نبرد برای چهارم شدن از امروز آغاز شد. تفاوتش با فصل پیش این هست که فصل پیش باید امتیاز می گرفتیم چهارم می شدیم، این فصل باید امتیاز از دست ندیم چهارم بشیم. اسم رتبه چهارم تو لیگ برترو باید بزارن جام ونگر![]()
نبرد برای چهارم شدن از امروز آغاز شد. تفاوتش با فصل پیش این هست که فصل پیش باید امتیاز می گرفتیم چهارم می شدیم، این فصل باید امتیاز از دست ندیم چهارم بشیم. اسم رتبه چهارم تو لیگ برترو باید بزارن جام ونگر![]()
استوک عجب سگی شده تو زمینه خودش.چلسی و ارسنال و من یونایتد رو برده!!
دیگه ما وضعیت مصدوما و ترکیبمون خیلی بهتر از لیورپوله اما اونا الان هم امتیازن با ما بازیا اسونتری دارن و...
خدا کنه همین سهمیه را بگیره اخر فصل مربیای خوبی در دسترسن فرانک دی بوءر پراندلی لو هیدینگ و.... یکی از همینا را بیاریم عالیه متاسفانه ونگر واقعا دیگه واسه ارسنال تموم شدس
از نظر ترکیب با شما مخالفم، سبک بازی آرسنال هجومیه، اما مهاجم نوک ما در حد سوارز یا استوریج هست؟ در مورد سهمیه گرفتن که قطعا می گیریم. در مورد ونگر به هیچ عنوان نمیشه اطمینان داشت عملکرد مربی دیگه روی تیم حواب بده. دوست داشتم ونگر با یک جام معتبر آرسنال رو ترک می کرد...
استوک تیم عجیبیه! با این رده شاهکار تو جدول جلوی تیم های بالای جدول جالب بازی می کنه! کلا اسم این تیم زندانیان و حومه باشه بهتره... به لباسشون هم میاد!استوک عجب سگی شده تو زمینه خودش.چلسی و ارسنال و من یونایتد رو برده!!
*
داوری هم در نوع خودش بی نظیر بود:
تو این صحنه خطای ژیرو گرفته شده!!!
خب خط هافبکمون و دفاع خیلی خیلی بهتره هر چند پول در اختیار ونگر بوده میخواست بازیکن بخره اول فصل پاشد این سانوگو را خرید اصلا چرا هیگواین را نخرید؟ هر نتیجه ای پیش بیاد مسئولش ونگره 8ساله جواب نداده ونگر فوقش مربی بعدی هم جواب نمیده دیگه بدتر از این؟
میدونید مشکل اینه خیلیا از تاریخ ارسنال خبر ندارن فک میکنن قبل از ونگر ما به تیمی بودیم در حد اورتون بعد ونگر اومده انقلاب کرده و... در صورتی که قبل از اینکه ونگر بیاد ما تعداد قهرمانیامون با یونایتد تقریبا برابر بود و فقط یه clباهاشون فاصله داشتیم اما الان یونایتد 3تا cl و 7 تا قهرمانی با ما فاصله داره که تو بهترین شرایط شاید 15سال وقت ببره ما به چنین افتخاراتی برسیم. ما نیاز به یه سبک جدید داریم یه تفکر جدید که فقط با مربی جدید حاصل میشه چنین چیزی
ما الان رمسی و والکات رو نداریم، استرلینگ به عنوان وینگر لیورپول فوق العاده داره کار می کنه. سبک بازی مهمه، ما وقتی هجومی بازی می کنیم باید مهاجم نوک عالی داشته باشیم که نتیجه بگیریم. به تفاضل گل ما و لیورپول دقت کنید.
بله بدتر از این هم میشه، یه نگاه به یونایتد فصل پیش و الان بندازید، کی فکر می کرد تغییر مربی با همون بازیکن ها یه همچین نتیجه فاجعه باری داشته باشه؟
سبک جدبد و تفکر جدید اگه درست باشه قطعاً نتیجه میده، مثل تحولاتی که به نظر میاد تو بدنسازی باشگاه باید رخ بده. جایی یه مقایسه میخوندم بین مصدوم های ما در سالهای اخیر با تیم های دیگه که خب آرسنال در صدر بود و این حتما یه دلیلی داره.
در کل روند و رویکرد باشگاه بعد از شروع ساخت ورزشگاه تاحدی تغییر کرد. وگرنه ما فصل بدون شکست و ... در قبل داشتیم. نمیشه قطعاً گفت پول در اختیار ونگر بوده و خرید نکرده یا ... . باشگاه به جز مربی مدیر عامل و سهامدار و ... داره که روند کلی باشگاه رو از نظر مالی مشحص می کنن.
به هر حال در نهایت آرسنال مهم هست نه هیچ چیز دیگه، هیچ چیز بزرگتر از باشگاه نیست.
Last edited by Sara; 02-03-2014 at 01:10.
هیگواین........ الان بحث راجع به ترنسفر بیفایده ست...
فکر میکنم یه معجزه میتونه آرسنالو قهرمان کنه. معجزه ای که مانع از نتیجه گرفتن هر سه تیم چلسی و سیتی و لیورپول بشه، احتمال وقوعش خیلی نزدیک به صفره. قهرمان امسال باید (87 امتیاز) یا (86 امتیاز + تفاضل گل بالا) بدست بیاره. با توجه به سبک بازی تیمها امیدوارم اون تیم لیورپول باشه.
در طول بازی امروز خیلی اعصابم خراب شد. ولی نمیدونم چطور شد که به آرامش رسیدم! عمکرد تیم تو دفاع و میانه ی زمین فوق العاده ست. ولی وقتی توپ رو به پشت محوطه ی جریمه میرسونن دیگه هیچ برنامه ی مشخصی برای ایجاد موقعیت شوت یا نفوذ به داخل 18 قدم ندارن. این مشکل با اومدن اوکس کمی حل شد و چند بار تونستیم به عمق دفاع چپ استوک برسیم ولی کافی نبود. فکر میکنم تو این زمینه کمبود تمرین و برنامه داریم نه کمبود استعداد! چون طی همین فصل دو گل خارق العاده ی ویلشر و روسیچکی رو داریم که فکر میکنم از لحاظ سرعت و کیفیت کار ترکیبی نظیر نداشته باشن تو لیگ. خیلی تاسف آوره که این اتفاقها به تعداد کافی تکرار نشده. امروز موقعیت شوت هم به ندرت پیش اومد و شوتهای سانتی و پولدی و سانوگو ناامیدکننده بودن...
از این به بعد بهتره کلن فکر کنیم بازی یک هیچ به نفع حریف شروع میشه چون داور دسته گل به آب نده روزش شب نمیشه...
با اینکه واقعن قهرمانی رو از دست رفته میبینم، دوست دارم تیم مثل پارسال کار کنه و تو ده بازی آخر نتایج خیلی خوب بگیره. COYG
صحبت های رئیس: استوک سیتیمصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل استوک سیتی.پایگاه خبری GunnersTrust: مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل استوک سیتی.
در مورد نتیجه مایوس کننده...
احساس کردم عملکر دفاعی خوبی داشتیم و در مجموع بدشانس بودیم که در این بازی شکست خوردیم. از نظر هجومی به اندازه کافی موقعیت خلق نکردیم و بازی هجومی ما با توجه به استاندارهای ما ضعیف بود. در نهایت به همین دلیل گلزنی نکردیم. گلی دریافت کردیم که هدیه خوبی از سوی دارم بود اما این اتفاق می تواند صورت گیرد.
در مورد صحنه پنالتی...
کوسیلنی یک یارد فاصله داشت. چطور می توانست دست خود را جمع کند؟ او فرصتی نداشت تا دست خود را از توپ دور کند. به هیچ وجه عمدی وجود نداشت اما احساس می کنم نمی توانیم تاثیری روی تصمیمات داور داشته باشیم. احساس می کنم در فاز هجومی به انداز کافی خوب نبودیم تا موقعیت خلق کنیم و به همین دلیل تنبیه شدیم.
در مورد اینکه در فاز هجومی چه چیزی کم داشتید...
باید به استوک اعتبار دهید، آنها از نظر دفاعی انعطاف پذیر بودند و با فیزیکی کردن بازی بسیار خوب کار کردند. اما به خوبی با این موضوع کنار نیادیم و تنبیه شدیم.
در مورد داور...
صادقانه بگویم نمی خواهم در مورد داور صحبت کنم.
در مورد اینکه جیرود هدف بسیاری از برخوردها بود...
چیزی برای گفتن در این زمینه ندارم. به اندازه کافی در این ورزش حضور داشته ام تا قضاوت خود را اعلام کنم و ترجیح می دهم به عملکرد خودمان توجه کنم.
در مورد شانس قهرمانی تیم...
این نگرانی کوچکی نیست، یک نگرانی بزرگ برای ماست که در چنین دیداری شکست می خوریم، یک عقب گرد بزرگ است.
در مورد اینکه اوزیل به اندازه کافی آماده نبود تا بازی را شروع کند...
نه او برای شروع بازی اماده بود. او بازی های زیادی انجام داده. فکر می کنم در زمان مناسبی به زمین امد اما درست همان موقع گل دریافت کردیم. وقتی آنها را به عقب راندیم بر بازی مسلط شدیم. شرایط خطرناکی داشتیم هرچند موقعیت قطعی نبود اما همان موقع آن پنالتی را دریافت کردیم.
در مورد بازگشت سریع تیم...
نگران نیستم اما در دیداری این چنینی عملکردی را ارائه نکردیم که می خواستیم. موضوع ساده است، برای قهرمانی در لیگ زمانی که انتظار دارید باید عملکرد مورد نظر را ارائه دهید، باید این کار را انجام دهید.
در مورد اینکه تیم امروز بسیار شکننده کار کرد...
به هیچ وجه شکننده نبودیم. فکر می کنم عملکرد دفاع ما برجسته بود. اگر با دقت به فرصت هایی که امروز استوک داشت نگاه کنید شاید یک سانتر برای کراوچ ببینم و بعد از آن آنها چه موقعیتی خلق کردند؟ هیچ چیز بنابراین نمی تاونید بگویید دفاع ما خوب ظاهر نشد.
در مورد اینکه شانس قهرمانی تیم را چطور در نظر می گیرید...
به هیچ وجه براوردی ندارم زیرا فکر می کنم آنچه باید بر روی آن متمرکز شویم عملکرد خودمان است و باید در بازی بعدی خوب بازی کنیم.
بازی رو ندیدم پس نمیتونم چیزی بگم.
البته همین تیم راگبی استوک تو این زمین از تیمای دیگه هم امتیاز گرفته.
ماه سخت مارچ رو با باخت شروع کردیم. امیدوارم یه تلنگر باشه برای تیم که بقیه راه رو بهتر کار کنن.
4 امتیاز اختلاف چیزی نیست که نشه جبران کرد. آخر این ماه میشه گفت که یا باید برای سهمیه بازی کنیم یا برای قهرمانی.
ونگر هم گفته یه مدته خیلی زیادیه که گریزمان رو تحت نظر داریم.
گفته شده آرسنال باید با بایرن برای جذب دراکسلر رقابت کنه.
اینم تو GT یکی از کاربرا( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشته بود:
جان هنری مالک لیورپول فرمودند که سوارز در تابستان یه بند آزادسازی 40 میلیونی توی قراردادش داشته.
از طرفی آرسنال هم که همه در جریانید یه پیشنهاد 40 میلیون + 1 پوندی برای لیورپول فرستاده بوده و حاضر بوده اون مبلغ رو بپردازه ولی با این وجود لیورپول تصمیم گرفته که مقاومت کنه و اجازه نده که سوارز بره. در واقع به شکلی آرسنال رو مجبور کردند که اگر میخواد سوارز رو بگیره قضیه رو به دادگاه بکشونه. آرسنال هم قضیه رو به دادگاه نکشونده و ........
بر عکس دوستان من هنوز اميدوارم هم به ليگ هم به جام حذفي ، هنوز خيلي باقي مونده و تا آخرين لحظه بايد جنگيد ،
Never give up hope
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)