تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 293 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سسک دیروز صحبتی را عنوان کرد که همه ما منتظر شنیدنش بودیم و انتظار چیزی جز اون را نداشتیم: "رویای من بازی در اینجا است، من هیچگاه در مورد ترک بارسا فکر نکرده ام. این شایعات در رسانه ها عنوان شده و من نمیدانم منبع آن کجاست. من از زمان پیوستن به بارسلونا با هیچ تیم دیگر صحبت نکرده ام. من در بزرگترین باشگاه جهان هستم."

سسک فابرگاس دو سال پیش پس از تلاش بسیار از جانب بارسلونا و خود سسک بالاخره به بارسا پیوست. آن هم در شرایطی که با وجود علاقه بسیار زیاد خود به آرسنال و آرسن ونگر، حاضر شد با کاهش حقوق خود بخشی از قیمت خود را نیز پرداخت نماید.

بدون شک سسک یکی از بهترین هافبک های حال حاضر جهان است و طبیعی است که باشگاهی مانند منچستریونایتد به دنبال خرید وی باشد، حتی در شرایطی که وضعیت کاملا ثابتی در بارسلونا نداشته است و حتی در وضعیتی که هیچگاه کوچکترین ابراز علاقه ای برای انتقال به منچستر نکرده است.

مسلما سسک در فصل جدید وضعیت ثابت تری نسبت به فصل های گذشته خواهد داشت. با توجه به عملکرد خیره کننده وی در بازی های تدارکاتی پیش فصل، کنار گذاشتن وی از ترکیب اصلی برای تاتا بسیار دشوار است.

جاگیری مناسب سسک در محوطه جریمه حریف و توانایی گلزنی بالا، در کنار دید بالا و قابلیت بازیسازی بسیار خوب او باعث شده که سسک کاملا برای جایگزینی ژاوی هرناندز آماده باشد و این نه تنها برای سسک و بارسلونا خبر خوبی است، بلکه برای ژاوی نیز بهترین خبر است که می تواند با داشتن استراحت کافی در بازیهای مورد نیاز با 100% آمادگی بدنی به میدان برود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by runner; 09-08-2013 at 12:50.

2. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

خوزه مانوئل پینتو، در تمرین امروز بارسلونا دچار مصدومیت شد. بارسلونا به مسئولان فوتبال مالزی هشدار داده اند که در صورت عدم تغییر ورزشگاه بازی دوستانه فردا را لغو میکنند
    احتمالا بازی به ورزشگاه دیگری با گنجایش 20 هزار نفر کمتر ولی با چمن بهتر منتقل خواهد شد

تمام عمرم منتظر این لحظه بودم

حضور کریستین تیو در تیم ملی اسپانیا در بازی دوستانۀ چهارشنبه مقابل اکوادور باعث غافلگیری این بازیکن شد :"در این لحظه من خوشحالترین فرد در دنیا هستم. این خبر را کسی به من نداد و من خودم از طریق توئیتر فدراسیون فوتبال اسپانیا با خبر شدم."

4. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تیاگو هم دعوت شده؟؟
    کریستین به خاطر تعصبش به باشگاه واقعا حقشه تیم ملی هم بره اونم در زمانی که بهترین بازیکنای دنیا در اسپانیا پیدا میشن و واقعا حرفهای زیادی برای گفتن دارن

6. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیاگو هم دعوت شده؟؟
    کریستین به خاطر تعصبش به باشگاه واقعا حقشه تیم ملی هم بره اونم در زمانی که بهترین بازیکنای دنیا در اسپانیا پیدا میشن و واقعا حرفهای زیادی برای گفتن دارن
    تیاگو رو نمیدونم البته اسپانیا تو پست تیاگو بازیکن داره و باز هم احتمال جایگزینیش کمه
    ولی از بارسا:

Víctor Valdés, Jordi Alba, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas and Cristian Tello
    برا بازی دوستانه با اکوادور دعوت شدن

از بازیکنان دیگه تیم هم Alexis Sánchez برا بازی با Iraq
    Messi , Mascherano به ایتالیا سفر میکنن
    Alves , Neymar هم برا بازی با سوئیس به تیم ملی هاشون اضافه میشن

8. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

یعنی ورتونگن از داوید لوئیز بهتره؟

نه خب لوییز بهتره ولی الان چلسی رد کرد مورینیو مربی نیست که بازیکنشو همینجوری بفروشه

10. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نه خب لوییز بهتره ولی الان چلسی رد کرد مورینیو مربی نیست که بازیکنشو همینجوری بفروشه

توی این مقاله که تحلیل فردی یکی از هوادارا هست یه مطالبی گفته که خیلی جالب هست!!!! (بد نیست اگه نخوندین بخونین در مورد خط دفاع و گزینه های قبلی و فعلی هست)
    گفته که لوییز آماده جدا شدن هست و مورینیو هم علاقه ای بش نداره و به مدافع پورتو مانگلای جوان اعتماد بیشتری داره و فقط برا عدم افت قیمتی لوییز هست که سمت خرید مانگلا نرفتن فعلا
    در حال حاضر همه دارن طاقچه بالا میذارن بارسا خرید مدافع رو خیلی عقب انداخت تا جایی که برای هر بازیکنی باید پول زیادب بده
    اینم همه باشگاها میدونن و دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن!

12. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

راسل دفاع مشهور بخر نیست. باید رفت سراغ گزینه های گمنام و امیدوار بود مثل سیلوا و لوییز جواب بدن تو سطح اول فوتبال اروپا. فقط امیدوارم قدبلند باشه هرکی رو میخرن. خسته شدم از این کوتوله بازار

14. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مورینیو داوید لوئیز رو نمیخواد همون اوایل هم این و گفته بود فکر کنم زیاد از سبک دفاش خوشش نمیاد الان هم فکر کنم دارن بازار گزمی میکنن و الیته خود لوئیز هم گفته میخوام برم بارسا ، خب دیگه همه چی جوره ... اگه این مورینیو یکم از لجبازیش کم کنه و در فکر انتقام گیری و اینجور برنامه ها نباشه ....
    البته اینم باید گفت که بارسا همزمان داره رو دانیل اگر هم کار میکنه و شمشیر و از رو بسته برای خرید یک مدافع حرفه ای ....
    البته شنیدم اگر زیاد مصدوم میشه !!!
    در ضمن در کنار این دو گزینه گزینه سومی بنام یان ورتونگن هم مطرح میشه که بلزیکی هست - به نقل از اسپرت
    Last edited by M A S 0 U D; 10-08-2013 at 10:52.

16. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

باید دفاع ها خوب و 17 یا 18 ساله برای بارسلونا بی بخرن تا بتونن سال های دیگه استفاده کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

باید دفاع ها خوب و 17 یا 18 ساله برای بارسلونا بی بخرن تا بتونن سال های دیگه استفاده کنن
    ما خودمون جوون داریم بعد بریم دوباره 17-18 ساله بخریم ...
    جدیدا یک مدافع سیاه پوست کامرونی که 18 ساله هست بنام Frank Bagnack و رو کردن که آینده دار هم خواهد بود ... و همچنین دونگو در پست مهاجم که سرعتی و تکنینکی نشون داده ...
    Last edited by M A S 0 U D; 10-08-2013 at 10:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •