D2 ازش تعریف کرده بودند. با این که D2 مدل بالاتر و کامل تریه). ولی تجربه ی شخصی من چیز دیگه ای بود. من مخصوصا جدیدا خیلی روی کیفیت صدا حساس شدم. یک مدت مدیدی از D2 استفاده کرده بودم و وقتی U5 رو امتحان کردم متوجه شدم که صداش اگه بهتر نباشه بدتر نیست (البته بلندیش در اون حد نبود).
حالا بگذریم. نمیخوام زیاد از بحث منحرف شم. حرفم اینه که اون چیزی که ما تو ریویوها میخونیم کاملا نسبیه. اون کسی که ریویو رو نوشته مثل کامپیوتر نیست که بگه 2 در 2 میشه 4. اون نظرشو میگه. اگه نظر همه در مورد همه چیز یکی بود که این همه تنوع جنس وجود نداشت.
مثلا این که یکی گفته 555 برای کسی خوبه که گاه و گداری موزیک گوش میده به نظرم یه حرف کاملا مسخره س. (البته توهین به شما نباشه. در مورد اون کسی که این حرف رو زده میگم). خب از چه نظر میگه؟ اگه از نظر کیفیت صدا میگه که کیفیت صداش خیلی عالیه. اگر هم از نظر راحتی میگه که باز هم راحتیش فوق العاده س.
در مورد cnet هم شما که استاد مایی حتما بهتر میدونی که در مورد هدفون و اینجور چیزا زیاد تخصصی با قضیه برخورد نمیکنه. مثلا یه سری به قسمت ماشین cnet بزنین. اومده نصف مقاله رو اختصاص داده به این که سیستم GPS این ماشین چطوری عمل میکنه و سیستم صوتش چه جوریه. به قول معروف:
a jack of all trades is a master of none
و اما در مورد مطلبی که خود سایت سنهایزر عنوان کرده. قبلش گفته باشم که من تمام مدل های سنهایزر رو مثل کف دستم میشناسم و تمام مطالبی که سایت راحع بهشون نوشته رو از حفظم. اتفاقا اصلی ترین نکته ای که در مورد 555 بهش اشاره شده همین قضیه ی home theater و movies هست و این هم اول گفته و بعد رفته سراغ موزیک. ولی دلیل نمیشه که بگیم این هدفون به درد موزیک نمیخوره و حرفه ای نیست و برای کاربر آماتور طراحی شده. سری HD کلا همگی برای موزیک طراحی شدن. حالا سنهایزر روی این مدل اومده روی این قابلیت هم مانور داده. ولی هیچ سایت معتبری ندیدم که گفته باشه به درد موزیک نمیخوره.
بر این موضع هم که گفتم تفاوت از زمین از آسمان است هم پافشاری میکنم. خب من که نمیخوام اغراق کنم یا اینکه بخوام یه هدفون رو خورد کنم و بکوبم زمین. چیزی که شنیدمو میگم. خب حالا شما به جای این که بحث کنی که چرا این تفاوت رو احساس کردم و شاید شرایط مناسب نبوده داری قضیه رو به کل زیر سوال میبری و میگی "اشتباه شنیدی". خب من که خودمم قبلش گفتم که ریویو های بسیار خوبی دیده بودم از این هدفون. اومدم تجربه ی شخصی خودمو گفتم و این هم گفتم که برام عجیب بود که نظرم چیزی غیر از اون بود که خونده بودم. حالا اگه کسی احساس کرد بهش توهین شده میتونه قبول نکنه. من که نخواستم نظرمو تحمیل کنم.
در مورد منبع هم فقط به دو مورد بسنده میکنم. یکی سایت goodcans.com که مطمئنا از اون cnet خیلی بهتره. و یک مورد هم این که پیشنهاد میکنم برین تو فروم های سایت headfi.com از غول های صدا بپرسین نظرشون در مورد HD215 چیه که شما دارین میگین از 555 بهتره.
در آخر یک بار دیگه لازم میدونم تکرار کنم که هر کس یه نظری داره و یه انتظاراتی که لزوما با یک فرد دیگه همسو نیست. ببخشید که پرحرفی کردم و سرتونو درد آوردم.