تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 752 اولاول ... 4046474849505152535460100150550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

از سایت رسمی خود هدفون بخوانید :

(به نظرتون مثلا مرض داشتن که اول سینمای خانگی رو ذکر کردن؟ ... که کاربرها بدبین بشن؟ ... نکته کنکوری بوده؟)

از ریویوی سایت معتبر Cnet بر این هدفون بخوانید:

از کی تا حالا قرار ما این شده که حرف کمپانی رو قرار بدیم که مثلاً اگه گفت آدیوفیل پس یعنی آیه قران؟ (سری 5 اول سری Hifi بود اگه درست یادم مونده باشه و بعداً به سری 6 که آدیوفیل واقعی بود اضافه شد)... قرار ما اینه که نیاز کاربر رو ببینیم و نظر بدیم ... چندین بار اینو عرض کرده بودم در بحث های دیگه : نظر و شناخت رو با هم قاطی نکنید ... وگرنه اینکه پیش خودم بگم " خب اینا توی یه سری هدفون هستند و چون این مدلش بالاتر پس بهتره دیگه " که کاری نداره ... اشتباه نکنید " نمیگم غلطه " ؛ میگم "ساده اس" ... یعنی چی ؟ ... یعنی وقتی دوستی نیازش با هزینه کمتر و مدل مناسب تر تامین میشه ، من وظیفه ام می دونم که براساس شناختم(و نیاز ایشون) نظر بدم ، نه براساس نظر شخصی ام!! ...

ببینید من باز نقل قول می کنم:

از ریویوی بسیار خوب dansdata که کلی هم تعریف کرده ولی ببینید به این میگن یه نظر درست و منطقی:

(میگه : طبق استاندارد روزمره یه آدم عادی عملکرد خوبی داشته و با توجه به قیمت مناسبش عالیه)

از ریویوی بسیار خوب آل گوردون بخونید که توصیه هاش طلاییه ؛ کلی هم تعریف کرده ولی ضمناً گفته:

(میگه : انتخاب مناسبیه اگه استفاده مداوم ندارید و گاهگاه استفاده می کنید)

همه اینا رو میگم جناب پراولر که بازم برای چندمین بار ازتون بخوام از اظهارنظرهایی مثل این (که از بدشانسی شما HD280 یکی از تحسین شده ترین مدلهای سن هایزره) اجتناب کنید:

این رو من از یه کاربر تازه کار انتظار دارم نه از شما ... (جسارت نشه؛ این یه تهدید نیست ، صرفاً یه خواهش دوستانه اس - که می تونید هم گوش ندید و اصلا یه جورایی هم حق داره یه کاربر که بگه " به تو چه" ... )

بحث تست های این تیپی هم که واردش نشیم بهتره (که من سری 5 رو فکر کنم 2 سال پیش تست کردم!)... یه نمونه داشته باشید : بنده هفته پیش 10 هزار تومن پول کافی شاپ پیاده شده که هدفون مدل shure دوستی که از هلند اومده بود رو تست کنم (حاضر نبود بیاد مجبور شدم دعوتش کنم کافی شاپ - در واقع خرش کنم!!) ... متاسفانه اصلاً اون چیزی که فکر می کردم نبود کیفیتش .. آیا این یعنی اون هدفون بد بوده؟(یه هدفون تحسین شده بود) ... یا اینکه شرایط تست من استاندارد نبوده ؟ ... حدس بزنید ...

بطور مشابه آماده هستم اگه منبعی برای حرفاتون دارید ازشون استفاده کنم ... و البته امیدوارم اون دوستمون از خرید 555 پشیمون نشه که قطعاً عالیه و این یه بحث فنیه دیگه اس و برعکس دوستمون که یه مدل رو به آسمون میبره و یه مدل تحسین شده دیگه رو زمین می کوبه ، بنده علاقه ای به مدال دادن به هدفونهای سطح بالا ندارم ...
    خب ظاهرا یه سوء تفاهمی ایجاد شده. انتظارش رو هم داشتم چون خیلی تند بود نظرم.

ببین محمد جان. یه بار هم سر قضیه ی U5 یه همچین اختلاف نظری پیدا کردیم. قضیه اینجاست که من جدیدا متوجه شدم نباید بیش از حد روی حرف یه سری ریویوها حساب باز کرد. البته در مورد اون قضیه ی U5 تا حدودی حق با شما بود. چون یا ازش ریویو نبود یا اینکه زیاد تعریف نکرده بودند (در مقایسه با 7 که حتی خیلی بیشتر از D2 ازش تعریف کرده بودند. با این که D2 مدل بالاتر و کامل تریه). ولی تجربه ی شخصی من چیز دیگه ای بود. من مخصوصا جدیدا خیلی روی کیفیت صدا حساس شدم. یک مدت مدیدی از D2 استفاده کرده بودم و وقتی U5 رو امتحان کردم متوجه شدم که صداش اگه بهتر نباشه بدتر نیست (البته بلندیش در اون حد نبود).
    حالا بگذریم. نمیخوام زیاد از بحث منحرف شم. حرفم اینه که اون چیزی که ما تو ریویوها میخونیم کاملا نسبیه. اون کسی که ریویو رو نوشته مثل کامپیوتر نیست که بگه 2 در 2 میشه 4. اون نظرشو میگه. اگه نظر همه در مورد همه چیز یکی بود که این همه تنوع جنس وجود نداشت.
    مثلا این که یکی گفته 555 برای کسی خوبه که گاه و گداری موزیک گوش میده به نظرم یه حرف کاملا مسخره س. (البته توهین به شما نباشه. در مورد اون کسی که این حرف رو زده میگم). خب از چه نظر میگه؟ اگه از نظر کیفیت صدا میگه که کیفیت صداش خیلی عالیه. اگر هم از نظر راحتی میگه که باز هم راحتیش فوق العاده س.
    در مورد cnet هم شما که استاد مایی حتما بهتر میدونی که در مورد هدفون و اینجور چیزا زیاد تخصصی با قضیه برخورد نمیکنه. مثلا یه سری به قسمت ماشین cnet بزنین. اومده نصف مقاله رو اختصاص داده به این که سیستم GPS این ماشین چطوری عمل میکنه و سیستم صوتش چه جوریه. به قول معروف:
    a jack of all trades is a master of none

و اما در مورد مطلبی که خود سایت سنهایزر عنوان کرده. قبلش گفته باشم که من تمام مدل های سنهایزر رو مثل کف دستم میشناسم و تمام مطالبی که سایت راحع بهشون نوشته رو از حفظم. اتفاقا اصلی ترین نکته ای که در مورد 555 بهش اشاره شده همین قضیه ی home theater و movies هست و این هم اول گفته و بعد رفته سراغ موزیک. ولی دلیل نمیشه که بگیم این هدفون به درد موزیک نمیخوره و حرفه ای نیست و برای کاربر آماتور طراحی شده. سری HD کلا همگی برای موزیک طراحی شدن. حالا سنهایزر روی این مدل اومده روی این قابلیت هم مانور داده. ولی هیچ سایت معتبری ندیدم که گفته باشه به درد موزیک نمیخوره.
    بر این موضع هم که گفتم تفاوت از زمین از آسمان است هم پافشاری میکنم. خب من که نمیخوام اغراق کنم یا اینکه بخوام یه هدفون رو خورد کنم و بکوبم زمین. چیزی که شنیدمو میگم. خب حالا شما به جای این که بحث کنی که چرا این تفاوت رو احساس کردم و شاید شرایط مناسب نبوده داری قضیه رو به کل زیر سوال میبری و میگی "اشتباه شنیدی". خب من که خودمم قبلش گفتم که ریویو های بسیار خوبی دیده بودم از این هدفون. اومدم تجربه ی شخصی خودمو گفتم و این هم گفتم که برام عجیب بود که نظرم چیزی غیر از اون بود که خونده بودم. حالا اگه کسی احساس کرد بهش توهین شده میتونه قبول نکنه. من که نخواستم نظرمو تحمیل کنم.

در مورد منبع هم فقط به دو مورد بسنده میکنم. یکی سایت goodcans.com که مطمئنا از اون cnet خیلی بهتره. و یک مورد هم این که پیشنهاد میکنم برین تو فروم های سایت headfi.com از غول های صدا بپرسین نظرشون در مورد HD215 چیه که شما دارین میگین از 555 بهتره.

در آخر یک بار دیگه لازم میدونم تکرار کنم که هر کس یه نظری داره و یه انتظاراتی که لزوما با یک فرد دیگه همسو نیست. ببخشید که پرحرفی کردم و سرتونو درد آوردم.
    Last edited by prowler88; 31-08-2009 at 16:14.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفیق من اشکالت همین مساله اس که کنتراست ها رو تیز می کنی .. یه نمونه میگم: از پست من که گفتم "صرفا در یه زمینه خاص این هدفون قدری بر دیگری برتری داره" .... نتیجه گرفتی که :
    دلیل نمیشه که بگیم این هدفون به درد موزیک نمیخوره و حرفه ای نیست و برای کاربر آماتور طراحی شده.
    یه بار دیگه پست های من رو چک کن و مقایسه کن با نظرات خودت ؛؛ کجا من این حرفا رو زدم ؛ نقل قول کن اگه موجوده... ببین هرچقدر من سعی می کنم تفاوت ها رو کم جلوه بدم ، شما تفاوت ها رو افزایش میدی .. یه چیزی که تجربه 10 ساله من در زمینه پلیرها بهم یاد داده همینه ... جمله ای هست که قاعده طلایی نظر دادن و ریویو به شمار میره (IMO) " همیشه روی اون چیزی که بیشتر دوست داری از همه چیز مشکوک تر باش"

//

والا من بخودم اجازه نمیدم انقدر راحت ریویوهایی که یه نفر با تجربه و توان مناسب واسه شون زحمت کشیده رو بکوبم … انقدر راحت وقتی نظرتون متفاوته ریویو رو نکوبید .. یعنی یه لحظه به ذهن نمی رسه که " شاید من اون میزان توان درک تفاوت رو ندارم" .. به نظر خودت چقدر محتمله که شما درست بگی یا اون فردی که داره ریویو میده ؟ ... یعنی همینکه تو مغازه تست کردی(و اصلا بفکر burn-in هم نیستی که کارای سن هایزر خیلی هاشون نیاز به زمان دارن تا خودشون رو نشون بدن) و به یه نتیجه ای رسیدی که cnet نرسیده یعنی اون بده ؟!!! ... خب اینکه بی انصافیه ...

بببینید از همون سایت goodcans نقل می کنم:
    don't be confused by Senn's numbers, they have been deceiving over the years as larger number hasn't always meant better
    (فکر نکنید هرچی مدل یه کار سن هایزر بالاتر باشه کیفیتش بهتره) ... دقیقا همون جمله ای که من پست قبلی ام گفتم نیست؟

منظورت از headfi.com احتمالا head-fi.org هستش دیگه (!!) ... اگه لازمه از این سایت هم نقل قول کنم: (فقط از قدیمی های top poster)
    In the case of the 555... is great for TV sound and gives a better sound stage ...
    But if you are into TV movie listening the 555 seem to be made for this
    If you are only going to be watching tv with them I suggest the HD555s
    I might say the HD555 would win as better general purpose phone
    از blessingx که ملقب به Headphoneus Supremus هست در اون فوروم
    If you enjoyed the HD555, then you might not be used to the aggressive nature of those .. They might be too forward to you, and may result in listening fatigue quicker than with a Senn.
    از Jahn که به نوعی مفیدترین کاربر اون فورومه - نکنه ایشون هم داره به آماتورها فحش میده؟
    hd555 are good headphones for music , killer headphones for computer appl.
    //

در پایان اینکه من بخاطر این سر پست های شما وقت میذارم که احساس می کنم "بعضی نظرات شما ارزش بحث کردن سرش رو داره" ، وگرنه چیزی که توی این چند تا فورومی که من توش هستم و بوده ام زیاده نظراتی هست که ارزش بحث رو نداره (ببینید : نمیگم نظر بی ارزشه – خوش بحال اون آدم با نظرش- من کی باشم بخوام نظرش رو عوض کنم)

چرا معمولا بین ریویوها و نظرات حرفه ای ها اتفاق نظر وجود داره (من عددی نیستم – ولی چرا این مشکل رو ندارم؟) ... به نظرم هرچقدر حرفه ای تر بشی بیشتر این همگرایی رو خواهی دید و چنین واگرایی هایی (مثل نظرت در مورد 280) نشون میده که هنوز باید تجربه کسب کنی (جسارت نباشه یه وقت – نظر شخصی منه و شاید اصلا اشتباه می کنم)

قبلا هم اینو گفتم بحث فنی با بحث نظری فرق داره و اون چیزی که من ازش استقبال می کنم اولی و اون چیزی که ازش اجتناب می کنم (از جمله بدلیل اخلاقی) این دومیه که آفت فوروم های ایرانیه ...
    Last edited by seymour; 31-08-2009 at 18:02.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

رفیق من اشکالت همین مساله اس که کنتراست ها رو تیز می کنی .. یه نمونه میگم: از پست من که گفتم "صرفا در یه زمینه خاص این هدفون قدری بر دیگری برتری داره" .... نتیجه گرفتی که :

یه بار دیگه پست های من رو چک کن و مقایسه کن با نظرات خودت ؛؛ کجا من این حرفا رو زدم ؛ نقل قول کن اگه موجوده... ببین هرچقدر من سعی می کنم تفاوت ها رو کم جلوه بدم ، شما تفاوت ها رو افزایش میدی .. یه چیزی که تجربه 10 ساله من در زمینه پلیرها بهم یاد داده همینه ... جمله ای هست که قاعده طلایی نظر دادن و ریویو به شمار میره (IMO) " همیشه روی اون چیزی که بیشتر دوست داری از همه چیز مشکوک تر باش"

//

والا من بخودم اجازه نمیدم انقدر راحت ریویوهایی که یه نفر با تجربه و توان مناسب واسه شون زحمت کشیده رو بکوبم … انقدر راحت وقتی نظرتون متفاوته ریویو رو نکوبید .. یعنی یه لحظه به ذهن نمی رسه که " شاید من اون میزان توان درک تفاوت رو ندارم" .. به نظر خودت چقدر محتمله که شما درست بگی یا اون فردی که داره ریویو میده ؟ ... یعنی همینکه تو مغازه تست کردی(و اصلا بفکر burn-in هم نیستی که کارای سن هایزر خیلی هاشون نیاز به زمان دارن تا خودشون رو نشون بدن) و به یه نتیجه ای رسیدی که cnet نرسیده یعنی اون بده ؟!!! ... خب اینکه بی انصافیه ...

بببینید از همون سایت goodcans نقل می کنم:

(فکر نکنید هرچی مدل یه کار سن هایزر بالاتر باشه کیفیتش بهتره) ... دقیقا همون جمله ای که من پست قبلی ام گفتم نیست؟

منظورت از headfi.com احتمالا head-fi.org هستش دیگه (!!) ... اگه لازمه از این سایت هم نقل قول کنم: (فقط از قدیمی های top poster)

//

در پایان اینکه من بخاطر این سر پست های شما وقت میذارم که احساس می کنم "بعضی نظرات شما ارزش بحث کردن سرش رو داره" ، وگرنه چیزی که توی این چند تا فورومی که من توش هستم و بوده ام زیاده نظراتی هست که ارزش بحث رو نداره (ببینید : نمیگم نظر بی ارزشه – خوش بحال اون آدم با نظرش- من کی باشم بخوام نظرش رو عوض کنم)

چرا معمولا بین ریویوها و نظرات حرفه ای ها اتفاق نظر وجود داره (من عددی نیستم – ولی چرا این مشکل رو ندارم؟) ... به نظرم هرچقدر حرفه ای تر بشی بیشتر این همگرایی رو خواهی دید و چنین واگرایی هایی (مثل نظرت در مورد 280) نشون میده که هنوز باید تجربه کسب کنی (جسارت نباشه یه وقت – نظر شخصی منه و شاید اصلا اشتباه می کنم)

قبلا هم اینو گفتم بحث فنی با بحث نظری فرق داره و اون چیزی که من ازش استقبال می کنم اولی و اون چیزی که ازش اجتناب می کنم (از جمله بدلیل اخلاقی) این دومیه که آفت فوروم های ایرانیه ...
    ممنونم. حرف منم همین بود که چیزی که گفتم نظرم بود. اتفاقا همین قضیه ی burn in هم همون موقع به ذهنم خطور کرد. ولی دو تا مساله بود. یکی این که حتی به عنوان یه هدفون burn in نشده هم باسش کم بود. و یکی دیگه این که به غیر از باس (بالاخره همه چیز که باس نیست) کیفیت صداش هم چندان جالب نبود (کیفیت صدا که دیگه ربطی به burn in نداره. تو headfi (درسته همون head-fi.org اشتباه نوشتم) هم همه از 280 بد میگفتن. چند نفر گفتن صداش خیلی بد و غیرطبیعیه. یه نفر که دیگه عملا فحش داد به این هدفون. یه نفر هم گفت بعد از 200 ساعت burn in صداش خوب میشه. درسته. آدم رو burn in هم باید حساب ویژه ای باز کنه.
    اگه پست من رو دقیق می خوندی متوجه میشدی که من چند بار گفتم نظرات متفاوته و نظر هم یه چیز نسبیه. صحبت من سر این نبود که نظر من درسته و نظر اون ریویوها غلطه. من فقط گفتم نظرم با نظر اونا فرق میکنه. آدم نباید پایه ی نظرات خودشو بر نظرات دیگران استوار کنه. نه که نظرات بقیه اهمیت نداشته باشه. اتفاقا نظرات بقیه خیلی مهمه. ولی شاید دیدگاه شما با بقیه تفاوت داشته باشه. اگه همه بیان بگن ب ام و از بنز بهتره دلیل نمیشه ب ام و از بنز بهتر باشه. آدم تا خودش تجربه نکنه نمیتونه با قاطعیت نظر بده.
    در هر صورت خیلی ممنون از توجهت. به نظر من بحث کردن خیلی هم شیرینه. من هم میتونم خیلی چیزا از شما یاد بگیرم.

راستی در مورد اعداد سنهایزر هم درسته که همیشه به ترتیب نیست. ولی سری HD5xx و HD6xx که الان دارن تولید میشن به ترتیب هستند.
    Last edited by prowler88; 31-08-2009 at 17:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آها .. حالا درست تر و منطقی تر شد ...

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سلام
    امروز صبح یک دونه hd555 سفارش دادم و نمایندگی برام پستش کرد که احتمالا تا 48 ساعت دیگه برسه دستم.خود نماینده میگفت که hd555 از نظر راحتی از hd215 بهتره که این فاکتور راحتی برام خیلی مهم بود و دوم اینکه من 100% شفافیت و وضوح صدا برام مهمه( متناسب با سبک موسیقی که گوش میدم) و باس در اولویت آخر هستش از همین رو با راهنمایی دوستان عزیز بهترین انتخاب رو با توجه به فاکتور هایی که ذکر کردم hd555 دونستم.
    در ضمن از همه عزیزانی که صبورانه بنده روبرای خرید هدفون راهنمایی کردند بی نهایت سپاسگذارم........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هی دوستان سلام ... من دیروز بالاخره رفتم نمایندگی سن هایزر px100 رو به قیمت 70 تومن گرفتم البته اول 80 میگفت
    فقط هم محصولات سن هایزر رو داشت یعنی اختصاصی ...
    اما px100 که همین الان دارم باهاش گوش میدم ...
    اولا اون کیف مخصوصش خیلی خوب و راحت هست همچنین ورزن سبک 60 گرمیش ....
    و اینکه بر روی سر خیلی راحت قرار میگیره و مشکلی از لحاظ افتادن نداره ولی میتونست بهتر باشه ....
    همچنین خود cup ear ها 90 درجه جمع میشن به همراه قسمت head که باعث کوچولو شدنش میشه ...
    همچنین توی هر سری هم به راحتی قرار میگیره چون درجه بندی های زیادی داره ...
    اما کیفیت ....
    باس خیلی خوبی رو ساپورت میکنه و خیلی خوب باس میده و واقعا توی این مورد ازش راضی هستم ... اونم به دلیل تکنولوژی Twin damping هست که پاسخ سریع به باس میده و به راحتی باس زیاد رو میتونه بکشه که البته به دیافراگم هم خیلی ربط داره..
    همچنین صدا هم شفاف و واضح هست که اونم بخاطر Dufo دیافراگم هست یعنی دیافراگم حالت مارپیچی داره بر خلاف هدفون هایی که دیافراگم حالت مار پیچ مارپیچ نداره ولی px100 داره و همین امر باعث میشه از نظر خراب شدن هدفون نگران نباشید و همچینن صدا رو واضح و شفاف میکنه ....
    در ضمن 114 db هم هست که یکی از نقاط + درسطح فشار صدا هست ... و همچینین 32 اهم ...

در کل برای 70 تومنی که برای Sennheiser PX100 دادم راضی هستم ازش و به دوستانی هم که دنبالش میگردند میگم ارزش خرید داره برای هدفون هایی در رده ی ON-THE-EAR ... چون فول سایز های دیگه باز هم کیفیتشون از PX100 بالاتر هست ...
    ببخشید زیادی تایپ کردم فقط نظر رو گفتم تا کمکی به دوستان شده باشه ...
    پس بالاخره خریدی
    مبارک باشه
    منم میخوام یه دونه بخرم
    راستی cx300 2 نداشت میخوام برا خودمو که از دبی اوردم بفروشم ببینم قیمت اینجا چنده

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پس بالاخره خریدی
    مبارک باشه
    منم میخوام یه دونه بخرم
    راستی cx300 2 نداشت میخوام برا خودمو که از دبی اوردم بفروشم ببینم قیمت اینجا چنده
    یعنی انقدر بد بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش با xb سونی و ep630 بیشتر حال میکنم شاید من اینجوریم
    در ضمن cx300 رو میفروشم هرکی خواست بگه

10. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    امروز صبح یک دونه hd555 سفارش دادم و نمایندگی برام پستش کرد که احتمالا تا 48 ساعت دیگه برسه دستم.خود نماینده میگفت که hd555 از نظر راحتی از hd215 بهتره که این فاکتور راحتی برام خیلی مهم بود و دوم اینکه من 100% شفافیت و وضوح صدا برام مهمه( متناسب با سبک موسیقی که گوش میدم) و باس در اولویت آخر هستش از همین رو با راهنمایی دوستان عزیز بهترین انتخاب رو با توجه به فاکتور هایی که ذکر کردم hd555 دونستم.
    در ضمن از همه عزیزانی که صبورانه بنده روبرای خرید هدفون راهنمایی کردند بی نهایت سپاسگذارم........
    قطعاً انتخاب خیلی خوبی بوده با توجه به جمیع شرایط ...
    راستش با xb سونی و ep630 بیشتر حال میکنم شاید من اینجوریم
    در ضمن cx300 رو میفروشم هرکی خواست بگه
    یه قیمت روش بذار من شاید جاهای دیگه بین دوستان خواهان واسه اش پیدا کردم ..

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمت گذاشتم دیگه 50 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •